ay bende yemek yapacam daha ama benimde tembelliğim üstünde, demincek ütülerimi bitirdim, ama iki makina çamaşır yıkadım sabahtan onlarda yarına ütülenmek, hhhoooofffffffffff hiç bitmio bu ütüler yauw, bulaşık mak. boşaltmamla doldurmam bir oluyo onuda annamış değilim hala...
2 gün önce canım istemişti saat 9da yaptık yedik.Bugün kandil olduğunu bilsem bugüne yapardım valla.Şimdi bidaha yapmak da zor geldi.nalan kuşum bana bir un helvası tarifi versene akşama yapıp validelere götüreyim boshayallersmile
Ütüler bitmeeeezz bitmez hiç bitmez :) benim de var yine. makinede çamaşırlar var sabaha yıkancak hepsi.Sonra yine ütüler aman da aman :))))ben de anlamadım bu bulaşık makinesini ya hemen doluyo yaa boşaltmayı da sevmiyorum hiç.ay bende yemek yapacam daha ama benimde tembelliğim üstünde, demincek ütülerimi bitirdim, ama iki makina çamaşır yıkadım sabahtan onlarda yarına ütülenmek, hhhoooofffffffffff hiç bitmio bu ütüler yauw, bulaşık mak. boşaltmamla doldurmam bir oluyo onuda annamış değilim hala...
2 gün önce canım istemişti saat 9da yaptık yedik.Bugün kandil olduğunu bilsem bugüne yapardım valla.Şimdi bidaha yapmak da zor geldi.
Ütüler bitmeeeezz bitmez hiç bitmez :) benim de var yine. makinede çamaşırlar var sabaha yıkancak hepsi.Sonra yine ütüler aman da aman :))))ben de anlamadım bu bulaşık makinesini ya hemen doluyo yaa boşaltmayı da sevmiyorum hiç.
ay süpermiş :)))))işte bunlar beennn :roflol:
aynen doldurmak iyi ortalık toplanıyor ne güzelbende boşaltmayı sevmem ya doldururken ii bulaşıklar gözümün önünden kalkıyo, ama boşaltırken sinir oluyorum valla...
daha gömlekleri yıkamadım yarın yıkayacam, onlarda hafta sonuna kalır artık yada p.tesiye...
alemsin yaren ya...
benimki yine gecikcek bıktım artık yaa oooffff.kolay gelsin canım sana afiyetler olsunben birazdan yavaş yavaş kaçar kızlar tavuk şinitzel ve püre yapacam onları hazırlim, benim kociş gelir yarım saate kalmaz...
bugün kimsecikler yok sıcak bayıldı herhalde herkes.. :)
selam şuan sanırım topite kimse yok ama bende kasım annesiyim.
SAT:10 şubat,D.T:17 kasım
yaşım 23 benide listeye eklerseniz sevinirimalkisalkisalkis
ayrıca bebeğim kız dün öğrendim hepimize allah bir avazda doğurmak nasip etsin inşallaheyvahedigeldismile
birisi nerden bildin yaa. ben bugün bayılıyordum az kalsın okulda. sıcaktan kötü etkilendim. son anda sandalyeye zor attım kendimi. tansiyon düştü galiba. rapor aldım dinlendim bütün gün.. dikkat edin kızlar kendinizi sıcakta koruyun.
canim cok gecmis olsun kendini fazla yormamaya calis öpüyorum kendine iyi bakselam kızlar nasiliniz..
ben dün kötü bir gün geçirdim
sabah bir kalktim wc ye gittim bide ne göreyim hafif şiddette bir kanamam var..
acayip panik oldum hemen apar topar hastaneye gittik eşim falan..
doktor hemen muayeneye adi beni ultrasonda bebegim gayet iyiydi allahtan suyu falan herşey normaldi..
sadece rahim agziyle ilgili bir problm varmiş çok zorlamadan dolayı olmuşş
eylül beni çok yoruyor onu söyledim artik yapmıcaksin istirahat edeceksin dedi..
neyse allahtan kötü bir durum olmadan geldik..testler faln derken sabah 12 den aksam 6 ya kadar ordaydim..
bu arada bebegimde 18 cm 183 gr olmuş.
tatlim ben 20. haftamda giricemArkadaşlar, ayrıntılı ultrasona giren yada girecek olan yok mu aranızda...
Benim kızım 19 haftalık oldu.. Sizinkiler daha mı küçük??? Bu arada kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız??? Ben son bir bir buçuk aydır hızla kilo alıyorum..
seninde mübarek olsun tatlimselam kızlar
kandiliniz mübarek olsunnnnnn
işte bunlar beennn :roflol:
canim nerden buldun bunlari cok tatlilarkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bunlarda ilerdeki halimiz .
çok hoşlar yawww
selam şuan sanırım topite kimse yok ama bende kasım annesiyim.
SAT:10 şubat,D.T:17 kasım
yaşım 23 benide listeye eklerseniz sevinirimalkisalkisalkis
ayrıca bebeğim kız dün öğrendim hepimize allah bir avazda doğurmak nasip etsin inşallaheyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?