- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
nasıl başedicez bu başağrısı ıle bılmıyorumsenağlama
korkma hıc canım inş duyacaksın kötüyü getirme aklına hiç
ben ilkinde duydum actı sesını doktor,ikincisinde ekranda da gördüm yanıp sonuyordu sesini de acıp dinletti bana
folik asiti ne zaman bırakıcazbilmiyorumkismile
doğru canım bende sorayım bakalım. 6 nisanda kontrolüm var benimde inşallah. bi gelseydi. zaman hiç geçmiyor sanki. kese içinde bebeğide gördünmü canım
cihaz farklı olabilirmiki canım acaba. bana ses çıkmaz dedi doktor. 3d ultrasonda. sesinide duymak istiyorum. seninle aynı hamile kaldığımız dönem. senin dr. kontrolü ne zaman
ben geldim tekrar
çok kötü ama öğürerek çıkardım mafoldumben
ilk defa böyle oldum gözlerimden yaş geldisenağlama
canım benim bende bugun cok kotuyum ıste zor duruyorum bende cıkarttım cıkarıcam
gördüm canım 0,73 cm pirinç tanesi kadar dedi kese ve eşini de göstedi kalp atışalrını dinletti 2 kere görüntülerin çıktılarınıda verdi saklarsın dedi :)
dündü tatlım ama benim tüp bebek olduğundan 2 haftada bir gidiyorum
bir sonraki 9 nisan
doktordan geldim. hersey yolunda cok sukur... :Saruboceq:
elleri bile olmus:Saruboceq:
çok sevindim canım...insanın inanısı gelmiyor dimi...benimkilerde 2 cm olmuşlar.perde perde elleri olmuş teyzesiii...allahım hayırlısı ile kucağımızada almayı nasib etsin..
beim kontrolim 3 nisanda 15 günde bir gittim hep bu 3. gidişim olacak
kalp atışlarını gördüm ama duymadım bu sefer gidişimizde duyabileceğimiz söyledi dr muz.
yaa bana kızmayın ama bende kusmak istiyorum artık. bulantı sıfır hiç yok.ara ara bulanıo gibiyim sadece. inanılmaz yiyorum çok şişecem bu gidişle.kusma olsaydı bari biraz
canim hadi gözün aydin darisi bizlere insallah54 üm canım
canım arkadaşım tiryaki ötesiydi hamilelikte azalttı ama yine 9 ay 1-2 tane içti ve ne yazık ki bebek beyinde bir hasar olusturmus sigardan değil dediler ama annesi öğrenince anında bıraktı... şimdi tedavi oluyor içmememey çalışın ne olurlmaz:
bu arada doktordan geldim. hersey yolunda cok sukur... :Saruboceq:
elleri bile olmus:Saruboceq:
kesinlikle katılıyorumsenağlama:sinifsinif: ohaoldumsmile Hergün bulantı ve kusma berbat bişi bence haline şükretttt ..Çekilmez hale getırıyorr cunku bu bulantılarr
:sinifsinif: ohaoldumsmile Hergün bulantı ve kusma berbat bişi bence haline şükretttt ..Çekilmez hale getırıyorr cunku bu bulantılarr
Kızlar ben eve gıdıyorum basım da cok arıyo
off ne yıcem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?