bugün doktora gittim bebişim bugün 7 haftalık olmuş ve kalp atışlarını duydum pıt pıt atıoduuu
kızlar bişiy sorcam bilginiz varsa lütfen yardımcı olunn.
dün doktor elevit diye hap verdi. vitamin miş. demir ve folikasit ihtiyacını karşılama diye yazıyor.
ben folbiol kullanıyorum ikisini bir kullansam bi zararı olurmu _? bugun hiç yutmadım ikisindende .. kararsız kaldım neyapçağımı bılemedim bilmiyorumkismile
evet cnm okadar çok test istediki 11 taneye yakın test var
bende megadyn içiyorum cnm doktor folic asiti genelde hamile kalmadan önce veriyorus dedi bunun içindede folic asit var dedi bu yüzden sadece onu kullnıyorumelevit içinler folik asit ayrıca içmiyorlar bildiğim ben sadece solgarın folic asitini içiyorum ekstar bi vitamin neden vermedi ki bana acaba???CADIARZU
bugün gittim şimdi 5 hafta sonraya ikili test için randevu verdi cnm 1 mayısta nasıll yapılıo acababenden de istedi idrarda benim enfeksiyon cıktı pzts ilaç verecek sanırımkafamçokkarıştı
bugün gittim şimdi 5 hafta sonraya ikili test için randevu verdi cnm 1 mayısta nasıll yapılıo acaba
ikili test içinmi gidiceksin cnm sende
dün doktor elevit diye hap verdi. vitamin miş. demir ve folikasit ihtiyacını karşılama diye yazıyor.
ben folbiol kullanıyorum ikisini bir kullansam bi zararı olurmu _? bugun hiç yutmadım ikisindende .. kararsız kaldım neyapçağımı bılemedim bilmiyorumkismile
arkadaşlar beni listeden silebilrsiniz...boş gebelik( daha fazla yazıp hamişlerin moralini bozmak istemiyorum, galiba kürtaj olucam bir iki güne kadar...
sizlere sağlıklı hamilelikler diliyorum ve umarım bebişlerinizi kucağınıza alırsınız... umarım bende tez zamanda yeniden hamile kalır ve bu kez kucağıma alabilirim..
bende folbiol kullanıyordum doktor onu bırak elevit kullan dedi ikisi bibirine eşdeğer sanırım ama benim doktorum folbiolun ağır bir ilaç olduğunu elevit kullanmamı söyledi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?