2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slmmm figenk24 cim ayaklarım kötü sıcakta şişerdi şimdi dahada kötü oldularrr bendee yıkayıp yıkayıp geziyorumm cok evet yinede son dönemlerimiz değil bşraz daha rahat olucas

evet canımmm ben spor ayakkabıdan başka hiçbirşey giyemiyorum annem terlik aldı yok davul gibi şişiytor bacaklarım çok komik oluyor şiş şiş nike spor ayakkabı benim ayağımı çok rahat ettiriyor bağcıklarınıda bağlamıyorum çok rahat yürüyorumm

canım hareket konusunda telaş yapma benimde bebeğim bi gün kıpır kıpır bi gün çok durgun her bebek bir değilmiş ki ama için rahat etsin diye git bi dinle kalp atışını..kaşıntı sıcaklardan hepimizde oluyo canım kaşırken kanatmış olabilirsin çok takma kafana taktıkça insan neler yazıyor çünkü çok iyi biliyorum...

bazen jel falan kullanıyorum . kullanmaym bari bidaha. çamaşırıda bazen ütülemeden giyiyorum üşendiğime. dikkat etçem diyorum ama bişey oluyor ille.

bende öyle diyorum herzamanda hareketli olcak değilya diyorum. akşam falan hep bekledim hareketini azcık bişey oluyor yok hareket değil o diyip kendimi üzdüm.
şimdide dinliyorum şöle bi tekme atsada aklım başıma gelse kaydirigubbakcemile3

canım benim bak stres yapma hergün hareket etcek diğe bişi yok benimde öyle çok hareket etmiyor takıntı yapmaa uyuyordur annesi .)

ben heray neler neler düşünerek gidiyorum doktora. doktor kötü bişey dicekmi diye gözünün içine bakıyorum. ii diyince öyle rahatlıyorumki. onun hareketini kalp atışını duyunca üstümden büyük yük kalkıyor.
önceden hareketini hissetmiyordum. son zamanda baya hissediyorum şimdide hareket etmiyor diye endişeleniyorum. ayy çok zor valla :1no2:

canım benim bak stres yapma hergün hareket etcek diğe bişi yok benimde öyle çok hareket etmiyor takıntı yapmaa uyuyordur annesi .)

opuyorumnanaktan
kendi kendime nazar değdirdim heralde :sinifsinif:
uyumasın uyansınnnn tepiklesin beniii . :sm_cool:
takıntı oldu artık elim göbeğimde geziyorum . göbeğimde dışarda boshayallersmile

bak canım sağlık ocağına gitcene o zaman doktorunun rendevusunu bu haftaya al bu özel bölgendeki kaşıntını paylaş tekrar idrar ver bakılsın enfeksiyon varmı çoğalmış mı önemli bunlarr bebeğin hareketlerinede takılma sürekli heraket olcak diğe bişi yok dinleniyordur uyuyordur ilaçlarını kullanamadığını paylaş doktorunla tekrar başka bir ilaç versin tekrar baksın idrar yollarına oldu mu canım

opuyorumnanaktan
kendi kendime nazar değdirdim heralde :sinifsinif:
uyumasın uyansınnnn tepiklesin beniii . :sm_cool:
takıntı oldu artık elim göbeğimde geziyorum . göbeğimde dışarda boshayallersmile

çatlakk sın senn allaha emanetler canım allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin hepimize :)

benimde aklıma geldi bu hafta mı gitsemmi diye..
akşamda eşim doktoru arayıp söyleyelim diyor. bende ne dicen şeyimi kaşınıyomuş dicen. telefonda ne dicekki dedim sempatiksalakcinni
kaşınmayı falan takmıyorumda harekete taktım ben. ama azcık azcık hareketli gibi ...
ayyyyyyyyy ne sinirimmmmmmm

çatlakk sın senn allaha emanetler canım allah sağlıklı doğmalarını nasip etsin hepimize :)

aminnnnnnnnn kasım gelsede hayırlısıyla bi doğursak yavrularımızı alsak kucağımıza .. :CüvCüv:

ben spor ayakkabı hayatta giyemiyorum terlik üzerinde sadece ipi var benim sıcakta zaten şişiyoduu şimdi daha kötü oluyolar ama spor ayakkabısı giyiyorsan kesinlikle tigger alll en rahat spor ayakkabısı

off ne sıcak ya... gercı benım hatam spora cok gec gıttım ogle sıcagına kaldım malak gıbı ama benım hatam da degıl kocam ışe 10.30 da gıttı bugun ben napım yanı piştiiiimmmmmm

pöffffffff çok sıcak valllaaa yağmur sıcağı var sanki . yağsada serinlesek.
evin içinde ter içinde kaldım . heryer açık bide. sıckta iş yapıyom bnde. tül-perde yıkıyom yatak odasının. camıda silerim .
bız evde olduğumuz halde sıcaklrdan şikayet ediyoruz.
Allah dışarda çalışanlara yardım etsin

off ne sıcak ya... gercı benım hatam spora cok gec gıttım ogle sıcagına kaldım malak gıbı ama benım hatam da degıl kocam ışe 10.30 da gıttı bugun ben napım yanı piştiiiimmmmmm

sendee prop yaa
giriverseydin bi alışveriş merkezine serin serin gezerdinşakkıdı

duş al ılık iyi gelirr canım rahatlarsın ördeğe döndük zaten ben dün iki defa duş aldımm eşimde hasta olcam diğe ne kapı ne cam açtırıyor dedim başlarm ben yanıyommm aç camıı esmiyor bile cık cık sabaha karşı kalkmış kapamış gene alem bunlar yaa gece pikeyi karnıma örtüyor neymiş çocuk üşümesinmiş göbeğimi kapatıyor çok güldümmm çocuk bunlarrr :)

sendee prop yaa
giriverseydin bi alışveriş merkezine serin serin gezerdinşakkıdı

hahahahah yapmadıgımı kım soyledı :) cevahir e girdim cıkınca.. çatlak kremım bıtmıstı onu aldım zara homedan da bebege çarşaf nevresim fln aldım ındırımden ama bebe magazalarına gırmedım cıkamam dıye :) dagiye baktım bı de ööğğğğhhh yanı lohusa takımları o kdr cırkın kı kesınlıkle arkama bakmadan kactım sonra :) sonra da canım bı donut istedi, bi frappacıno. en son hamburger de ısteyınce dedım kı ben burda kalırsam yoldan cıkacam cıktım geldım evıme ben de :))

canım bence bebeğin hareketlerini değil sen idrar yollarındaki ve özel bölgendeki kaşıntıyı düşün önemli bunlar canım yaa özellikle idrasr yolları enfeksiyonu erken doğuma bile yol açıyor bebeğin hareket ediyordur da sen hissetmiyorsundur diyordur takdı gene bana rahat bırakmıyor bir tekme atcam görcek gününü diyordur :) bıcırıkk

yarenn ne camı yaa klava:
arkadaşım kendini de bebeği de riske atma cam falan silme
drunuz mutlaka söylüyordur dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…