54 üm canımhoşgeldin canım benimde ilk tüp bebek deneyimim
canım yaaa çok almışsın....sakın sakın çok dikkat et..şuanki kilon kaç?
doktordan geldim. hersey yolunda cok sukur... :Saruboceq:
elleri bile olmus:Saruboceq:
Kızlar bende tüp bebekle hamıle kaldım yarın beta hcg mı tekrarlıam ne olur bana dua edın değerler katlasın
yarın sorun cıkmazsa bende 1 hafta sona kesemı gormeye gıdıcemmm
Kızlar bende tüp bebekle hamıle kaldım yarın beta hcg mı tekrarlıcam ıns değerler katlasın
Sunıta senınde tup bebek dımı canımmmmm
çok heycanlıym zaman gecmıyor kızlar bana dua edın hamılelerın duası kabul olur ne olurrr
evet canım ben microenjeksion yaptım iki tane transfer ettiler ama birtanesi tutunabilmiş :)
Ben 12 gün gittim kan testi yaptım değer 1092 idi doktorlar kesin ikiz dediler değer yüksek diye ama değilmiş demek ki bizim ufaklık baya tosun olacak :)
Sende ilk değer ne kadardı?
canım bende dayanaadım 10. gunumde yaptırdım 318 dı yarın 12. gunum bakalım ınsallah katlarrr
maşallah bebişine canımmm
54 üm canımhoşgeldin canım benimde ilk tüp bebek deneyimim
canım yaaa çok almışsın....sakın sakın çok dikkat et..şuanki kilon kaç?
Kızlar bende tüp bebekle hamıle kaldım yarın beta hcg mı tekrarlıcam ıns değerler katlasın
çok heycanlıym zaman gecmıyor kızlar bana dua edın hamılelerın duası kabul olur ne olurrr
canim hadi gözün aydin darisi bizlere insallah54 üm canım
canım arkadaşım tiryaki ötesiydi hamilelikte azalttı ama yine 9 ay 1-2 tane içti ve ne yazık ki bebek beyinde bir hasar olusturmus sigardan değil dediler ama annesi öğrenince anında bıraktı... şimdi tedavi oluyor içmememey çalışın ne olurlmaz:
bu arada doktordan geldim. hersey yolunda cok sukur... :Saruboceq:
Canim keseyi gorseydim bile yeterdi inan kendi kendimi yiyorum. Burda oyle doktor degistirmek filan hersey cok farkli. Dun doktorum dogum yapacagim hastaneye bile yazdirdi. Sezeryan kesinlikle yapmazlar mecbur normal dogum bir aksilik olmadigi surece.
Belirtileri olmamasi normalmi ne olur icimi rahatlatin sizde durumlar nasil simdi?
arkadaşlar beni listeden silebilrsiniz...boş gebelik( daha fazla yazıp hamişlerin moralini bozmak istemiyorum, galiba kürtaj olucam bir iki güne kadar...
sizlere sağlıklı hamilelikler diliyorum ve umarım bebişlerinizi kucağınıza alırsınız... umarım bende tez zamanda yeniden hamile kalır ve bu kez kucağıma alabilirim..
amerikan hast.de cnmhoşgeldin canım benimde ilk tüp bebek deneyimim
Tebrikler canım, sende nerde yaptırdın?
çok sevindim canım...insanın inanısı gelmiyor dimi...benimkilerde 2 cm olmuşlar.perde perde elleri olmuş teyzesiii...allahım hayırlısı ile kucağımızada almayı nasib etsin..
olmaz mı kusum buyuyor ıste yavrutosticim benim dogal yolla oldu bugün 7haftalik olduk allahin izniyle 6nisandada kalp atislari icin gidicez insallah hayirlisiyla duyarim bugünde cok karnim agriyor nedenini bilmiyorum ilk defa oldu sizlerdede varmi karin agrisi
Bafo'cum çok sağol, seninde gözün aydın inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucaklarsın tüp bebişini, bilirim o müthiş sevinci.
Evet benimde ilk bebeğim tüp bebekti, hiç beklenmedik bi anda doğal yoldan hamileyim şimdi, çok erken oldu, kızım daha 15 aylık ama Allahın takdiri işte hayırlısı bakalım ne yapıcaz CADIARZU
arkadaşlar beni listeden silebilrsiniz...boş gebelik( daha fazla yazıp hamişlerin moralini bozmak istemiyorum, galiba kürtaj olucam bir iki güne kadar...
sizlere sağlıklı hamilelikler diliyorum ve umarım bebişlerinizi kucağınıza alırsınız... umarım bende tez zamanda yeniden hamile kalır ve bu kez kucağıma alabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?