günaydın canımmmKISLARR GUNAYDINN BENDE ÇOK VESVESE YAPIYORDUM İLK GUNLERDE . SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATALA RVERSİN RABBİM hepimize ben düşücek korkusuyla değilde sağlıksız olucak diye çok korkuyodum ama düşündümkii şimdi içimde olan bebeğede zarar veriyorum böle düşünerek herşeyy ALLAHTAN gelir RABBİM NE AYLERSE GUZEL EYLERR düşünmeyinn onlarıda üzmeyinn ne olur
ne kadarlık bebegın canım kılo aldın mı hiç birde ilk muayenede alttan bakıyor mu doktorbenimde hiç halim yokk evde yan gelip yatıyorum valla yatakları bile toplamadım daha kendimden utanıyorum bazen evi kociş süpürdü 2 gün önceeekafamçokkarıştı
evet banada hep öyle teselli verdiler sağlıksızmışki düşmüş doğsada sakat olurdu diye nasibi yokmuşş bundada kalp atışını gördükk şu anda 7+5 teyimm diğeride 7 de ölmüştü tuvalete gitmeye koruyorum bu haftalarda sanki her an kan görücekmişim gibi geliyo seni bu yüzden çok iyi anlıyorum canımm
helincim çok sevindimgünaydın kızlar
dün lekelenlemelerim sonrası doktora bi hafta önceden gittim.bebeğim gayet iyiymiş.doktor kanama alanları kalmamaış rahim tertemiz dedi.geçen defa gittiğimde rahimde kanama alanları vardı.her şey yolunda dedi.progestanı kullanma artık ama dinlen yinede bol bol dedi.bebeğim bayağı büyümüş kalbi daha güçlü atıyordu.kahverengi lekelerim devam ediyor dedim eski kalıntıları rahim atıyor önemli değil dedi
çikolata neden yasakladı ki...:sinifsinif:günaydınn
dr bana kahve ve çikolata yasaklamıştı. ben de dün biraz çkolata yedim amaan yemez olaydım beni mahvetti kızlar. midemi bozdu bagırsaklarımı bozdu :bbo: bişey yiyemiyorum, midem bulanıyo, ekşiyo halsiz kaldım.. ne bileyim bu kadar bozacak sindirim sistemimi of..
yarın dr kontrolüm var bana şans dileyin eyvahedigeldismile
bende dun esımle kavga ettım ve cok agladım:sinifsinif:slm kızlar benım aglama dışında bir sorunum yok sürekli aglıyorum ilk cocugum cok duygusallaştım daha dr gitmedim benım gibi olan var mı
13.haftaya kadar sabır:çok üzgünüm:günaydın kızlar.nasılsınız.ben dün geceçok kötydüm.acile gidecektim.okdar kötüydüm.midem başıma dert oldu.bi yanıyo ekşiyo bulanıyo.ne yesem çıkarıyorum.mide yanması felaket bişey.bi kase yoğurt yedim.koltuğn üstünde uyummuşum.nezman geçicek bunlar yamafoldumben
8 hafta 4 kilo aldım:CüvCüv:kızlar kaç haftalık oldugunuzu ve kaç kılo aldıgınız yazar mısısnız
Merhaba kızlar, ben yeniyim ama uzun süredir KK'yı takip ediyorum. Bugün doktor randevum var ve çok stresliyim. beta hcg değerlerim artıyor ama yavaş artıyor. çok yavaş.korkuyorum yine gidecek bebişim diye. 3,5 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu diye kürtajla aldılar. bu 10 haftanın 3 haftası falan da düşük tehdidi ile evde yatarak geçti. kahvarengi lekelenmem vardı. günde iki doz progesteron iğnesi bana mısın demedi ve gitti bebiş. gelmek istememiş demek.. şimdi kanamam yok ama o zaman bile ikiye katlanıp yükselen değerlerim bu sefer çok yavaş yükseliyor. dış gebelikten korkuyorum ama onda da kanama, ağrı vs olurmuş, öyle bir şey de yok. göğüslerim de söndü gibi ama değerlerim düşmemiş. :uhm:
eğer ki bugün bebişi görürsem ben de aranıza katılacağım inşallah :Saruboceq:
ne kadarlık bebegın canım kılo aldın mı hiç birde ilk muayenede alttan bakıyor mu doktor
7+5 deyim cnmm kilo aldımm ama tartılmadım valla kıyafetlerim dar geliyo gögüslerim büyüdü göbeğim çıkıyoo doktor bana iki kez gittim ikisindede alttan baktı kalp atışı daha çabuk gözüküyomuş alttan o yüzden baktııne kadarlık bebegın canım kılo aldın mı hiç birde ilk muayenede alttan bakıyor mu doktor
Anladım canım.Zaten ben de kullanmıyorum neredeysesoramadım ama daha az kullanıyorum 1 yada 2 kez kullanıyorum az ısıda
dr um pek bilgi aktaran biri değilmafoldumben
benimde hiç halim yokk evde yan gelip yatıyorum valla yatakları bile toplamadım daha kendimden utanıyorum bazen evi kociş süpürdü 2 gün önceeekafamçokkarıştı
bende araştırdım ama bulamadım bişeyy sen buldunmudemekki bi ben değilmişim böyle düşünen. bende çok korkuyorum bişey olacak diye. Allan korusunnn. kalbi durunca anlaşılıyomu falan diye baktım .
Allahım herkesin bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh ...
bende tuvalete kan görcekmiyim diye korkuyla gidiyorumm . benim ilk hamileliğim o yuzden çok korkuyorum
10.haftaya kadar alttan bakıyor benim
günaydın cnm ne geldi hayırdırrgünaydın cici anneler a.s. bebişler nasıl bakalım
bu arada benim başıma bişey geldi 2 gün önce, çok korktum :bbo:
canımmm yaa çok hızlısınız çok kalabalığız maşşallahh ondandır herhalde yetişemiyorum okumak için bir arkadsımız diyet listesi yazacaktı yazdımı acaba merak ettim. ziraa ben şimdiden bayağı şiştimdeee mafoldumbengünaydın canımmm
10.haftaya kadar alttan bakıyor benim
evet bende diyet listesi istiyorum meybiee arkadaşımız yazıcaktııcanımmm yaa çok hızlısınız çok kalabalığız maşşallahh ondandır herhalde yetişemiyorum okumak için bir arkadsımız diyet listesi yazacaktı yazdımı acaba merak ettim. ziraa ben şimdiden bayağı şiştimdeee mafoldumben
canım seninkide tüp bebek neden alttan bakıyo kii. benim ki tüp diye bakmıyo doktor alttan
bende araştırdım ama bulamadım bişeyy sen buldunmu
ins bebeğini göreceksin cnm benimde değerim ,kiye katklanmamıstı endıselenmıstı dr cok ama gittik gördük mintiyi.. :Saruboceq:
bugun dr rand var kızlar... ıns sorun yoktur:Saruboceq:
günaydın cnm ne geldi hayırdırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?