geçmiş olsun canımmm, ben de dün kotuydum sıcaktan oluyo heralde sıcak migrene iyi gelmez biliosun..
sağol canım evet aynen öyle migren zaten.hamilelikte migren ağrıları da sık oluyormuş zaten.Hem sıcak hem hamilelik hepsi bir arada işte.ben de cuma günü görcem oğlumuuuu, aso senle aynı gun gıtmıstık en son ama bana cumaya verdıler randevuyu ben de kıskandım seni :))
sağol canım evet aynen öyle migren zaten.hamilelikte migren ağrıları da sık oluyormuş zaten.Hem sıcak hem hamilelik hepsi bir arada işte.
evet en son beraber gitmiştik :) yarın sonunda gidiyorum.Sonraki ne zman olur allah bilir.Temmuz ilk hafta yazlığa gidiyorum ben.temmuz son haftasında da eşim gelcek ordan da tatile çıkcaz.Bakalım bakalım doktor ne dicek ne zman gel dicek olmadı bir haftasonu atlayıp gelcem
kadın geliyo ama pazar camın önde kalhvaltı yaptık dışarıyı zar zor gördük :))) bi anlıktı yani.daha doğuma kadar elimi sürmem bi işe
Selam arkadaşlar...
herkes iyidir inşallah...Aso geçmiş olsun canım...uzan dinlen biraz çok zorlarsa seni parola al bitane...
Nalan gözünaydın...kuzucuğunun iyi olmasına çok sevindim:)
Ela yakın zamanda doktora gıtmedım ben en son 16. hafta basında gıtmıstım 180 grdı, demek kı su anda 300 cıvarı olması normal.. bence yanı..
yemeklerimi koydum geldim zemuszemus
ela dr bana herkesin bebeği farklıdır karşılaştırma yapma demişti. o yüzden rahat ol normaldir kilosu :)
ben de 3 temmuzda gidicem doktora, tatile gitmeden önce. daha çoook var mafoldumben
umarım öyledir ya sağol, ben çok iştahsızım 46 kiloyum yemeye çalışıyorum ama olmuyor, peki sen kaç kilo aldın?
umarım öyledir ya sağol, ben çok iştahsızım 46 kiloyum yemeye çalışıyorum ama olmuyor, peki sen kaç kilo aldın?
laminant canım sen halı düşünüosun ama tavsiye etmem ben halısını küçük alıcam hatta. benim de alerjim var muhtemelen o da yatkın olacak.. kuzenimin oğluşu ev tozu alerjisi olmuş halılardan hep hasta. kız sabah akşam sulu süpürgeyle evi süpürüyor..
Ela anne olmanın verdiği endişeleri bende yaşadım 51 ile hamile kaldım 49a düştüm ilk üç ay 8 defa hastahaneye yattım bir yudum bişey yiyemedim...sadece kustum durdum ve serumla beslendim...ama şimdi daha iyiyim şükür...senin kilonla bebeğin kilosunun hiç alakası yok...1 ay önce 14cm 144 gramdı bebeğim ama doktorum normal olduğunu söyledi...endişelenme yemeye gayret et...keçiboynuzu pekmezine başladım bu sitedeki arkadaşların tavsiyesiyle baya faydası oldu sanırım iştahımda açıldı bu ara 52 kiloya çıktım...
Ela anne olmanın verdiği endişeleri bende yaşadım 51 ile hamile kaldım 49a düştüm ilk üç ay 8 defa hastahaneye yattım bir yudum bişey yiyemedim...sadece kustum durdum ve serumla beslendim...ama şimdi daha iyiyim şükür...senin kilonla bebeğin kilosunun hiç alakası yok...1 ay önce 14cm 144 gramdı bebeğim ama doktorum normal olduğunu söyledi...endişelenme yemeye gayret et...keçiboynuzu pekmezine başladım bu sitedeki arkadaşların tavsiyesiyle baya faydası oldu sanırım iştahımda açıldı bu ara 52 kiloya çıktım...
laminat parkede çok gürültü yapıyo sevmiyorum, altına serilen şiltenin kaliteli olmasına dikkat edin cnm, bi de zemin eğer düz değilse mutlaka şap attırın, tembih edin süpürgeliklerin altında kalacak kısımda yeterli pay bırakmayı unutmasınlar yoksa parke genleşme sonucu potluk yapar, yazın potluk olur kışında araları açılır, haberiniz ola, ve parke temizleyiciler hariç hiç bi ürünle temizleme yoksa iz kalır...
ben halı konusunda açıkcası kesin kararımı vermedim bakalım temmuzda eşimin izni başlıyo o zaman dolaşıp araştırırım tam anlamıyla...anti alerjik halılardan alırım zaten...
tamam canım ustalara söylerim de bu gelecek olanlar eşimin sülalesinin bütün evlerini yapan usta bugüne kadar da yaptıklarından hiç sorun çıkmadı yani işini biliyor sanırım :)
prop halıya ben baktım birkaç yer çok pahalı mesela şurdaki halılar çok hoşuma gitti daha önce vermiştim linki galiba.
.:TUANA:. Dier Motifli
ve aynı fikirdeyim hiçbi yerde adam gibi bebek lambası abajuru vs yok ben de bulamadım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?