Zeyn senın cocugun var ılgılenecegın bı suru ıs cıkıodur, ben bomboşum tabı yazarım.. sen boş olsan sen de yazardın :))
Kader ankaradan nefret edıyorum valla ıgrenc ıgrencccccc... memleket mı be ankara hıc sevmem.. keşke soyle artvinli rizeli fln olsaydım, bayılıyorum karadenıze:))
zeyn senın cocugun var ılgılenecegın bı suru ıs cıkıodur, ben bomboşum tabı yazarım.. Sen boş olsan sen de yazardın :))
kader ankaradan nefret edıyorum valla ıgrenc ıgrencccccc... Memleket mı be ankara hıc sevmem.. Keşke soyle artvinli rizeli fln olsaydım, bayılıyorum karadenıze:))
haklisin canim allahin izniyle bebeklerinize kavusunca görüceksiniz hic is bitmiyor büyüdükce problemlerde büyüyor
Propcum siteni bir türlü açamıyordum burdan sayfa görüntülenemedi diyordu evdede internet yoktu uzun süre bugün açabildim iş yerinde çok güsell şimdi alışvriş sayfasını inceliyorumm süper olmuş tebrik ederimm :)
günaydınlarrrrrrr
nasılsınız güzel anneler?
günaydın kızlar.. pasta börek yapıyorum akşama yine misafir var. öfff..... sıcakta iyice pişiyorum artık.
gece çişe kalkmalar bendede oluyo,bazen öyle üşeniyodumki kalkmaya,sabah yaparım diye sıkıyodum.Sonra tabi ağrımaya başlıyodu.Birde bi defasında doktora gittiğimizde nasıl sıkıştım anlatamam. Tuvalettede biri var ve napıyoduysa 20 dk çıkmadı. O arada doktor aldı beni,ultrasona soktu. Adamcağızın gözleri faltaşı gibi açıldı. "Kız bu ne,sen ne zamandır çiş yapmıyon?" diye sormasınmı? Mesanem öyle dolmuşki ultrasonda bile kocaman görünüyo,bebeğim yazık taa yan tarafa kaçmış "bebeği sıkıştırmışsın bak" dedi.Gülüyo bi yandanda kaydirigubbakcemile3 ayy utanıvermiştimohaoldumsmile ama napayım tuvaletten çıkamayanın suçuydu.
O günden beri bebeğim yanlara kaçar diye tutmuyorum çişimi,direk tuvaletekaydirigubbakcemile3
günaydın,kolay gelsin.Valla hiç çekilmez bu sıcakta o işler. Benimde akşam vardı misafirim.Hazır bişeyler aldım artık.zor geliyo bana
delikafadulden çok komik yaa
ben de hazır alayım diyordum. ama yarın gündüz de misafir gelecek. fazla fazla yapayım da hepsine yetsin dedim. offf yaa bu kadın hamile iş çıkarmayalım demiyorlar. gezcek yer arıyorlar valla.. Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?