2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben galiba greip oluyorum, boğazım ağrıyor yutkunurken, dün bütün gün başım ağrısı hala gecmedi

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

çok şükür düzeldi listemizolumunekankayizsmile

selam bayanlar :)
doktorumu değiştirdim sonunda tatmin olduğum bir muayene oldum kaydirigubbakcemile2
bebeğim 6+5 günlük kalp atışalrını duydum doktor herşeyi izah ederek anlattı :) 3 hafta sonra kontrolüm olacak o zaman el kol ve bacaklarını kontrol edeceğiz ondan sonraki 3 hafta da cinsiyet ve ense kalınlığı ve zeka gelişimine bakacağız dedi:)
düşük riskin az ama çalıştığın için progestanı kullanmaya devam et folbiol kullaıyordum elevit kullan folbiol ağır bir ilaç dedi :)
yoğurt ve süt içme ilk 3 ay gaz yapar dar pantolon giyme ağrı yapar düşük riskinden dolayı zanneder stres olursun dedi :)
ilişki için serbestsin dedi :) başka aklıma gelmiyor kızlar ama çok güzel bişey içimde bir kalp atıyor allah herkese duymayı nasip etsin bir an önce zemuszemus

GÜNAYDIN CANIMMM
içine sinen bir dr görüşmesi olmuş çok sevindim senin adına
keşke bende böyle bir dr bulabilsem ahhhhohaoldumsmile
folbiol bana da ağır geliyor dr um birşey demedi zaten birşey demiyor kieyvahedigeldismile
kalp atışlarını duymuşsun ay ne güzelll bende inş. önümüzdeki c.tesi duyacam inş.:Saruboceq:

günaydın kızlar.nasılsınız.Ben çok kötüyüm.mide bulantısından kusmakdan bi oluyorum.Su içsem çıkarıyorum afedersinz.

Basak gÜnaydın canım;
bende Öyle kusmam fazla yok
ama bulantı mahvedıyor benı bırde baŞ aĞrısı ve baŞ dÖnmesı de var.
BugÜnde ÇalıŞıyorum ama zor ayakta duruyorum

ben de çok bulantı oldğu için kendim çıkarmak zorunda kalıyorum.rahatlatıyor beni.öncedende vardı ama bulantı bukdar şiddetli değeildi.demek piskolojkmiş onlar.gerçeğini yaşıyoz şuan

sağol canım sende inşallah cumartesi duyarsın çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın çok mutluyum dünden beri dah iyi hissediyorum kendimi bir enerji geldi bana mutlluktan :)

çok sevındım canım. Kıme gıdıyorsun bende doktor arıyorum yaaa

günaydın kızlar.nasılsınız.ben çok kötüyüm.mide bulantısından kusmakdan bi oluyorum.su içsem çıkarıyorum afedersinz.
ah canım leblebıyı denedın mı

denedim ama o bile bulandırıyo ya:1no2::1no2:

hadi ya..az kaldı tatlım ekim topiğinde de bir bayan var 3 ayda hep klio vermiş şimdi almaya başlamış oda bişey yiyemiyormus ama 3 aydan sonra düzliyormus
az kaldı tatlım :sinifsinif:

canım herşeyin hayırlısı. inşallah en yakın zamanda tekrar hamile olduğunu duyarız. sağlıkla alırsın bebişini kucağına a.s.

ben galiba greip oluyorum, boğazım ağrıyor yutkunurken, dün bütün gün başım ağrısı hala gecmedi

aman dikkat et canım grip çok zor geçio hamilelikte. benimde sürekli burnum akıyor ya. ve sürekli bi baş ağrısı...

canım çok sevindim. doktorun ne güzel ayrıntılı anlatmışta herşeyi.bende folbiol içiorum bıraksammı ki? ne güzel kalp atışlarınıda duymuşşun hihoyyyt

günaydın kızlar.nasılsınız.Ben çok kötüyüm.mide bulantısından kusmakdan bi oluyorum.Su içsem çıkarıyorum afedersinz.

yaa bana kızmayın ama bende kusmak istiyorum artık. bulantı sıfır hiç yok.ara ara bulanıo gibiyim sadece. inanılmaz yiyorum çok şişecem bu gidişle.kusma olsaydı bari biraz

hadi ya..az kaldı tatlım ekim topiğinde de bir bayan var 3 ayda hep klio vermiş şimdi almaya başlamış oda bişey yiyemiyormus ama 3 aydan sonra düzliyormus
az kaldı tatlım :sinifsinif:

inş tatalım ya.ne zormuş anne olmak.her döneminde zor valla.pazrtaesi kallp atışlarnı duyarsam biraz hafiflicek ağrıalrım bulantılarım.çok korkuyorum ya duymazsam diyeeyvahedigeldismile

inş tatalım ya.ne zormuş anne olmak.her döneminde zor valla.pazrtaesi kallp atışlarnı duyarsam biraz hafiflicek ağrıalrım bulantılarım.çok korkuyorum ya duymazsam diyeeyvahedigeldismile

inşallah duyarsın canım. ama pazartesi duyamazsanda endişe etme. bende 8. haftamda duymuştum.

kızlar yaa bebeğin kalp atış sesini duydunuzmu yoksa benim gib ultrasondan mı gösterdi kalp atışını ses olmadan

canım çok sevindim. doktorun ne güzel ayrıntılı anlatmışta herşeyi.bende folbiol içiorum bıraksammı ki? ne güzel kalp atışlarınıda duymuşşun hihoyyyt

canım folbiol içiyorum dediğimde ağır bir ilaç sara hastalarına filan veriyorlar elevit kullan dedi belki benim için ağır geliyor olabilir muayeneden sonra söyledi bilemiyormki ama doktoruna sormadan bırakma kesinlikle

nasıl başedicez bu başağrısı ıle bılmıyorumsenağlama

korkma hıc canım inş duyacaksın kötüyü getirme aklına hiç

ben ilkinde duydum actı sesını doktor,ikincisinde ekranda da gördüm yanıp sonuyordu sesini de acıp dinletti bana

elevitte acaip kilo yapıyor dedi işyerinden bir arkadaş bende tırstım CADIARZU

doğru canım bende sorayım bakalım. 6 nisanda kontrolüm var benimde inşallah. bi gelseydi. zaman hiç geçmiyor sanki. kese içinde bebeğide gördünmü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…