Canım walla sıcaklarda çalışmak çok zor oluyor
birde akşam eve git yemek yap falan derken saat 10dan sonra dinlenmeye çalışıyorum
ama ayaklarımda şişme sorunu var şimdiden şişti mesela akşamı nasıl edecem bilmiyorumbilmiyorumkismile
olsun tatlım bebişler kışın evde büyüyecekler gelecek yaz kucağımıza alıp beraber gezecez inş.[/QUOTE
Bende aynen canım dün eve gittim dünden kalma makarna vardı birde yanına etli nohut yaptım alışverişede çıkmadık daha evde yapcak bişi yoktu neyse, nohutun pişmesi bir saatimi aldıı masaya oturduğumuzda saat 9 du sofrayı topla bulaşıkları kaldır saat 10 olduu duş aldım uyudum eşimde benim canım sıkılıyor erkenden yatıyorsun diyor ne edeyim yoruluyorum sabah 8 akşam 7:30 bir türlü akşamdan yemek yapmayı alışganlık edemedm olmuyor yaaa bir ara karpuz peynir alışkanlık yapmıştı deli gibi karpu yiyorumm birde fırında patates ketcaplı mayonezli kumpir gibi oluyor oda kolay oluyorrr
slmmm figenk24 cim ayaklarım kötü sıcakta şişerdi şimdi dahada kötü oldularrr bendee yıkayıp yıkayıp geziyorumm cok evet yinede son dönemlerimiz değil bşraz daha rahat olucas
bebeğim önceden daha hareketliydi sanki ya bana öyle gelıyor .
birazdan yatıp dinlicem hareket etmiyorsa sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlicem.
doktora gideceğim gün yaklaştıkça bende böyle saçma sapan düşünceler oluyor . :gitme: offffff
yarenn, dr bana sıcak ve nemden oluyor dedi. sık duş almak (sabunsuz, jelsiz), sürekli kuru tutmak ve ağı ütülenmiş pamuklu çamaşır işe yarıyor. tabi dr ne verdiyse kullan bence.
ben de arada telaş yapıyorum ama bazen küçük hareketleri farketmeyebiliyoruz. her zaman aynı hareketliliğe sahip olamazlar. canını sıkma o da dinleniyordur, bu sıcakta ne yapsın :)
bebeğim önceden daha hareketliydi sanki ya bana öyle gelıyor .
birazdan yatıp dinlicem hareket etmiyorsa sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlicem.
doktora gideceğim gün yaklaştıkça bende böyle saçma sapan düşünceler oluyor . :gitme: offffff
canım hareket konusunda telaş yapma benimde bebeğim bi gün kıpır kıpır bi gün çok durgun her bebek bir değilmiş ki ama için rahat etsin diye git bi dinle kalp atışını..kaşıntı sıcaklardan hepimizde oluyo canım kaşırken kanatmış olabilirsin çok takma kafana taktıkça insan neler yazıyor çünkü çok iyi biliyorum...
canım benim bak stres yapma hergün hareket etcek diğe bişi yok benimde öyle çok hareket etmiyor takıntı yapmaa uyuyordur annesi .)
canım fitili 1 kere kullabıldım . canım çok yandı bidahada cesaret edemedim. ohaoldumsmile
son 2-3 gündür kaşıntı ve yanma var.
günde 2 hatta 3 kere çamaşırımı değiştirdiğim oluyor. bende anlamadım çok sinir bozucu alsanaalsanasmile
opuyorumnanaktan
kendi kendime nazar değdirdim heralde :sinifsinif:
uyumasın uyansınnnn tepiklesin beniii . :sm_cool:
takıntı oldu artık elim göbeğimde geziyorum . göbeğimde dışarda boshayallersmile
bak canım sağlık ocağına gitcene o zaman doktorunun rendevusunu bu haftaya al bu özel bölgendeki kaşıntını paylaş tekrar idrar ver bakılsın enfeksiyon varmı çoğalmış mı önemli bunlarr bebeğin hareketlerinede takılma sürekli heraket olcak diğe bişi yok dinleniyordur uyuyordur ilaçlarını kullanamadığını paylaş doktorunla tekrar başka bir ilaç versin tekrar baksın idrar yollarına oldu mu canım
çatlakk sın senn allaha emanetler canım allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin hepimize :)
evet canımmm ben spor ayakkabıdan başka hiçbirşey giyemiyorum annem terlik aldı yok davul gibi şişiytor bacaklarım çok komik oluyor şiş şiş nike spor ayakkabı benim ayağımı çok rahat ettiriyor bağcıklarınıda bağlamıyorum çok rahat yürüyorumm
off ne sıcak ya... gercı benım hatam spora cok gec gıttım ogle sıcagına kaldım malak gıbıama benım hatam da degıl kocam ışe 10.30 da gıttı bugun ben napım yanı piştiiiimmmmmm
off ne sıcak ya... gercı benım hatam spora cok gec gıttım ogle sıcagına kaldım malak gıbıama benım hatam da degıl kocam ışe 10.30 da gıttı bugun ben napım yanı piştiiiimmmmmm
sendee prop yaa
giriverseydin bi alışveriş merkezine serin serin gezerdinşakkıdı
sendee prop yaa
giriverseydin bi alışveriş merkezine serin serin gezerdinşakkıdı
benimde aklıma geldi bu hafta mı gitsemmi diye..
akşamda eşim doktoru arayıp söyleyelim diyor. bende ne dicen şeyimi kaşınıyomuş dicen. telefonda ne dicekki dedim sempatiksalakcinni
kaşınmayı falan takmıyorumda harekete taktım ben. ama azcık azcık hareketli gibi ...
ayyyyyyyyy ne sinirimmmmmmm
aminnnnnnnnn kasım gelsede hayırlısıyla bi doğursak yavrularımızı alsak kucağımıza .. :CüvCüv:
pöffffffff çok sıcak valllaaa yağmur sıcağı var sanki . yağsada serinlesek.
evin içinde ter içinde kaldım . heryer açık bide. sıckta iş yapıyom bnde. tül-perde yıkıyom yatak odasının. camıda silerim .
bız evde olduğumuz halde sıcaklrdan şikayet ediyoruz.
Allah dışarda çalışanlara yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?