2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bende yemek yapacam daha ama benimde tembelliğim üstünde, demincek ütülerimi bitirdim, ama iki makina çamaşır yıkadım sabahtan onlarda yarına ütülenmek, hhhoooofffffffffff hiç bitmio bu ütüler yauw, bulaşık mak. boşaltmamla doldurmam bir oluyo onuda annamış değilim hala...

hhooofff kii ne hhhoooooofffffffffffffffffffffffff :sinifsinif::sinifsinif:benneyaptımki

nalan kuşum bana bir un helvası tarifi versene akşama yapıp validelere götüreyim boshayallersmile
2 gün önce canım istemişti saat 9da yaptık yedik.Bugün kandil olduğunu bilsem bugüne yapardım valla.Şimdi bidaha yapmak da zor geldi.
Ütüler bitmeeeezz bitmez hiç bitmez :) benim de var yine. makinede çamaşırlar var sabaha yıkancak hepsi.Sonra yine ütüler aman da aman :))))ben de anlamadım bu bulaşık makinesini ya hemen doluyo yaa boşaltmayı da sevmiyorum hiç.

bende boşaltmayı sevmem ya doldururken ii bulaşıklar gözümün önünden kalkıyo, ama boşaltırken sinir oluyorum valla...

daha gömlekleri yıkamadım yarın yıkayacam, onlarda hafta sonuna kalır artık yada p.tesiye...

işte bunlar beennn :roflol:

ay süpermiş :)))))
aynen doldurmak iyi ortalık toplanıyor ne güzel benim de yarın renkliler yıkancak sabahtan yıkayım bari de çıksın aradan.Yarın cuma akşama belki misafir gelir benim haftasonu ya.

ben birazdan yavaş yavaş kaçar kızlar tavuk şinitzel ve püre yapacam onları hazırlim, benim kociş gelir yarım saate kalmaz...

selam şuan sanırım topite kimse yok ama bende kasım annesiyim.

SAT:10 şubat,D.T:17 kasım
yaşım 23 benide listeye eklerseniz sevinirimalkisalkisalkis
ayrıca bebeğim kız dün öğrendim hepimize allah bir avazda doğurmak nasip etsin inşallaheyvahedigeldismile

bugün kimsecikler yok sıcak bayıldı herhalde herkes.. :)

birisi nerden bildin yaa. ben bugün bayılıyordum az kalsın okulda. sıcaktan kötü etkilendim. son anda sandalyeye zor attım kendimi. tansiyon düştü galiba. rapor aldım dinlendim bütün gün.. dikkat edin kızlar kendinizi sıcakta koruyun.

hoş geldin aramıza cnm, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah...

geçmiş olsun, yarın okullar son herhalde, yazın bol bol dinlenme fırsatın olur cnm tadını çıkartırsın doya doya...

canim cok gecmis olsun kendini fazla yormamaya calis öpüyorum kendine iyi bak
tatlim ben 20. haftamda giricem
selam kızlar
kandiliniz mübarek olsunnnnnn
seninde mübarek olsun tatlim
işte bunlar beennn :roflol:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bunlarda ilerdeki halimiz .
çok hoşlar yawww
canim nerden buldun bunlari cok tatlilarkaydirigubbakcemile3

canim hosgeldin aramiza hayirli olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…