2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birisi

sayende ticker sahibi oldum :)))

83 olmuşummmmm ((((((( 76ydımmm bakalım pazartesi kaç olmuş olucam
yapma güzelim yaaa ...bence sende git bir diyetisyene...biliyorsun bebek için kiloda çok öenmli(geçte olsa öğrendim)..benim şimdiki aklım olsa ilk önce kilo verir sonra tüp bebek düşünürdümm..

ben tedavide 4-5 kilo aldım ve hala progynex iğnesi kullanıyorum. Sen daha ilaç kullanıyormusun ve sen ne kadar kilo aldın canım

en son ne zaman gittin?

ilk kontrole ayın 20 sinde gitmişti. bebek çok küçüktü. 2 hafta sonra kalp atışı ve gelişimi normal mi diye tekrar bakacaz dedi. haftaya cumartesi ayın 3. de gideceğim yani. Doktor 16 haftaya kadar 2 haftada bir görmek isterim hastaları mı dedi. Öyle yani

hayırlısıyla kalp atışlarını da duysaydık.biraz daha içim rahatlayacak.ondan sonra kilo sorunlarına geçebilirim galibayerimseniben

Bende kahveyi çok azalttım sadece 1 tane türk kahvesi içiyorum. Eskiden 3 bazen 4 fincanı buluyodu. Ben karar verdim arkadaşlar en iyi zaman bebişimin kalp atışlarını duyduğum zaman bırakmak olacak. Hazırlanıyorum pikolojikman. Dua edin bana . Çogu insan bu aş erme dönemi bitince tekrar başlıyabiliyormuş. Sende dikkat et canım

Boşver şimdi bunlara bu kadar takılma derim ben. sağlıklı olda. en önemlisi o.

Valla rahatladım şimdi bende benimki biraz nazmı yapıyor dedim a.s valla bana resminide verdi ama siyah bir keseden başka birşey görmedin inşallah 5 Nisanda küçük fare kendini gösterir
Sende de çok kasık ağrıları oluyormu?

Tabi canım daha çok küçük canını sıkma bu konuda. 8 haftalıkken duyulmuş bi arkadaşımın. 7- 8 haftada anca duyuluyor. İçin rahat olsun. Benim kasık agrım ilk zaman daha fazlaydı şimdi biraz gecti. Ama 9 ay boyunca her regli dönemimizde kasık ağrısı olacakmış. Bel ağrısı olacakmış. Endişelenme. zemuszemus

hayırlısıyla kalp atışlarını da duysaydık.biraz daha içim rahatlayacak.ondan sonra kilo sorunlarına geçebilirim galibayerimseniben

Sana katılıyorum canım, ama ben en çok hayırlısıyla şu ilk 12 haftayı atlatmak istiyorum

Valla içimi baya rahatlattın :teytey: doğru bende de ilk haftalar daha yoğundu şimdi azalmaya başladı

Slm Arkadaşlar,

bende 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. İlk tüp bebek denememizde tanrım yüzümüzü güldürdü.

Herkes iyi hamilelikler.
hoşgeldin canım benimde ilk tüp bebek deneyimim

bende tedavi süresince 7 kilo almışımmmmm ((((((

canım yaaa çok almışsın....sakın sakın çok dikkat et..şuanki kilon kaç?[/QUOTE]
54 üm canım

canım arkadaşım tiryaki ötesiydi hamilelikte azalttı ama yine 9 ay 1-2 tane içti ve ne yazık ki bebek beyinde bir hasar olusturmus sigardan değil dediler ama annesi öğrenince anında bıraktı... şimdi tedavi oluyor içmememey çalışın ne olur lmaz:

bu arada doktordan geldim. hersey yolunda cok sukur... :Saruboceq:

elleri bile olmus:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…