2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar birşey daha sorucam doktorunuz keseyi kaçıncı haftada gördü benim ne keseyi ne bebeği daha göremedi hafatya görürüz dedi ama ben yinede çok tedirginim bhcg 3.700 falan ama hala görünmüyo

herkese merhabalar ve tebrikler ...
ilk zamanlarda yasadığım heyecanı burda tekrar yasıyorum ve belirtmek isterim kese 5. haftadan sonra kalp atışları 7.haftadan sonra görülüyor.ben 5+1 de keseyi 7+4 te bebegin kalp atışlarını gördüm.

kızlar nerelerdesiniz yaw .. hepiniz geziyonuz sanırım valla sıkıntıdan ekim annelerinin topigini okuyorum hatunlar 1000 li sayfaları bitiriyorlar valla.. biz cok sus pusuz hadi muhabbetleri koyulastıralım yahuu... ...
birsey sorucam icinizde benim gibi hamilelik depresyonu yasayan var mı.. psikologa gitmeye basladım... icim cok sıkılıyor ve zaman gecmek bitmiyor gibi geliyor.. sag salim bebislerimize kavusmaya daha cok var.. bi de calısıyor olmak ta insanın psikolojisini bozuyor ciddi mide problemleri de psikolojimi bozuyor.. yapılacak cok is var ama hic enerjim yok... benim gibi olan var mı paylasalım... birbirimize yardımcı olalım

bende 7.haftatda gidicem kontrole.Hem kalp atışları hemde keseler için.

çok saol canım girip bir türlü yazamadım oğluşumla ilgilendim.. yok canım yanlız kalmıyacağım kayınvalidemlere geçeceğim biraz onlarda biraz evde kalacağız öle böle geçecek canım hiç kurtuluşumuz yok uzun dönem gidior bu arada

BAFO

Canım benide liste eklermisin:
Sunita, 31 yaşında, SAT 9 Şubat, 14 Kasım, Kilo 70, diğerleri ??????

Özelden göndere bilmek için daha mesajlarımı yükseltmem gerekiyormuş
Teşekkürler

ekledim canım... hadi hayırlı olsun

canım hıc moralını bozma bende daha bıgın fena oldum. bugun hep yattm tansıyorum yerlerdeydı hep ogurdum hemde 8 hafta bıterken

mafoldumben

ya arkadaşlar birşey daha sorucam doktorunuz keseyi kaçıncı haftada gördü benim ne keseyi ne bebeği daha göremedi hafatya görürüz dedi ama ben yinede çok tedirginim bhcg 3.700 falan ama hala görünmüyo

ben alttan muayene ile 4.haftada gördük

selamlarrrrrrrr

canım sayılı gun cabuk gecer hayırlısı ıle

merhaba arkadaşlar.
bizim de yarın kontrolümüz var.pıt pıtlarımızı duyabiliriz inş.

bizde dün gittik doktora, vajinal muayene yaptı, kalp atışını gördük çok şükür, pazartesi de kan tahlileri yaptırıcam, bu arada yaşım 32, kilom 61, listeye eklersiniz diye.

Canım merhaba seninkiler ikiz , benimkilerde ikiz galiba.Bhcg yüksek çıkmıştı.Senin Bhcglerin kaçtı.

Benim b-hcg 12. gün 490, 15.gün 1480 di.Ama bi arkadaşımın değerleri benimki gibi yüksekti, muayenede tek göründü. İkiz bebeklerin olma ihtimalin var bu değerle ama kesin sonucu muayenede öğrenirsin.Beklemek çok zor geliyor ama yapacak bişey yok, sabredeceksin canım.Hayırlı olsun.6. haftada görünür kese ya da keseler.Bu arada dr.lar farklı hesaplıyorlar, 6 haftayken 7. hafta çıkarıyorlar.

bizde dün gittik doktora, vajinal muayene yaptı, kalp atışını gördük çok şükür, pazartesi de kan tahlileri yaptırıcam, bu arada yaşım 32, kilom 61, listeye eklersiniz diye.

hayırlı olsun canım, bebeğin sesini de duymuşsun oh ne güzel.Sağlıklı geçir aylarını.

nergis55, çok teşekkürler cevabın için. ama anladığım kadarıyla sen periyodik kan testi yaptırıyorsun. doktorun mu tavsiye etti, yoksa sen mi yaptırıyorsun?

bafocum sen de çok sağol iyi ki varsın. midem bulanmıyor diye çok korkuyordum. 5+4 oldu bugün benim. demek mide bulantıları için biraz daha sabretmem gerekiyor:)

cok sevındım cnm guncellıyorum hemen

canım hıc panıkleme ılla olacak dıye bısey de yokmus ben gebelik.org dan duzenlı takıp edıyorum sende faydalanabılırsınolumunekankayizsmile

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

lar artıyor cok sukur:Saruboceq:

tosti ben yas 23 sat 12 subat dogum 19 kasım eklersin canım eksik bilgileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…