2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün doktora gittim bebişim bugün 7 haftalık olmuş ve kalp atışlarını duydum pıt pıt atıoduuu

kızlar bişiy sorcam bilginiz varsa lütfen yardımcı olunn.
dün doktor elevit diye hap verdi. vitamin miş. demir ve folikasit ihtiyacını karşılama diye yazıyor.
ben folbiol kullanıyorum ikisini bir kullansam bi zararı olurmu _? bugun hiç yutmadım ikisindende .. kararsız kaldım neyapçağımı bılemedim bilmiyorumkismile

elevit içinler folik asit ayrıca içmiyorlar bildiğim ben sadece solgarın folic asitini içiyorum ekstar bi vitamin neden vermedi ki bana acaba???CADIARZU

elevit içinler folik asit ayrıca içmiyorlar bildiğim ben sadece solgarın folic asitini içiyorum ekstar bi vitamin neden vermedi ki bana acaba???CADIARZU
bende megadyn içiyorum cnm doktor folic asiti genelde hamile kalmadan önce veriyorus dedi bunun içindede folic asit var dedi bu yüzden sadece onu kullnıyorum

canım elevitin içinde folik var diye biliyorum ben.Prespektüsünde yazıyordur.Varsa bence ekstradan folik alma derim ben

canim bende elevit kullaniyorum öbürünü bilmiyorum sen en iyisi doktoruna sor

bende folbiol kullanıyordum doktor onu bırak elevit kullan dedi ikisi bibirine eşdeğer sanırım ama benim doktorum folbiolun ağır bir ilaç olduğunu elevit kullanmamı söyledi canım

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah bundan sonrası güzel olur.Yeniden hamile kalırsın Allahın izniyle:teselli:

Canım ben de elevit kullanıyorum. Folik asit te var içinde.O yüzden ayrıca folik asit içmene gerek yok

bende folbiol kullanıyordum doktor onu bırak elevit kullan dedi ikisi bibirine eşdeğer sanırım ama benim doktorum folbiolun ağır bir ilaç olduğunu elevit kullanmamı söyledi canım

Aslında Elevit çok faydalı bir vitamin.Ama yan etkileri de var.Mide kazındırıyor,acıktırıyor.İlk zamanlar kabızlık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…