2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cihaz farklı olabilirmiki canım acaba. bana ses çıkmaz dedi doktor. 3d ultrasonda. sesinide duymak istiyorum. seninle aynı hamile kaldığımız dönem. senin dr. kontrolü ne zaman

doğru canım bende sorayım bakalım. 6 nisanda kontrolüm var benimde inşallah. bi gelseydi. zaman hiç geçmiyor sanki. kese içinde bebeğide gördünmü canım

gördüm canım 0,73 cm pirinç tanesi kadar dedi kese ve eşini de göstedi kalp atışalrını dinletti 2 kere görüntülerin çıktılarınıda verdi saklarsın dedi :)

ben geldim tekrar
çok kötü ama öğürerek çıkardım mafoldumben
ilk defa böyle oldum gözlerimden yaş geldisenağlama

canım benim bende bugun cok kotuyum ıste zor duruyorum bende cıkarttım cıkarıcam

bende ilk defa böyle oldum
halen çıkaracak durumdayımmm
sanırım h.sonu yorgunluğumuzda iyice artmış oluyor ve daha çok etkiliyor
tek isteğim evime gidip uzanmak

gördüm canım 0,73 cm pirinç tanesi kadar dedi kese ve eşini de göstedi kalp atışalrını dinletti 2 kere görüntülerin çıktılarınıda verdi saklarsın dedi :)

maşallah maşallah yerim ben o pirinç tanesini alkisalkisalkis

dündü tatlım ama benim tüp bebek olduğundan 2 haftada bir gidiyorum
bir sonraki 9 nisan

bende 2 haftada bir gidyorum canım. 6 nisanda da benim kontrolüm var.

doktordan geldim. hersey yolunda cok sukur... :Saruboceq:

elleri bile olmus:Saruboceq:

çok sevindim canım...insanın inanısı gelmiyor dimi...benimkilerde 2 cm olmuşlar.perde perde elleri olmuş teyzesiii...allahım hayırlısı ile kucağımızada almayı nasib etsin..[/QUOTE]

ah canım çok sevindim. benim de bi arkadaşım var. 9 haftalık. hareketlerini izletmiş doktor :)

beim kontrolim 3 nisanda 15 günde bir gittim hep bu 3. gidişim olacak
kalp atışlarını gördüm ama duymadım bu sefer gidişimizde duyabileceğimiz söyledi dr muz.

çok sevindim canım...insanın inanısı gelmiyor dimi...benimkilerde 2 cm olmuşlar.perde perde elleri olmuş teyzesiii...allahım hayırlısı ile kucağımızada almayı nasib etsin..

ah canım çok sevindim. benim de bi arkadaşım var. 9 haftalık. hareketlerini izletmiş doktor :)[/QUOTE]

ayy ayy darısı tüm hamişlere inşallah. bi an önce büyüsün istiyorum yaa. 15 haftalık olsaydık bi an önce opuyorumnanaktan

beim kontrolim 3 nisanda 15 günde bir gittim hep bu 3. gidişim olacak
kalp atışlarını gördüm ama duymadım bu sefer gidişimizde duyabileceğimiz söyledi dr muz.

bende gördüm ama duymadım. inşallah bu sefer bende duyarım inşallah pıt pıtları opuyorumnanaktan

yaa bana kızmayın ama bende kusmak istiyorum artık. bulantı sıfır hiç yok.ara ara bulanıo gibiyim sadece. inanılmaz yiyorum çok şişecem bu gidişle.kusma olsaydı bari biraz

:sinifsinif: ohaoldumsmile Hergün bulantı ve kusma berbat bişi bence haline şükretttt ..Çekilmez hale getırıyorr cunku bu bulantılarr

canim hadi gözün aydin darisi bizlere insallah

çok sevindim canım...insanın inanısı gelmiyor dimi...benimkilerde 2 cm olmuşlar.perde perde elleri olmuş teyzesiii...allahım hayırlısı ile kucağımızada almayı nasib etsin..[/QUOTE]
canim seninde gözün aydin

ins katlanir degerin canim[/QUOTE]

kızlar cok sevindim ikiniz için :) Bizede nasip olur inşallah:)

:sinifsinif: ohaoldumsmile Hergün bulantı ve kusma berbat bişi bence haline şükretttt ..Çekilmez hale getırıyorr cunku bu bulantılarr

inanılmaz iştahım var çok çok fazla yiyorum o yüzden demiştim ben :sinifsinif:

Kızlar ben eve gıdıyorum basım da cok arıyo
off ne yıcem yaaa

canım bende aynıyım şuan seninle.başım çok ağrıyor. kızlar gene uyku bastı. işyerinde işkenceden farksız bu uyku hali yaa. napsam açılmıo üstelik nası bişeydir anlamadım.. yüzümü yıkadım. kapının önüne çıktım temiz hava açar die yok.. gözlerimi açık tutamıorum resmen.evimmm yatağımmmm :gitme:

ya arkadaşlar bende deli gibi yemek yiyorum doktor benim kilomda olan biri için çok normal dedi ama bu gidişle kapılardan sığmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…