2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Katılıyorum sana .Çok paylaşım olmuyor sanki.Belli arkadaşlar yazıyor oysa listede bir sürü hamile var.Hamileliğin ilk zamanlarını zor geçiyoruz yaa.Biraz da bundan sanırım

günaydın arkadaşlar .. hepimiz için güzel , ağrısız, bulantısız, baş ağrısız bir gün diliyorum....

sağol canım iyi dileklerin için. çikolata ve kahveyi kafein içerdiği için yasakladı sanıyorum ama hakatten de midem kaldırmıyor onları halbuki çoksevdiğim şeylerdir..
hadi gözün aydin canim
canim insallah hayirli haberlerle gelirsinolumunekankayizsmile
teşekkürler canım..
ya kızlar size bişey sorucam bebek anne karnında ölse kaç gün içinde kanama olurr hemenmi olur
düşünme böyle şeyleri canım yaa. keyfini çıkar artık..
kalbi durunca göğüs şişliği iniyormuş, mide bulantısı varsa hiç kalmıyormuş . yaşıyanlar bunları yazmış
evet onları ben de okudum ama geçen gün birden kesildi bulantım ödüm koptu.. hiç bakmamak lazım böyle şeyleri vesvese yapıyor..
sağlıksız beslenmekte çocukta özür yapıyomuş bunu yeni duydumm valla
canım hamileliği boyunca kusan bir arkadaşım bir tosun doğurdu. yine 3-4 ay hiçbişe yemeyip süreki çıkaran başka bir arkadaşımın çok sağlıklı bir bebeği var. bırak yemek yemeyi dr un verdiği ilaçları bile içememişti. dr sağlıklı beslenin beslenemiyosanız da takmayın bebekler gerekli şeyleri sizden yine de alır dedi bana. ama tabi yiyebilenler faydalı şeyleri yesin sonuçta bebekler de bişey bulamayınca bizim depolara saldırıyolarmış..
taze sıkılmış meyve suyunun ne zararı var merak ettim?
ben içiyorum ve sanmıyorum ki bu bir sorun olsun canım..
bir arkadaşım 2 hamileliğinde de sigara içti ve çocuklarına neler olduğunu yazmak bile istemiyorum. lütfen bir şekilde bırakmaya çalış çok geç olmadan.. allah yardımcın olsun..
bir kere dışarı verdi bir kere de ekrandan gördük canım. kafalarına göre takılıyolar :)
bugün doktora gittim bebişim bugün 7 haftalık olmuş ve kalp atışlarını duydum pıt pıt atıoduuu
hadi hayırlı olsun canımm.

slm kızlarr Günaydınn

yazını gorunce şimdi bende çok heyecanlandım canım yaaaaa
12. gunum 820 benım değerım demek benımde ıkız olma ıhtımaım varrr
hihoyyyt

ben cumartesi günü dr uma gittim. en son kürtaj olmak için gitmiştim muayenehanesine. o yüzden garip şeyler yaşadım arkadaşlar. girene kadar dua okudum hep. yanına geçince bilgilerimi tazeledi yeniden, sonra da ultrasona bakalım dedi. yattım sedyeye yine düşündüm en son bana orda yani geçen yıl bebegi alıcaz demişti.. yan tarafta kürtaj olduğum masa. çok acayipti. neyse bakar bakmaz hemen gözüktü bebişş. pıt pıt nokta yanıp sönüyodu.. kalp atışı çok güzel 160-180 arası olması gerek ve bizim değerlerimiz buna göre dedi. 1.7 cm olmuş yani bir fasulye kadar dedi. rahimde bir kanama veya kist yok, düşük tehliken de yok dedi. hayatına devam et sadece yorulma ve dikkatli ol dedi. mayıs başı ense kalınlıgı ve ikili test için randevu verdi.

doğum 7 kasım ama sezeryan olacağı için ekim sonu alırız dedi.. folbiol coraspin ve iğnelere devam dedi. progestanı 2 ye düşürdü ve ikisini de yatarken iç dedi..

Allahım o eskı gunlerı bırdahaysatmasın arkadasımm
şu anda hamılelıgının keyfını cıkarmaya bak ne guzel sorunda yokmuss pıtpıt larıda atıyormusss MAŞALLAHHH

Allahım bızede bu gunlerı gostermeyı nasıp etsın ınsalla

Günaydın annecikler! Bu mide yanması, yemek yedikten sonra rahatsız olmak hamileliğin sonuna kadar sürecek mi. Yoksa geçecek mi bilen var mı? Yerken çok güzel yiyorum fakat sonrasında midem çok fena oluyor kaynıyor vesaire...

cnmmm benimde doğum 7 kasım ve bende sezeryan olucam benimde ekim sonu belkim aynı gün doğururuz inş... sağlıklaa:Saruboceq:

cnmmm benimde doğum 7 kasım ve bende sezeryan olucam benimde ekim sonu belkim aynı gün doğururuz inş... sağlıklaa:Saruboceq:

evet canım günlerimiz aynı seninle :) diğer topiklere bakıyorum doğum heyecanı.. telefonla haberler gelmiş doğumlar falan. çok güzel bir heyecan yaşicaz Allah izin verirse burada :)

günaydın kızlarrrrrr iyi haftalar hepimize cnmm benimde yemek yerken sorunum yokk iştahım yerindeee ama yedikten sonra midem yanıyor ağzımın tadı demir yutmuş gibi oluyorr

evet canım günlerimiz aynı seninle :) diğer topiklere bakıyorum doğum heyecanı.. telefonla haberler gelmiş doğumlar falan. çok güzel bir heyecan yaşicaz Allah izin verirse burada :)
ayy aynen dün mart anneleri topicine girdim hepsi bu ay doğum yapmışş çok özendim valla kıyafetlerine baktımm ayy darısı başımıza doğurmak istiyorum bir an öncee ciciler almak istiyorumm ama daha çokk erkennn

gülümm benim ilk hamişliğimde 9 ay geleri yanmam olduu bebek büyüyünce dahada artıyo mideye basınç yapıyo bebişşş

9 ay boyunca mide rahatsızlığı çekeceğim desene
inş. olmaz kuşumm ama ben çektim hepp ama hareket etmeye başlayınca bebişlerr yanma bile göze gelmiyo o zaman saha bi derinden hissediyoruz çok güzel bi duygu ya benim oğlum ben yemek yedikten sonra çok hareketlenirdi bende annesi doydu şimdide oğlu yiyo derdimm 4.350 grm doğdu zatenn

maşallah hayatımmmm ne güzel kilosu varmış

Günaydı kızlar. Hafta sonu giremedim hiç. Nasılsınız bakalım :) Yine hafta başı bi an an önce Cumartesi olsun istiyorum. Pıtırcığın kalbini duyacak mıyız merak ediyorum.

Bu arada kalp atışını duyan tüm annelere hayırlı olsun. Allah tamamını da görmemizi nasip etsin. Bulantısı olanlara da Allah yardım etsin. Bende hala bulantı falan yok artık olmazda sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…