2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar tetanoz aşısı yaptırmayan var mı? benim kafam karıştı. bazı yerde son 5 yıl bazı yerde son 10 yıl içinde yaptırmış olanlara gerek yok diyor. ben 5,5 yıl önce yaptırdım... dr da yaptırabilirsin dedi yani yaptır veya yaptırma demedi...

ay neyse dedıgım şeyi yaşayınca gorceksınız... yoksa ben de meraklanıorum hareket fln etmeyınce ama bu dedıgım seyı anlatamıyorum yaşayınca gorursunuz..

Ben anladım dediğini canım
bazen öyle sert oluyor ki
tuhaf oluyorum anlatılması zor

ben spora gidiyorum.. görüşürüz kızlar

prop arkadaşım bende bazen çok hafif hissediyorum hareketlerini hemen panik yapıyorum karnımı seviyorum salıyom göbeğimi hreket etsin diğe aslında sürekli harekt etcekler diğe bişi yok ama gelde anlat sen çok şiddetli hissetmişsin ani bir dönüş yaptı heralde bende bir gün öyle hissetmiştim dönüşü çok şiddetli değildi ama diğerlerinden farklıydı daha dur daha çok döncek oynıycak annesi ooo :)

günaydın herkesee
prop o dediğin şeyi anlıyorum. Benimkide öyle bi dönüyorki bazen,bööyle içime bişeyler oluyoriçim sıyrılıyo gibi falan,o an aaahhh diyip kıpırdamadan kalıyorum.sonra o döndüğü yer şiş ve semsert oluyor.popişini dayıyor heralde

Evet aynısı bende oluyor
dedim benim oğlan kolunu dayadı göbüşüme
böyle küçük sert birşey göbek yakınında çıkıntı gibi duruyor
bazen prop un dediği gibi dönüyor ne olduğumu anlayamıyorum
bilmiyorumkismile

günaydınn güzel anneciklerr uzun zamandır takip edemedim sizleri umarımm herkes ve bebekleri iidir özledimmm sizlerii

KMSECİKLER YOK HERALDE HERKEZ SICAKLARDAN ŞİKAYEYETCİ MELCAN BARAYS MERHABALARRR HER 10 DK DA BİR LAVOBAYA GİDİYORUM ELİMİ YÜZÜMÜ SAÇIMI ISLATIYOM BU SICAKLARDA KARNI BURNUNDA OLANLARA ALAH YARDIM ETSİN BİZ GENE SON AYLARDA İYİCE AĞIRLAŞINCA YANİ HAVALAR SERİN OLCAK BEBİŞLER KIŞ BEBEĞ OLCAK AMA OLSIN SIKI SIKI GİYDİRİRİZ BEN SICAĞI SEVMİYOM YAAAAakannehir

slmmm figenk24 cim ayaklarım kötü sıcakta şişerdi şimdi dahada kötü oldularrr bendee yıkayıp yıkayıp geziyorumm cok evet yinede son dönemlerimiz değil bşraz daha rahat olucas

Canım walla sıcaklarda çalışmak çok zor oluyor
birde akşam eve git yemek yap falan derken saat 10dan sonra dinlenmeye çalışıyorum
ama ayaklarımda şişme sorunu var şimdiden şişti mesela akşamı nasıl edecem bilmiyorumbilmiyorumkismile
olsun tatlım bebişler kışın evde büyüyecekler gelecek yaz kucağımıza alıp beraber gezecez inş.

canım fitili 1 kere kullabıldım . canım çok yandı bidahada cesaret edemedim. ohaoldumsmile
son 2-3 gündür kaşıntı ve yanma var.
günde 2 hatta 3 kere çamaşırımı değiştirdiğim oluyor. bende anlamadım çok sinir bozucu alsanaalsanasmile

bebeğim önceden daha hareketliydi sanki ya bana öyle gelıyor .
birazdan yatıp dinlicem hareket etmiyorsa sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlicem.
doktora gideceğim gün yaklaştıkça bende böyle saçma sapan düşünceler oluyor . :gitme: offffff

yarenn, dr bana sıcak ve nemden oluyor dedi. sık duş almak (sabunsuz, jelsiz), sürekli kuru tutmak ve ağı ütülenmiş pamuklu çamaşır işe yarıyor. tabi dr ne verdiyse kullan bence.

ben de arada telaş yapıyorum ama bazen küçük hareketleri farketmeyebiliyoruz. her zaman aynı hareketliliğe sahip olamazlar. canını sıkma o da dinleniyordur, bu sıcakta ne yapsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…