çok güzel olmuş! minik fareee.Birisi
sayende ticker sahibi oldum :)))
Bebişinizin kalp atışlarını duydunuzmu bile? Ben 5 Nisan da gideceğim ve çok heyecanlıyım
çok güzel olmuş! minik fareee.
bende daha duymadım 31 martta gidecegim.
bende daha duymadım 31 martta gidecegim.
Benim 3 Nisanda. Bakalım duyacak mıyız pıtırcığı. Gerçi ben ona daha fetüsüm diyorum. Yada Embriyom :)
83 olmuşummmmm((((((( 76ydımmm bakalım pazartesi kaç olmuş olucam
yapma güzelim yaaa ...bence sende git bir diyetisyene...biliyorsun bebek için kiloda çok öenmli(geçte olsa öğrendim)..benim şimdiki aklım olsa ilk önce kilo verir sonra tüp bebek düşünürdümm..
en son ne zaman gittin?
Bende sigarayı bırakalı 10 gün falan oldu
Hamile olduğumu öğrendikten sonra günde 3 tane yemeklerden sonra içime çekmeden en hafif olan sigarayı içiyordum.
Sonra 2, sonra 1 derken şimdi içmiyorum
Ki hiç bir zaman sigarayı hayatımdan çıkarmak istemedim ve bırakmaya çalışmamıştım.
Zaten miğdem de sürekli bi acayip olduğundan istesemde içemeyeceğim.
Aynı zamanda çay ve kahve de içemiyorum halbuki nasılda severdim :gitme:
83 olmuşummmmm((((((( 76ydımmm bakalım pazartesi kaç olmuş olucam
yapma güzelim yaaa ...bence sende git bir diyetisyene...biliyorsun bebek için kiloda çok öenmli(geçte olsa öğrendim)..benim şimdiki aklım olsa ilk önce kilo verir sonra tüp bebek düşünürdümm..
ilk kontrole ayın 20 sinde gitmişti. bebek çok küçüktü. 2 hafta sonra kalp atışı ve gelişimi normal mi diye tekrar bakacaz dedi. haftaya cumartesi ayın 3. de gideceğim yani. Doktor 16 haftaya kadar 2 haftada bir görmek isterim hastaları mı dedi. Öyle yani
Valla rahatladım şimdi bende benimki biraz nazmı yapıyor dedim a.s valla bana resminide verdi ama siyah bir keseden başka birşey görmedin inşallah 5 Nisanda küçük fare kendini gösterir
Sende de çok kasık ağrıları oluyormu?
hayırlısıyla kalp atışlarını da duysaydık.biraz daha içim rahatlayacak.ondan sonra kilo sorunlarına geçebilirim galibayerimseniben
Tabi canım daha çok küçük canını sıkma bu konuda. 8 haftalıkken duyulmuş bi arkadaşımın. 7- 8 haftada anca duyuluyor. İçin rahat olsun. Benim kasık agrım ilk zaman daha fazlaydı şimdi biraz gecti. Ama 9 ay boyunca her regli dönemimizde kasık ağrısı olacakmış. Bel ağrısı olacakmış. Endişelenme. zemuszemus
hoşgeldin canım benimde ilk tüp bebek deneyimimSlm Arkadaşlar,
bende 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. İlk tüp bebek denememizde tanrım yüzümüzü güldürdü.
Herkes iyi hamilelikler.
bende tedavi süresince 7 kilo almışımmmmm((((((
Kızlar bişey soracam size ama lütfen asmadan kesmeden bana yardım edin. Ben hamile kalmadan önce 1 hatta 1,5 paket sigara içiyodum. Bende bazılarınız okumuştur hiç bir aşerme bulantı falan yok. Haliyle sigara konusunda da bir tiksinme yok. Hatta canım daha da fazla istiyor. Bende Nikotin oranı en düşük sıgara alıp ağızlıkla içip günde 5-6 tane içiyorum hala naapcam nasıl bırıkıcam bilmiyorum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı. Varsa destek olup su iğrenç şeyi bıraksak beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?