2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben sabah uyandığımda kendimi yüzükoyun yatmış buluyorum uykuya dalana kadar dikkat ediyorum sola yatayım diye ama daldıktan sonra direk yüzükoyun olduğuma eminim inş.sıkışmıyodur oğlum

bebek rahatsız olduğu bı pozısyonda senın uyumana ızın vermez merak etme eger oyle uyuyabılıosan bebek de rahttır.. sola yatış sadece ödemlerı azaltmak ve kan dolasımını arttırmak amacıyla yanı sola yatsan da olur yatmasan da olur merak etme..

geçmiş olsun..

geçmiş olsun kıyamam canım yaa sıcaklardan hiçbirimiz uyuyamıyoruzz ama benim uyuşukluk falan olmuyor eller neden uyuşuyor doktorun ne diyor u konudaa

ben de sol yanıma yatıcam diye kasıyorum, sonra sol kolum, bacağım uyuşuyo...
doğumdan sonra yüzükoyon yatmayı iple çekiyorum...

saolun kizlar ama gececek gibim deil hala yazi yazarken bile sag elim dirsegimden parmaklara kadar acaip sizliyo..
figencim doktoruma gittim hamilelikten dolayi oldugunu dedi. agri kesici kullanabilirmisim ama ben hem tiroit hem demir happi kullaniyorum agri kesicide kullanmak istemiorum agir gelir die.. doktorum cok siddetli agrin olursa o zaman romantizma varmi yokmu ona bakalim dedi. ayin dortunde ebeye gidecem bide ona danisim o ne dicek ama herhalde yine doktoruma giderim cunku cok rahatsiz edio beni.

çok seksi sositososito

herşey bebişim içinbayanssulusmilebayanssulusmile

teşekkürler canım zor valla. ama bir cheese cake yapmışım. süper oldu.... işler bitince tarifini koyarım yamyamlara.. bye..

ayy süper yaaa evde olmak vardı hatta sende olmak vardı yaakaydirigubbakcemile2

aman canım herşeye kafanı takma
kimi bana diyor ki çok kilo almışsın
kimi diyor daha küçük gözüküyor o yüzden drunu dinle gerisine kulak tıkakaydirigubbakcemile5

çok sevindim canım kız ne güzel doğurmuş walla seni de strese sokmuştu
şükür ki sağlıkla olmuş bebişi
Allah analı babalı büyütsün

slm kızlar nasılsınız.. ben geldim..

ya ne sıcak var.. ayagımın altına buz torbası koyup uyumayı denıyorum bıraz rahat oluyor.. nefes alınmıyor evde.. eşim klıma taktıralım dıyor.. butum eve yapsak bana yetmez galıba..

prop, valla kıza tebrıkler.. inatla normal dogum.. tebrıklerımız iletirsn...

ya ruyamda suyum gelmiş doguruyordum.. uykumun arasında eşime hastaneye gıdelım dogurmak üzereyim demişim.. eşim de, daha 3 ay var bekle demiş bana.. uyandırdı benı.. ay ne zordu..

ayyyyyyyyyy ankara.. nefessz bır şehir.. ben iki kez gıttım. ama 1 gun bile durmak zor geldi.. akşam 7 den sonra caddelr bile boşalmişti.. hele akşam bellı bır saatten sonr her yer kapayor resmen ya..

geçen gece 2 de eşimle istınye ye yuruyuşe gıttık. hala her yer canlıydı.. tabı allahtan kımseyı dövmeden eve geldık oda çok iyi.. o saatte..

AYY EVET BENDEE HEP SAĞA VE SOLA DİZLERİMİ KIRARAK UYUMAYA ÇALIŞIYORUM AMA SIRTIM VE BACAĞIM ARIYOR BENDE YÜZÜKOYUN YATMAYIBİRDE SIRT ÜSTÜ YATMAYI ÖSLEDİMMM :1rolleyes:

ben simdi ne saga ne sola yatabilorum cunku her iki tarafada yattigimda elerim uyusuyo mafoldumben sirtustude asla rahat yatamam ahhh bende cooooooooook ozledim yuzustu yatmayi sabredecez artik sunun surasinda 3 aya ne kaldi :2: ( kemal sunalin salako filminde emineylen beraber olmak icin gun sayiyordu ya bizimkide o hesap az kaldi 3 aycik kaydirigubbakcemile3 )

Herkese Merhaba

Giremiyorum ne zamandır,yazlıktaydım geldim düğünler misafirler derken size yazamadım hiç,herkes iyidir umarım.Bugün evimdeyim ayaklarımı uzattım keyif yapıyorum...
Bu hafta şeker yüklemem var sizler yaptırdınız mı ?

ee figen sen ve senın gıbı duşunenler olmasa adamlar nasıl kazanacak :)) onların da para kazanması lazım yazık :))

doktorlar hep kazanıyorlar zaten normal doğuma girince para vermediğinimi sanıyorsun sen daha çok para alıyorlar doğuma girerlerse şekerimm. Burda öylee bazı doktorlar girmiyorlar bile normal doğuma ben normal doğum istesem mesela doktorumun girmesini isterim ee girincede para isteyecekk öyleee ben bebeğimi çok bekledim iki tanede kaybettim acı tecrübeler yaşayınca endişeli bir anne adayı oldum iştee.. bir yandanda çevre baskısı uff bak geçmişe döndümmm

geçti bitti hepsiiiiiii şimdi bebeğim benimleee

yok mu anacım fikri olan???? CADIARZU

bence de canım.. geçmişe takılman ıcın bı neden yok...
ben espri yaptım zaten ıkısınde de para alıolar tabı kı, sezeryanda az daha cok alıolar ama ben şaka yaptıydım :))

yarin misafirim geliooo kizlar bu elle nasil agirlicam onlari yawww neyse yabanci deiller zaten yardimlarida olur. peki ne ikram etsemki onlara yawww bana bi menu verin kizlar??

levent yükseli severim ama ya hala ilk kasetindeki şarkıları dinliyorum :))kız kocamın içkilerinden araklattıracan bana böyle içli içli söylüyo:)

Acı Aşk dıye bı fılm vardı gıttın mı ? cansu dere halıt ergenc bu sene basında vızyona gırmıstı galıba onun soundtrack ıydı bu sarkı cok guzel soyluo alcak herıf :))

ya anacım ben aldım ıste medela mını electrıc yazıo ustunde ama malumun kullanama fırsatım olmadı henüz:roflol::roflol:

:) zaten deneyemeyince mecbur kullananların tecrübelerine kalıyoruz... işe dönecek olmasam sıkıntı yaşamadıkça almama bile gerek yok aslında ama...

Ben izmirde özel bir tıp merkezine gidiyorum doğumumuda özel bir hastanede kendi doktorum yapacak fiyatları normal 2500 sezeryan 3000TL,aslında SGK var anlaşmalı bir özel hastanede olabilirdi ama doktorumdan ayrılmak istemedim çok eski doktorumuz çok alışkınım ona hayırlısı bakalım artık...

Acı Aşk dıye bı fılm vardı gıttın mı ? cansu dere halıt ergenc bu sene basında vızyona gırmıstı galıba onun soundtrack ıydı bu sarkı cok guzel soyluo alcak herıf :))

gitmedim tatlım türk filmlerine önyargılıyım biraz her gittiğimde bi daha türk filmine gitmicem diyorum...şöyle bi düşündümde biz bayadır sinemayada gitmiyoruz anca internetten indirip evde izliyoruz ...

yarin misafirim geliooo kizlar bu elle nasil agirlicam onlari yawww neyse yabanci deiller zaten yardimlarida olur. peki ne ikram etsemki onlara yawww bana bi menu verin kizlar??

çok değişik soslu bir kek yapıyorum ben ismi Ağlayan PAsta (ama mutluluktan)birazdan yamyamlar topiğine yazıcağım oradan bak istersen resminide koyarım geçen gün yapıp çekmiştim acayip lezzetli herkes bana onu yaptırır...

bol çikolatalı ama yağsız olan di mi? :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…