2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım benimde ilk tüp bebek deneyimim

canım yaaa çok almışsın....sakın sakın çok dikkat et..şuanki kilon kaç?
54 üm canım

canım arkadaşım tiryaki ötesiydi hamilelikte azalttı ama yine 9 ay 1-2 tane içti ve ne yazık ki bebek beyinde bir hasar olusturmus sigardan değil dediler ama annesi öğrenince anında bıraktı... şimdi tedavi oluyor içmememey çalışın ne olur lmaz:

bu arada doktordan geldim. hersey yolunda cok sukur... :Saruboceq:

elleri bile olmus:Saruboceq:[/QUOTE]

çok sevinm bafo.herşeyin yolunda olmasına.bende pazrtesi kalp atışlarnı duymaaya gidicem.çok korkuyorm ya duylmazsa diye.ne olur bütün hamişler dua etsin birbine.neolur allah yardımcımız olsn.:Saruboceq:

doktordan geldim. hersey yolunda cok sukur... :Saruboceq:

çok sevindim canım...insanın inanısı gelmiyor dimi...benimkilerde 2 cm olmuşlar.perde perde elleri olmuş teyzesiii...allahım hayırlısı ile kucağımızada almayı nasib etsin..

elleri bile olmus:Saruboceq:

çok sevindim canım...insanın inanısı gelmiyor dimi...benimkilerde 2 cm olmuşlar.perde perde elleri olmuş teyzesiii...allahım hayırlısı ile kucağımızada almayı nasib etsin..[/QUOTE]

Ay çok sevindim canım demek o kadar büyümüşler bile :)

Kızlar bende tüp bebekle hamıle kaldım yarın beta hcg mı tekrarlıcam ıns değerler katlasın

yarın sorun cıkmazsa bende 1 hafta sona kesemı gormeye gıdıcemmm

Sunıta senınde tup bebek dımı canımmmmm

çok heycanlıym zaman gecmıyor kızlar bana dua edın hamılelerın duası kabul olur ne olurrr

Son düzenleme:

evet canım ben microenjeksion yaptım iki tane transfer ettiler ama birtanesi tutunabilmiş :)
Ben 12 gün gittim kan testi yaptım değer 1092 idi doktorlar kesin ikiz dediler değer yüksek diye ama değilmiş demek ki bizim ufaklık baya tosun olacak :)
Sende ilk değer ne kadardı?

canım bende dayanaadım 10. gunumde yaptırdım 318 dı yarın 12. gunum bakalım ınsallah katlarrr

maşallah bebişine canımmm

canım bende dayanaadım 10. gunumde yaptırdım 318 dı yarın 12. gunum bakalım ınsallah katlarrr

maşallah bebişine canımmm

seninde değerlerin fena değil canım, 12.gün ikiye katlanmış olur. Bende blastokist transfer ettiler yani yumurta toplama gününden sonra 5.gün transfer oldu. Bence bu yüzden değer yüksek çıktı.

hoşgeldin canım benimde ilk tüp bebek deneyimim

canım yaaa çok almışsın....sakın sakın çok dikkat et..şuanki kilon kaç?
54 üm canım

canım arkadaşım tiryaki ötesiydi hamilelikte azalttı ama yine 9 ay 1-2 tane içti ve ne yazık ki bebek beyinde bir hasar olusturmus sigardan değil dediler ama annesi öğrenince anında bıraktı... şimdi tedavi oluyor içmememey çalışın ne olur lmaz:

bu arada doktordan geldim. hersey yolunda cok sukur... :Saruboceq:

canim hadi gözün aydin darisi bizlere insallah

elleri bile olmus:Saruboceq:

çok sevindim canım...insanın inanısı gelmiyor dimi...benimkilerde 2 cm olmuşlar.perde perde elleri olmuş teyzesiii...allahım hayırlısı ile kucağımızada almayı nasib etsin..[/QUOTE]
canim seninde gözün aydin

ins katlanir degerin canim

canim hadi gözün aydin darisi bizlere insallah

canim seninde gözün aydin

ins katlanir degerin canim[/QUOTE]

iyi akşamlar zeynepcim sen nekadarlık hamılesın normal mı tüp bebek mi canım

tosticim benim dogal yolla oldu bugün 7haftalik olduk allahin izniyle 6nisandada kalp atislari icin gidicez insallah hayirlisiyla duyarim bugünde cok karnim agriyor nedenini bilmiyorum ilk defa oldu sizlerdede varmi karin agrisi

Bafo'cum çok sağol, seninde gözün aydın inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarsın tüp bebişini, bilirim o müthiş sevinci.
Evet benimde ilk bebeğim tüp bebekti, hiç beklenmedik bi anda doğal yoldan hamileyim şimdi, çok erken oldu, kızım daha 15 aylık ama Allahın takdiri işte hayırlısı bakalım ne yapıcaz CADIARZU

Bende de durumlar ayni bende amerikada yasiyorum.ilk gebligimd de bu gebeligmde de ilk randevumu 8 haftama yakin gitim.Ilk gebeligim ikiz ldugu icin 6 haftda ir ultrasona girebiliyordum ama bu bebgim tek olursa doguma kadar 3 kez girebilicem ultrasona.Ilk dogmumikiz oldugu ve bebeklerdenbiri ter oldugu icin sezeryan oldum mecburen.

Kismetse bubebegimi normal yolla dogurak istiyorum

arkadaşlar beni listeden silebilrsiniz...boş gebelik ( daha fazla yazıp hamişlerin moralini bozmak istemiyorum, galiba kürtaj olucam bir iki güne kadar...
sizlere sağlıklı hamilelikler diliyorum ve umarım bebişlerinizi kucağınıza alırsınız... umarım bende tez zamanda yeniden hamile kalır ve bu kez kucağıma alabilirim..

cnm çok geçmş olsun.çok üzüldüm.ama hayırlısı böyleymiş de.çok zordur bilişrim kendni telkin etmek ama mecburuz.Allah yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:

ayy maşallah maşallahh

olucak cnm merak etme ınsallah

tosticim benim dogal yolla oldu bugün 7haftalik olduk allahin izniyle 6nisandada kalp atislari icin gidicez insallah hayirlisiyla duyarim bugünde cok karnim agriyor nedenini bilmiyorum ilk defa oldu sizlerdede varmi karin agrisi
olmaz mı kusum buyuyor ıste yavru

ay ne güzel ya acaba bizimde olur mu cok merak edıyorum

mili çok üzüldüm.. allah hayırlısını versin tatlım. en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavusmanı dilerim. allah sabırlar versin:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…