kızlar nerelerdesiniz yaw .. hepiniz geziyonuz sanırım valla sıkıntıdan ekim annelerinin topigini okuyorum hatunlar 1000 li sayfaları bitiriyorlar valla.. biz cok sus pusuz hadi muhabbetleri koyulastıralım yahuu... ...
birsey sorucam icinizde benim gibi hamilelik depresyonu yasayan var mı.. psikologa gitmeye basladım... icim cok sıkılıyor ve zaman gecmek bitmiyor gibi geliyor.. sag salim bebislerimize kavusmaya daha cok var.. bi de calısıyor olmak ta insanın psikolojisini bozuyor ciddi mide problemleri de psikolojimi bozuyor.. yapılacak cok is var ama hic enerjim yok... benim gibi olan var mı paylasalım... birbirimize yardımcı olalım
sağol canım iyi dileklerin için. çikolata ve kahveyi kafein içerdiği için yasakladı sanıyorum ama hakatten de midem kaldırmıyor onları halbuki çoksevdiğim şeylerdir..Benim de ömrümde ilk defa canım çikolata çekmez oldu görsem midem rahatsız oluyor. Demek ki vucüt neye ihtiyacı olmadığını gösteriyor. Yine de dün azıcık çikolata yedim, belki de ondan midem çok fena oldu. Söylediğin iyi oldu Bijoux, acaba doktorun niye yasakladı? Yarın inşallah randevun iyi geçer duyarsın kalp atışını bebeğinin.:ecrin_bebek:
teşekkürler canım..hadi gözün aydin canim
canim insallah hayirli haberlerle gelirsinolumunekankayizsmile
düşünme böyle şeyleri canım yaa. keyfini çıkar artık..ya kızlar size bişey sorucam bebek anne karnında ölse kaç gün içinde kanama olurr hemenmi olur
evet onları ben de okudum ama geçen gün birden kesildi bulantım ödüm koptu.. hiç bakmamak lazım böyle şeyleri vesvese yapıyor..kalbi durunca göğüs şişliği iniyormuş, mide bulantısı varsa hiç kalmıyormuş . yaşıyanlar bunları yazmış
canım hamileliği boyunca kusan bir arkadaşım bir tosun doğurdu. yine 3-4 ay hiçbişe yemeyip süreki çıkaran başka bir arkadaşımın çok sağlıklı bir bebeği var. bırak yemek yemeyi dr un verdiği ilaçları bile içememişti. dr sağlıklı beslenin beslenemiyosanız da takmayın bebekler gerekli şeyleri sizden yine de alır dedi bana. ama tabi yiyebilenler faydalı şeyleri yesin sonuçta bebekler de bişey bulamayınca bizim depolara saldırıyolarmış..sağlıksız beslenmekte çocukta özür yapıyomuş bunu yeni duydumm valla
ben içiyorum ve sanmıyorum ki bu bir sorun olsun canım..taze sıkılmış meyve suyunun ne zararı var merak ettim?
bir arkadaşım 2 hamileliğinde de sigara içti ve çocuklarına neler olduğunu yazmak bile istemiyorum. lütfen bir şekilde bırakmaya çalış çok geç olmadan.. allah yardımcın olsun..Kızlar bişey soracam size ama lütfen asmadan kesmeden bana yardım edin. Ben hamile kalmadan önce 1 hatta 1,5 paket sigara içiyodum. Bende bazılarınız okumuştur hiç bir aşerme bulantı falan yok. Haliyle sigara konusunda da bir tiksinme yok. Hatta canım daha da fazla istiyor. Bende Nikotin oranı en düşük sıgara alıp ağızlıkla içip günde 5-6 tane içiyorum hala naapcam nasıl bırıkıcam bilmiyorum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı. Varsa destek olup su iğrenç şeyi bıraksak beraber
bir kere dışarı verdi bir kere de ekrandan gördük canım. kafalarına göre takılıyolar :)inşallah duyarsın canım. ama pazartesi duyamazsanda endişe etme. bende 8. haftamda duymuştum.
kızlar yaa bebeğin kalp atış sesini duydunuzmu yoksa benim gib ultrasondan mı gösterdi kalp atışını ses olmadan
hadi hayırlı olsun canımm.bugün doktora gittim bebişim bugün 7 haftalık olmuş ve kalp atışlarını duydum pıt pıt atıoduuu
Benim b-hcg 12. gün 490, 15.gün 1480 di.Ama bi arkadaşımın değerleri benimki gibi yüksekti, muayenede tek göründü. İkiz bebeklerin olma ihtimalin var bu değerle ama kesin sonucu muayenede öğrenirsin.Beklemek çok zor geliyor ama yapacak bişey yok, sabredeceksin canım.Hayırlı olsun.6. haftada görünür kese ya da keseler.Bu arada dr.lar farklı hesaplıyorlar, 6 haftayken 7. hafta çıkarıyorlar.
ben cumartesi günü dr uma gittim. en son kürtaj olmak için gitmiştim muayenehanesine. o yüzden garip şeyler yaşadım arkadaşlar. girene kadar dua okudum hep. yanına geçince bilgilerimi tazeledi yeniden, sonra da ultrasona bakalım dedi. yattım sedyeye yine düşündüm en son bana orda yani geçen yıl bebegi alıcaz demişti.. yan tarafta kürtaj olduğum masa. çok acayipti. neyse bakar bakmaz hemen gözüktü bebişş. pıt pıt nokta yanıp sönüyodu.. kalp atışı çok güzel 160-180 arası olması gerek ve bizim değerlerimiz buna göre dedi. 1.7 cm olmuş yani bir fasulye kadar dedi. rahimde bir kanama veya kist yok, düşük tehliken de yok dedi. hayatına devam et sadece yorulma ve dikkatli ol dedi. mayıs başı ense kalınlıgı ve ikili test için randevu verdi.
doğum 7 kasım ama sezeryan olacağı için ekim sonu alırız dedi.. folbiol coraspin ve iğnelere devam dedi. progestanı 2 ye düşürdü ve ikisini de yatarken iç dedi..
cnmmm benimde doğum 7 kasım ve bende sezeryan olucam benimde ekim sonu belkim aynı gün doğururuz inş... sağlıklaa:Saruboceq:ben cumartesi günü dr uma gittim. en son kürtaj olmak için gitmiştim muayenehanesine. o yüzden garip şeyler yaşadım arkadaşlar. girene kadar dua okudum hep. yanına geçince bilgilerimi tazeledi yeniden, sonra da ultrasona bakalım dedi. yattım sedyeye yine düşündüm en son bana orda yani geçen yıl bebegi alıcaz demişti.. yan tarafta kürtaj olduğum masa. çok acayipti. neyse bakar bakmaz hemen gözüktü bebişş. pıt pıt nokta yanıp sönüyodu.. kalp atışı çok güzel 160-180 arası olması gerek ve bizim değerlerimiz buna göre dedi. 1.7 cm olmuş yani bir fasulye kadar dedi. rahimde bir kanama veya kist yok, düşük tehliken de yok dedi. hayatına devam et sadece yorulma ve dikkatli ol dedi. mayıs başı ense kalınlıgı ve ikili test için randevu verdi.
doğum 7 kasım ama sezeryan olacağı için ekim sonu alırız dedi.. folbiol coraspin ve iğnelere devam dedi. progestanı 2 ye düşürdü ve ikisini de yatarken iç dedi..
cnmmm benimde doğum 7 kasım ve bende sezeryan olucam benimde ekim sonu belkim aynı gün doğururuz inş... sağlıklaa:Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrr iyi haftalar hepimize cnmm benimde yemek yerken sorunum yokk iştahım yerindeee ama yedikten sonra midem yanıyor ağzımın tadı demir yutmuş gibi oluyorrgünaydın annecikler! Bu mide yanması, yemek yedikten sonra rahatsız olmak hamileliğin sonuna kadar sürecek mi. Yoksa geçecek mi bilen var mı? Yerken çok güzel yiyorum fakat sonrasında midem çok fena oluyor kaynıyor vesaire...
ayy aynen dün mart anneleri topicine girdim hepsi bu ay doğum yapmışş çok özendim valla kıyafetlerine baktımm ayy darısı başımıza doğurmak istiyorum bir an öncee ciciler almak istiyorumm ama daha çokk erkennnevet canım günlerimiz aynı seninle :) diğer topiklere bakıyorum doğum heyecanı.. telefonla haberler gelmiş doğumlar falan. çok güzel bir heyecan yaşicaz Allah izin verirse burada :)
gülümm benim ilk hamişliğimde 9 ay geleri yanmam olduu bebek büyüyünce dahada artıyo mideye basınç yapıyo bebişşşGünaydın annecikler! Bu mide yanması, yemek yedikten sonra rahatsız olmak hamileliğin sonuna kadar sürecek mi. Yoksa geçecek mi bilen var mı? Yerken çok güzel yiyorum fakat sonrasında midem çok fena oluyor kaynıyor vesaire...
inş. olmaz kuşumm ama ben çektim hepp ama hareket etmeye başlayınca bebişlerr yanma bile göze gelmiyo o zaman saha bi derinden hissediyoruz çok güzel bi duygu ya benim oğlum ben yemek yedikten sonra çok hareketlenirdi bende annesi doydu şimdide oğlu yiyo derdimm 4.350 grm doğdu zatenn9 ay boyunca mide rahatsızlığı çekeceğim desene
inş. olmaz kuşumm ama ben çektim hepp ama hareket etmeye başlayınca bebişlerr yanma bile göze gelmiyo o zaman saha bi derinden hissediyoruz çok güzel bi duygu ya benim oğlum ben yemek yedikten sonra çok hareketlenirdi bende annesi doydu şimdide oğlu yiyo derdimm 4.350 grm doğdu zatenn
evet öyleydii maşallah inş.buda öyle doğarr bebiş kilolu diye sezeryan olmuştum bide suyum azalmıştımaşallah hayatımmmm ne güzel kilosu varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?