ay neyse dedıgım şeyi yaşayınca gorceksınız... yoksa ben de meraklanıorum hareket fln etmeyınce ama bu dedıgım seyı anlatamıyorum yaşayınca gorursunuz..
ben spora gidiyorum.. görüşürüz kızlar
:)) oyle şiddetlı de olabılıodur tabı emınım kı, ıcınde 3 kıloluk hareketlı bısı tasımak da zordur.. benımkı şiddetınden degıl hareketın cınsındendı.. sonra kendımden uatndım neden tıksındım dıye ama off neyse cıdden dusundukce kotu oluyorum cok garıptı :)
günaydın herkesee
prop o dediğin şeyi anlıyorum. Benimkide öyle bi dönüyorki bazen,bööyle içime bişeyler oluyoriçim sıyrılıyo gibi falan,o an aaahhh diyip kıpırdamadan kalıyorum.sonra o döndüğü yer şiş ve semsert oluyor.popişini dayıyor heralde
Hoşgeldin melcan nasılsın?
KMSECİKLER YOK HERALDE HERKEZ SICAKLARDAN ŞİKAYEYETCİ MELCAN BARAYS MERHABALARRR HER 10 DK DA BİR LAVOBAYA GİDİYORUM ELİMİ YÜZÜMÜ SAÇIMI ISLATIYOM BU SICAKLARDA KARNI BURNUNDA OLANLARA ALAH YARDIM ETSİN BİZ GENE SON AYLARDA İYİCE AĞIRLAŞINCA YANİ HAVALAR SERİN OLCAK BEBİŞLER KIŞ BEBEĞ OLCAK AMA OLSIN SIKI SIKI GİYDİRİRİZ BEN SICAĞI SEVMİYOM YAAAAakannehir
yarencim doktorun verdiği tedaviyi neden uygulamıyorsun idrar yolları enfeksiyonu önemli daha önce konuşmuştuk bu konuyu lütfen ihmal etme özel bölgene herhang bir kozmtik ürün falan kullanmıyorsun dimi saf su sürekli iç çamaşırını değiştir sık sık da duş al canım
canım fitili 1 kere kullabıldım . canım çok yandı bidahada cesaret edemedim. ohaoldumsmile
son 2-3 gündür kaşıntı ve yanma var.
günde 2 hatta 3 kere çamaşırımı değiştirdiğim oluyor. bende anlamadım çok sinir bozucu alsanaalsanasmile
bebeğim önceden daha hareketliydi sanki ya bana öyle gelıyor .
birazdan yatıp dinlicem hareket etmiyorsa sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlicem.
doktora gideceğim gün yaklaştıkça bende böyle saçma sapan düşünceler oluyor . :gitme: offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?