ayyy o serin serin kısmını bi görsek başka bısı ıstemem.. hayatımda hıcbı yaz bu kdr uzun gelmemıstı bana.. daha agustos var yanı bı de
sen yurumuo musun sen de yuruuuu.. gıt yuz hem de..
ya tatlım sorma mersindeyim deniz burnumun dibinde ama yüzemiyorum yasak ya bana eş aşağıda diye akşamları yemekten sonra mıy mıy yürüyorum bazen ama 7 ağustosta kontrol var bakalım biraz daha iyiysem artık spor olsun diye değil hasret kaldım diye en azından bi gün yüzmek istiyorum...
e yani ne camı yaa silme alalaaa perdeleride takıcam deme bana cık cık vallahi benim bu hafta kadında gelmedi ev bok götürüyorr evde yemeği çıkarsam ütülerimi yapsam ohh çekiyorum işi gücü unuttuk vallahi ayy birde ocak çok batıyor ne kullanıyorsunuz ocak için çamaşır sulu deterjan kullanıyormusunuz yaa ben ta eskiden beri çamaşır suyu hastasıyı çamaşır suyu olmadan temizmiş gibi gelmiyor hiç bir yerr ama şimdi kullanmıyorum cif sarı püskürtmeli olan onun kullanıyorum o da sert ama iyi yapıyor sizler ne kullanıyorsunuz ?
ciddi bişey anlamıyorlar bazen elimi karnıma koyuyorum bastırdığım falan da yok öyle kontrol ediyorum kımıldıyor mu diye neymiş çocuğun kafasına gelirmiş elim bıngıldağına bişey olurmuş Allahım iiki bıngıldağı biliyor:)
tatlım genelde, yanı hamıle degılekn bıle mesela sınemaya gıttık dıyelım. canım hamburger ıstıo dıyorum tmm dıyo kocam yıyorz, sonra canım frambuazlı cheescake ıstedı dıorum. ben doydum ama sen ye dıyo ozsute oturmamızla kalkmamız bır oluo cunku ıkı lokmada yutuyorum, snr sınemaya gırerken de canım bardakta mısır ıstıo dıorum onu da alıp yıyorum, snr ıcerde de patlamıs mısırla kola alıp yıyorum arada.. bak hıııc abartmıorum cıdden bunları yapıorum.. yanı hamıle degılken bıle canım paso bısı ıster benım.. bugun ççççççoooookkk buyuk bır azım ornegı sergıledım yemeyerek normalde hepsını yıyıp donmem gerekırdı eve :)))) zaten bana herkes senınkı mıde degıl işkembe der.. bu saydıgım seylerı yerım eve gelırım bı saat snr acıktım derım yıne, mıdem dahı bulanmaz :)) bıldıgın ayıyım ulan ben :))
6.kat öylemi pess doğrsu yaren bişi demiyorum sana ohaoldumsmileohaoldumsmile
dogru senın oyle bısı vardı.. ısallah duzelmıstır hersey duzelmedıyse de bı sene boyle yuzmemıs olursun nolcak.. yuruyebılırsın ama dımı mıymıy da olsa yuru hem acık hava ıyı gelır mis gibi..
benmde makineye attıktan sonra aklıma geldi keşke akşam yıkasaydım eşim asardı die. hep öle yapıyodum nıyese birden coştum çıkardım . asarım heralde asamazsam kalır napimm ...
ben pek temız oldum şekerim halılar yıkandı badanalar yapıldı ohhh hihoyyyt
ocak temizliğinde bende cif kullanıyorum . her yemek yaptıktan sonra silince ii oluyor. bazen silmiyorum ozaman zor oluyor.
Hayyy maaşallah
tatlı tuzlu karışık yiyorsun yani iştahın baya iyiymiş
hamilelik öncesi kilon nasıldı?
bende iştah çok fazla yokken bile evlendikten sonra 8 kilo aldım gerçi dkhapları neden oldu biraz
iştahlı halimle ne olurdum bilemiyorum
oğlun sana çekerse senin memişler ne olur bilememsempatiksalakcinni
öyle canım napalım artık tuvalet harici kalmıcaksın dediği günlerden sonra şimdi şu halime şükrediyorum oğluş için dayanıcaz bazı şeylere..en son gittiğimde yavaş yavaş çok uzun mesafe olmadığı sürece yürü demişti başladık bizde yavaştan ama yürüyünce bende akıntı geliyor yani koyu renkte falan değil ama altımda ıslaklık hissediyorum yolda aklım çıkıo utanmasam eğilip bakacam ne oluyo diye:)sizde de çok hareket edince akıntı falan geliyo mu hiç?
günaydın kızlar nasılsınız.. gecmişe hic bakamadım, herkesin keyfi yerindedir umarım..
ben dün doguruyodum nerdeyse.. hatırlarsanız mide bulantısı-kusmadan falan bahsetmiştim.. dün ne yediysem cıkarınca, karnıma sancılar girdi ve sıklaşmaya başladı, cok kötü agrılar cektim.. dr'a gitttim aksama dogru, karnım o kadar serttiki, erken dogum sancıları dedi dr ve hastaneye yatış yapıldı.. beni nst'ye bagladılar, sancıları kesmek için ilac verdiler yarım saatte bir.. her ihtimale karsı dogum falan olursa bebegimin akcigerleri gelişsin diye igne vurdular 2 kere..kan-idrar tahlili yaptılar, idrar yolları enfeksiyonu varmış, vardı zaten ama 1 ay oldu hala gecmemiş, o da erken doguma sebep oluyomuş..
şimdi cıktım hastaneden cok sükür.. sancı kesen ilaclara 2 gün daha devam edicem.. ilaç bitince tekrar sancıların başlayabilir, o zaman hemen gelirsin dedi dr.. az kalsın dogum hikayesi yazıyodum kızlar ya, cok korktum.. aman kendinize dikkat edin, bol bol su için ve istirahat edin kızlar.. haftasonu benim cok kalabalık misafirim vardı, cok yorulmustum ogünde, bu sıcakta o kadar koşturmakta hic dogru deil gercekten.. ve sancılarınızı takip edin ne kadar sıklıkta oluyo diye..
yaren sen bı oku sunu bakayım ıyıce.. hepımız okuyalım da sen bı ayrıca oku yanı...
günaydın kızlar nasılsınız.. gecmişe hic bakamadım, herkesin keyfi yerindedir umarım..
ben dün doguruyodum nerdeyse.. hatırlarsanız mide bulantısı-kusmadan falan bahsetmiştim.. dün ne yediysem cıkarınca, karnıma sancılar girdi ve sıklaşmaya başladı, cok kötü agrılar cektim.. dr'a gitttim aksama dogru, karnım o kadar serttiki, erken dogum sancıları dedi dr ve hastaneye yatış yapıldı.. beni nst'ye bagladılar, sancıları kesmek için ilac verdiler yarım saatte bir.. her ihtimale karsı dogum falan olursa bebegimin akcigerleri gelişsin diye igne vurdular 2 kere..kan-idrar tahlili yaptılar, idrar yolları enfeksiyonu varmış, vardı zaten ama 1 ay oldu hala gecmemiş, o da erken doguma sebep oluyomuş..
şimdi cıktım hastaneden cok sükür.. sancı kesen ilaclara 2 gün daha devam edicem.. ilaç bitince tekrar sancıların başlayabilir, o zaman hemen gelirsin dedi dr.. az kalsın dogum hikayesi yazıyodum kızlar ya, cok korktum.. aman kendinize dikkat edin, bol bol su için ve istirahat edin kızlar.. haftasonu benim cok kalabalık misafirim vardı, cok yorulmustum ogünde, bu sıcakta o kadar koşturmakta hic dogru deil gercekten.. ve sancılarınızı takip edin ne kadar sıklıkta oluyo diye..
yaren sen bı oku sunu bakayım ıyıce.. hepımız okuyalım da sen bı ayrıca oku yanı...
cok zayıftım canım.. aslında elvendıgımde cok zayıftım da sonra normaldım.. boyum 181, 62 kıloyla evlendım, evlenınce 66 oldum bıraz normallestım, sonra kışın kılo almıstım 2 kılo daha 68 gıbı bısı olmusum, oyle hamıle kaldım, sımdı 77 oldum işte.. doktorumun dedıgıne gore 85e kdr yolum varmış.. hayırlısı...
benim memişler zaten çatladı ya o da obur olup paso emerse artık ne hale gelırler bılmıom :))
yaren sakın perdeleri takayim demee çok tehlikeli sakınnn ayy deli ettin beni yaaaa cık cık bekle eşini at koltukların üstüne perdeleri kurusun asar akşam kocan ayy hem bebeğin için endişeleniyorsun hemde tehlikeli işler yapıyorsun gelecem haa zati 45 dk yol dövecem cık cıkk
yaren harbi bugün yaramazlığın üstünde sen otur bakim :))şaka bi yana uzanma bi yerlere yaren uzanmak gercekten tehlikeli bana doktorum bardak almaya bile uzanma rafa demişti sen perde asıcam diosun allah koruusn bi tansiyonun düşse başın dönse kendini yerde bulursun bırak işi gücü tatlım eşine yaptır öyle işleri bak naz yapmak için son aylarımız sonra istesekde yaptıramıcaz:)
ohaoldumsmileohaoldumsmile
ayy Allah korusunn yaaa.. gerçekten ben dikkat etmiyorum hiç . canımın kıymetini bilmiyorum . tez canlıyım napimm .
enfeksiyon içinde fitil çok iğrenç yaaaaaaaaa :sinifsinif:
tatlım genelde, yanı hamıle degılekn bıle mesela sınemaya gıttık dıyelım. canım hamburger ıstıo dıyorum tmm dıyo kocam yıyorz, sonra canım frambuazlı cheescake ıstedı dıorum. ben doydum ama sen ye dıyo ozsute oturmamızla kalkmamız bır oluo cunku ıkı lokmada yutuyorum, snr sınemaya gırerken de canım bardakta mısır ıstıo dıorum onu da alıp yıyorum, snr ıcerde de patlamıs mısırla kola alıp yıyorum arada.. bak hıııc abartmıorum cıdden bunları yapıorum.. yanı hamıle degılken bıle canım paso bısı ıster benım.. bugun ççççççoooookkk buyuk bır azım ornegı sergıledım yemeyerek normalde hepsını yıyıp donmem gerekırdı eve :)))) zaten bana herkes senınkı mıde degıl işkembe der.. bu saydıgım seylerı yerım eve gelırım bı saat snr acıktım derım yıne, mıdem dahı bulanmaz :)) bıldıgın ayıyım ulan ben :))
bak Allah aşkına bi de dün bana ben annemi ememedim kısa kaldım diye duygu sömürüsü yapıyor deli:))hatunda manken gibi boy varmış yesinler seni:))kız benim çocuğumun babası bile 181 değil emsede o kadar olmaz zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?