2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnn
sabah sabah iş makinelerinin sesine uyandım ne güzel wc ye bile kalkmadan kesintisiz uyumuştum bir süre daha çekicez anlaşılan off off

Zeyn senın cocugun var ılgılenecegın bı suru ıs cıkıodur, ben bomboşum tabı yazarım.. sen boş olsan sen de yazardın :))
Kader ankaradan nefret edıyorum valla ıgrenc ıgrencccccc... memleket mı be ankara hıc sevmem.. keşke soyle artvinli rizeli fln olsaydım, bayılıyorum karadenıze:))

haklisin canim allahin izniyle bebeklerinize kavusunca görüceksiniz hic is bitmiyor büyüdükce problemlerde büyüyor

Propcum siteni bir türlü açamıyordum burdan sayfa görüntülenemedi diyordu evdede internet yoktu uzun süre bugün açabildim iş yerinde çok güsell şimdi alışvriş sayfasını inceliyorumm süper olmuş tebrik ederimm :)

propcum neden sevmiyorsun ankarayı ben çok seviyorumm kimine çok resmi geliyor gençlik bile hep memur kesmi olduğu için bir ciddiyet var resmi eğlence yerlerinde bile o havayı seziyorsun hep ama bern gene seviyorum ablamlar benim ankarada emekte bahçeli 7 diğe çok yakın orayıda çok seviorum akşamları falan çok güsel oluyorrr ösledim ankarayı önceden 15 günde bir giderdim ankaraya evlenmeden önce şimdi senede bir yada iki kere gidebiliyorum

haklisin canim allahin izniyle bebeklerinize kavusunca görüceksiniz hic is bitmiyor büyüdükce problemlerde büyüyor
şimdi bi de genç kız oldu ki senın kızın derdı hıc bıtmıodur, allah kolaylık versın..

teşekkürlerrrr...

figen sen de 22 sene ankarada yasasaydın sevmezdın.. oyle bıkac gunlugune gezmeye gıdınce yeterınce fıkır sahıbı olamıosundur ama sevmıorum ben işte

günaydın kızlar.. pasta börek yapıyorum akşama yine misafir var. öfff..... sıcakta iyice pişiyorum artık.

günaydın kızlar.. pasta börek yapıyorum akşama yine misafir var. öfff..... sıcakta iyice pişiyorum artık.

günaydın,kolay gelsin.Valla hiç çekilmez bu sıcakta o işler. Benimde akşam vardı misafirim.Hazır bişeyler aldım artık.zor geliyo bana

bende iyiyim
sabah sağlık ocağına gidip 2. tetanoz aşımı oldum
ve geldim
dün gece uyku tutmadı aman ne sıcak vardı yaaa
baktım olmayacak soğuk sayılan bir suyla duş aldım
neysekş sonra uyumuşum

delikafadulden çok komik yaa

ben duş alıp kurulanmadan yataga gıdıorum super oluyo :) buharlasırken su benım sıcaklıgımı alıo ohhhh buz gıbı oluverıorum tabı bı sure ama olsun :))

günaydın,kolay gelsin.Valla hiç çekilmez bu sıcakta o işler. Benimde akşam vardı misafirim.Hazır bişeyler aldım artık.zor geliyo bana

ben de hazır alayım diyordum. ama yarın gündüz de misafir gelecek. fazla fazla yapayım da hepsine yetsin dedim. offf yaa bu kadın hamile iş çıkarmayalım demiyorlar. gezcek yer arıyorlar valla.. Çok üzgünüm çoook

bu ne yaa hergün misafir,bu halde bu havada çok zor oluyo gerçekten,hazırlık yap,sonra onlar gittiğinde etrafı topla,temizleakannehir haftada 1-2 tane yeter iyi oluyo
sana şimdiden kolaylıklar canım

hava çok sıcak ama
gökyüzü de o derece kapalı sanırım şiddetli bir yağmur yağacak
prop bende kurulanmadan çıkıyorum duştan sonra seriyorum kendimi yatağa offf süper oluyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…