yüzmeye gidiyodun di mi sen canım?öyle geç kaldığın zaman akşamüstü git sıcak çarpmasın...
hahahahah yapmadıgımı kım soyledı :) cevahir e girdim cıkınca.. çatlak kremım bıtmıstı onu aldım zara homedan da bebege çarşaf nevresim fln aldım ındırımden ama bebe magazalarına gırmedım cıkamam dıye :) dagiye baktım bı de ööğğğğhhh yanı lohusa takımları o kdr cırkın kı kesınlıkle arkama bakmadan kactım sonra :) sonra da canım bı donut istedi, bi frappacıno. en son hamburger de ısteyınce dedım kı ben burda kalırsam yoldan cıkacam cıktım geldım evıme ben de :))[/Qgenemi yaptın alışveriş neyseki bebe mağazalarına girmemişsinnn eve atmışın kendini :)
hahahahah yapmadıgımı kım soyledı :) cevahir e girdim cıkınca.. çatlak kremım bıtmıstı onu aldım zara homedan da bebege çarşaf nevresim fln aldım ındırımden ama bebe magazalarına gırmedım cıkamam dıye :) dagiye baktım bı de ööğğğğhhh yanı lohusa takımları o kdr cırkın kı kesınlıkle arkama bakmadan kactım sonra :) sonra da canım bı donut istedi, bi frappacıno. en son hamburger de ısteyınce dedım kı ben burda kalırsam yoldan cıkacam cıktım geldım evıme ben de :))
ama kocamla gıdıyım dıye şettirdim.. aynı yere gıdıo nasolsa dıye.. ama salaklık ıste bugun gıtmeyıverseydım de olurdu yanı..
hem yuzuyorum hem de yuruyorum.. bayag sıkılaştım cıdden.. cok etkı edıomus spor... aldıgım kılolar kasa donusuo cok sukur kı sımdılık
yarenn ne camı yaaklava:
arkadaşım kendini de bebeği de riske atma cam falan silme
drunuz mutlaka söylüyordur dikkat edin kendinize
olmazzzz bırakamam kartlarımı evde.. ama ilerleme kaydedıorum kızzzz.. mothercare ın vıtrınıne bı kere baktım dırek kafamı cevırdım cunku hersey guzel napayım..zaradan aldıklarım zaten gereklı seylerdı sepetının çarsafı fln yoktu bebemın...ben asıl nası bısı yemeden cıkabıldım ona sasırıyorum cıddı anlamda gozum dondu cunku bı ıkı dakıkada :)))seni başarılı buldum prop um tebrik ederim canıma.s.
cevahire gidip bebek mağazalarına girmemek büyük başarı
bir dahakine kkartı alma yanına daha başarılı olacak emin ololumunekankayizsmile
ya tabi canım spor gibisi var mı hele ki yüzme herşeye faydası var benim artık evde oturmaktan bağırsaklar çalışmıyor çok faydasını göreceksin doğumda zorlanmadan bi iki ıkınmayla gelir inş.senin tosuncuk:) valla yengeme öyle olmuştu o da yürüyodu sabah akşam kolayca doğuruverdi...
figen ben don ve sutyenle yatıorum ustume de hıc bısı ortmuorum bu halımle bıle yanıyorum sen nası dayanıosun :)) butun camları da acıorum estırıorum evı. ama tabı ev cabuk kırlenıo hemen tozlanıo ama napam
duş al ılık iyi gelirr canım rahatlarsın ördeğe döndük zaten ben dün iki defa duş aldımm eşimde hasta olcam diğe ne kapı ne cam açtırıyor dedim başlarm ben yanıyommm aç camıı esmiyor bile cık cık sabaha karşı kalkmış kapamış gene alem bunlar yaa gece pikeyi karnıma örtüyor neymiş çocuk üşümesinmiş göbeğimi kapatıyor çok güldümmm çocuk bunlarrr :)
olmazzzz bırakamam kartlarımı evde.. ama ilerleme kaydedıorum kızzzz.. mothercare ın vıtrınıne bı kere baktım dırek kafamı cevırdım cunku hersey guzel napayım..zaradan aldıklarım zaten gereklı seylerdı sepetının çarsafı fln yoktu bebemın...ben asıl nası bısı yemeden cıkabıldım ona sasırıyorum cıddı anlamda gozum dondu cunku bı ıkı dakıkada :)))
canıııımmmmm keşke oyle olsa.. herkes dıyo hareket eden kolay dogurur dıyo ama bakalım.. allahım hepımızı kolayca kurtarsın işalla.. ben sımdı eylul bıtene kdr yuzerım sonrasında hava sogur gıdıp gelırken hasta olma rıskı olur ekımde artık ancak yuruyus yaparım spora gıtmem yanı buralarda parkta yolda fln yururum dıye dusunuorum bakalım
yarenn ne camı yaaklava:
arkadaşım kendini de bebeği de riske atma cam falan silme
drunuz mutlaka söylüyordur dikkat edin kendinize
:gitme:
:roflol::roflol: aynen benim eşimde göbeğimi kapatıyor. kızım üşemesin diyor.
demekki erkekler böle kaydirigubbakcemile3
ama kocamla gıdıyım dıye şettirdim.. aynı yere gıdıo nasolsa dıye.. ama salaklık ıste bugun gıtmeyıverseydım de olurdu yanı..
hem yuzuyorum hem de yuruyorum.. bayag sıkılaştım cıdden.. cok etkı edıomus spor... aldıgım kılolar kasa donusuo cok sukur kı sımdılık
e yani ne camı yaa silme alalaaa perdeleride takıcam deme bana cık cık vallahi benim bu hafta kadında gelmedi ev bok götürüyorr evde yemeği çıkarsam ütülerimi yapsam ohh çekiyorum işi gücü unuttuk vallahi ayy birde ocak çok batıyor ne kullanıyorsunuz ocak için çamaşır sulu deterjan kullanıyormusunuz yaa ben ta eskiden beri çamaşır suyu hastasıyı çamaşır suyu olmadan temizmiş gibi gelmiyor hiç bir yerr ama şimdi kullanmıyorum cif sarı püskürtmeli olan onun kullanıyorum o da sert ama iyi yapıyor sizler ne kullanıyorsunuz ?
olmazzzz bırakamam kartlarımı evde.. ama ilerleme kaydedıorum kızzzz.. mothercare ın vıtrınıne bı kere baktım dırek kafamı cevırdım cunku hersey guzel napayım..zaradan aldıklarım zaten gereklı seylerdı sepetının çarsafı fln yoktu bebemın...ben asıl nası bısı yemeden cıkabıldım ona sasırıyorum cıddı anlamda gozum dondu cunku bı ıkı dakıkada :)))
canıııımmmmm keşke oyle olsa.. herkes dıyo hareket eden kolay dogurur dıyo ama bakalım.. allahım hepımızı kolayca kurtarsın işalla.. ben sımdı eylul bıtene kdr yuzerım sonrasında hava sogur gıdıp gelırken hasta olma rıskı olur ekımde artık ancak yuruyus yaparım spora gıtmem yanı buralarda parkta yolda fln yururum dıye dusunuorum bakalım
amin inş...tabi havalar soğudumu yürüyüşe başlarsın günde iki posta bi sabah bi akşam mis gibi olur serin serin..
sildim bile. silebildiğim yere kadar siliyorum uzanmıyorum öle çok.
cam çok büyük değil zaten ama 6.kat korka korka sildim.. temizz oldu ammaa opuyorumnanaktan
demek kı neymiş erkekler bu konulardan bı bok anlamıomuş :roflol: delımıdırler nedırler yahu..
kesinlikle katılıyorum 3 haftadır denize gidiyorum ben bile farkettim ki
sen daha düzenli gidiyorsun
sakın bırakma devam etkaydirigubbakcemile5
canım bende çamaşır sulu sprey temizleyici kullanıyorum hızlı ve tertemiz oluyor
ben hamile kaldığımdan beri cam silmiyor evi süpürüyorum eşim hallediyor sağolsun
yemek genel temizlik ütü falan yapıyorum o kadar
senin bugün pek azimli gördüm canımm
alışveriş ve yemek konusunda
çok çeşit yemek aklına geldiği için yemeden geri dönmüşsün
tek yemek olsaydı kesin kendini yemek yemiş bulurdun
kesinlikle katılıyorum 3 haftadır denize gidiyorum ben bile farkettim ki
sen daha düzenli gidiyorsun
sakın bırakma devam etkaydirigubbakcemile5
canım bende çamaşır sulu sprey temizleyici kullanıyorum hızlı ve tertemiz oluyor
ben hamile kaldığımdan beri cam silmiyor evi süpürüyorum eşim hallediyor sağolsun
yemek genel temizlik ütü falan yapıyorum o kadar
senin bugün pek azimli gördüm canımm
alışveriş ve yemek konusunda
çok çeşit yemek aklına geldiği için yemeden geri dönmüşsün
tek yemek olsaydı kesin kendini yemek yemiş bulurdun
ciddi bişey anlamıyorlar bazen elimi karnıma koyuyorum bastırdığım falan da yok öyle kontrol ediyorum kımıldıyor mu diye neymiş çocuğun kafasına gelirmiş elim bıngıldağına bişey olurmuş Allahım iiki bıngıldağı biliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?