ya ben sabah uyandığımda kendimi yüzükoyun yatmış buluyorum uykuya dalana kadar dikkat ediyorum sola yatayım diye ama daldıktan sonra direk yüzükoyun olduğuma eminim inş.sıkışmıyodur oğlum
geçmiş olsun..
geçmiş olsun kıyamam canım yaa sıcaklardan hiçbirimiz uyuyamıyoruzz ama benim uyuşukluk falan olmuyor eller neden uyuşuyor doktorun ne diyor u konudaa
ben de sol yanıma yatıcam diye kasıyorum, sonra sol kolum, bacağım uyuşuyo...
doğumdan sonra yüzükoyon yatmayı iple çekiyorum...
çok seksi sositososito
teşekkürler canım zor valla. ama bir cheese cake yapmışım. süper oldu.... işler bitince tarifini koyarım yamyamlara.. bye..
herkese günaydın..bugün benimde misafirim var bende çok üşeniyorum valla hiç çekilmiyor sıcaktadün markette kadının biri beni 4 aylık hamile zannetti bende sevinçle kocama aa kadın beni 4 aylık zannetti ne güzel dedim kocamda aferin çocuk büyümüyo demek ki sende ona mı seviniyosun diye tersledi of ya bunda sonra iyice kamufle edicem kendimi kimse yorum yapmasın yolda falan sonra aklıma bi sürü şey geliyor...
doğur muşşşşş doğurmuşşşşşşşşşşş... oleyyyyyyy..
annemın yanında calısan kız doğurmuş, helal olsun ınat ettı...
41+6 oldu doktorlar sezeryan yapcaz dedıler yok beslenemezse bılmemne dedıler kız da ben hastanede yatayım o zaman oyle bı sorun cıkarsa alırsınız amelıyata dedı, sorun cıkmadan cıkabılır dıye sezeryan ıstemıyorum dedı, ılk cocugu da normal dogum zaten. 4 gun hastanede yattı. 5. gun sunı sancı aldı dogurdu... ayyyyy cok mutlu oldum.. kızı kandıramadılar sezeryana helal olsunnnn...
ya ben sabah uyandığımda kendimi yüzükoyun yatmış buluyorum uykuya dalana kadar dikkat ediyorum sola yatayım diye ama daldıktan sonra direk yüzükoyun olduğuma eminim inş.sıkışmıyodur oğlum[/
canım bende aynenn sabah bir kalkıyorum bir bacağım bir yerde bir bacağım yatakdan aşağıya sarkmış yüzükoyunum hemen toparlıyorum kendimi bazen hamile olduğumu unutuyorum işteeallaha emanetler canım alahın izniyle bişicik olmazlar :teselli::teselli::teselli:
AYY EVET BENDEE HEP SAĞA VE SOLA DİZLERİMİ KIRARAK UYUMAYA ÇALIŞIYORUM AMA SIRTIM VE BACAĞIM ARIYOR BENDE YÜZÜKOYUN YATMAYIBİRDE SIRT ÜSTÜ YATMAYI ÖSLEDİMMM :1rolleyes:
tamam çok ameleyim ama çok güzel söyluo adam yaaaa :)))
fizy / videomusic.
ee figen sen ve senın gıbı duşunenler olmasa adamlar nasıl kazanacak :)) onların da para kazanması lazım yazık :))
ya kızlar birkaç gündür göğüs pompalarına bakıyorum
medela elektrikli 2 tip var. biri mini diğeri swing diye geçiyor
aslında aventi daha çok beğendim ama çok pahalı
çevrenizde bunları kullanıp memnun olan/olmayanlar ne diyor??
doktorlar hep kazanıyorlar zaten normal doğuma girince para vermediğinimi sanıyorsun sen daha çok para alıyorlar doğuma girerlerse şekerimm. Burda öylee bazı doktorlar girmiyorlar bile normal doğuma ben normal doğum istesem mesela doktorumun girmesini isterim ee girincede para isteyecekk öyleee ben bebeğimi çok bekledim iki tanede kaybettim acı tecrübeler yaşayınca endişeli bir anne adayı oldum iştee.. bir yandanda çevre baskısı uff bak geçmişe döndümmm
geçti bitti hepsiiiiiii şimdi bebeğim benimleee
yok mu anacım fikri olan???? CADIARZU
levent yükseli severim ama ya hala ilk kasetindeki şarkıları dinliyorum :))kız kocamın içkilerinden araklattıracan bana böyle içli içli söylüyo:)
ya anacım ben aldım ıste medela mını electrıc yazıo ustunde ama malumun kullanama fırsatım olmadı henüz:roflol::roflol:
Acı Aşk dıye bı fılm vardı gıttın mı ? cansu dere halıt ergenc bu sene basında vızyona gırmıstı galıba onun soundtrack ıydı bu sarkı cok guzel soyluo alcak herıf :))
yarin misafirim geliooo kizlar bu elle nasil agirlicam onlari yawww neyse yabanci deiller zaten yardimlarida olur. peki ne ikram etsemki onlara yawww bana bi menu verin kizlar??
çok değişik soslu bir kek yapıyorum ben ismi Ağlayan PAsta (ama mutluluktan)birazdan yamyamlar topiğine yazıcağım oradan bak istersen resminide koyarım geçen gün yapıp çekmiştim acayip lezzetli herkes bana onu yaptırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?