2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam çook teşekkürler şekerleropuyorumnanaktan
sadece elevit içeyim ozaman.. şimdi içeyim barii.
bide rennie duo diye şurup verdi sizede verdimi doktor. mide yanması bulantı için.
( Kalsiyum Karbonat + Magnezyum Karbonat + Sodyum içeriyormuş )

kızzlar 1 soru daha . aklıma şimdi geldi ne alakaysaa bayanssulusmile
dün hastaneye gittik haftaya tekrar gidicez . bu ücreti her gittiğimizde vercekmiyiz ?

Doktorum bana bulantım olup olmadığını sordu.Yoktu.olsaydı ona göre bişeyler yazardı sanıyorum.

Aslında arada yoklamaya başladı ama pek aldırış etmemeye çalışıyorum.İnşallah olmaz

Doktorum bana bulantım olup olmadığını sordu.Yoktu.olsaydı ona göre bişeyler yazardı sanıyorum.

Aslında arada yoklamaya başladı ama pek aldırış etmemeye çalışıyorum.İnşallah olmaz

inşallah olmaz cnm.. 6. haftada benımde yoktu bısey son 3-4 gündür var bulantı. belki senınde başlar bikaçgüne kadar... ama inş. başlamaz çok zor .
ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum mide almıyor :sinifsinif:

Ara ara hissediyorum inşallah psikolojiktir.Tabiki tüm bunlar bir yana bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil bence:Saruboceq:

Ara ara hissediyorum inşallah psikolojiktir.Tabiki tüm bunlar bir yana bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil bence:Saruboceq:

tabiiki en önemlisi bu zaten.. heşeye katlancaz bebişlerimiz için . kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorummm delikafadulden:sm_cool:

masallah kizlar listeniz dolmus daha da gelirler insallah.saglicakla alin bebekleriniz canlar.

günaydın herkese,
hava çok güzel, bebekleri gezdirmek lazım bu güzel bahar gününde.
Keyifli bir gün olsun hepimize.

BAFO

Canım benide liste eklermisin:
Sunita, 31 yaşında, SAT 9 Şubat, 14 Kasım, Kilo 70, diğerleri ??????

Özelden göndere bilmek için daha mesajlarımı yükseltmem gerekiyormuş
Teşekkürler

kızlar hepinize iyi pazarlar, beta hcg sonucumun pozitif olduğunu öğreneli daha 11 gün olmuş. günler geçmek bilmiyor. çok korkuyorum ve merak ediyorum. hiç bulantım da yok. dokorum kontrole 7 nisan'da gel dedi. daha çok var ya. 7 nisan'da 7 hafta oluyor, galiba kalp atışlarına da bakmak için geç tarih verdi. sizce daha önce gidip keseleri görmeli miyim? ne dersiniz? bir de iki embriyo transfer edilmişti, ikisi de tutmuş mu ne zaman belli olur ki acaba?

arkadaşlar bhcg si yüksek çıkan ikiz gebelikmi oluyo ben daha 6. haftadayım dörtbine yaakın bu normalmi acaba doktora pazartesi gösterebilicem tahlil sonucunu

ya arkadaşlar birşey daha sorucam doktorunuz keseyi kaçıncı haftada gördü benim ne keseyi ne bebeği daha göremedi hafatya görürüz dedi ama ben yinede çok tedirginim bhcg 3.700 falan ama hala görünmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…