2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol cnm koyda aliim tarifi oradan.
kisir yapiim yanina acaba makarna salatasimi yapsam patates salatasimi bide bildigim bi pogaca varonu yapiim yetmezmiki?? ha tabi makarna salatasini yapmam icin tarif lazim varmi aranizda bilen?? prop sen biliosan sitene ekle sene..

nise kizlar ben gidiim pogacami hazirliyim yarina hazirlik yapiim bu elle ancak yaoarim sonra gorusuruz.

canımcım ben makarna salatası bılmem yaptıgım salataya en yakın sey haşlanmış kelebek makarnanın ustune bır parca sulandırılmıs ıyı cırpılmıs buz gıbı yogurdu katıp ustune de hafif yakılmış biber dökmek.. soguk servıs edıyorum. cok da ıyı gıdıo ama salatadan sayılmaz...

bende bi evi toparlayayım malum misafir gelecek aslında rahatsız olduğumu bile bile hiç bişey yokmuş gibi geldikleri için utansınlar diye evi daha da dağıtmaya niyetim vardı ama neyse bişey hazırlamıcam hazır bişeyler ikram edecem belki anlarlar biraz..

Uff kızlarr yaa canım çekti bak şimdi çikolata soslu kekk ama ben tatlı yemiycektimmm :) bak şimdi bebişde sabah pek hareket etmedi çikolata soslu kek yiyeyimde bali hem hareket etsin

burda ne yazsak canım çekiyor karpuz hala istiyorrr gelecek şimdi yerimmm :)

ya kızlar izinden döndüğümden beri pek iş yok durgunluk var çizimde gelmiyor sizlerle sohbet etmek çok güsell bugün burcu arkadaşımızın internet sitesinde geçti vaktim çok güsel paylaşımları olmuş hepsini okudum svanv yapabilirsin propcummm :):) şimdi yemeğim geldi karnımızı doyuralım buralrdayım ama afiyet olsun herkezeee

kızlar tarifi yazdım ama resim nasıl ekleniyor bulamadım yardımcı olur musunuz?

gelişmiş cevap seçeneğinde ataç işareti var ona tıkladığında bir sayfa açılıyor. gözat diye birsey var üstte ona tıkladığında bilgisayarından bulup seçiyorsun sonra yükle diyip mesaja devam edeilirsin :)

tamam canım kolaymış deniyorum hemen sağol...

prop ne güzel yazmışsın bugün yani kasım annesi olmakla ilgili yorum yazdım ona cuk oturmuş yazdıkların :))okuyun arkadaşlar çok güzel...burcuname 'de.....

Maşallah tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün.

slm millet nasilsiniz?? geceleri artik kabus bana yaww uyuyamiyiorum elimin uyusmasi ile uyaniyorum aglayacak dereceye geliyorum off yaa hala parmaklarim ucu uyusuk kollarimda agriyo poff.. sabah sabah ii sikayet eettim kendimi bilmiyorumkismile

Geçmiş olsun canım

prop ne güzel yazmışsın bugün yani kasım annesi olmakla ilgili yorum yazdım ona cuk oturmuş yazdıkların :))okuyun arkadaşlar çok güzel...burcuname 'de.....

evet bende okudum gerçekten çok güzel paylaşmış sevgili burcu. O zaman ne diyoruz KASIM ANNESİ OLMAK AYRICALIKTIR :)

:)))
dun yarıısnı seyrettıgım fılmımı bıtırdım :) ogle yemegımı de yedım :) valla temızlık yapmam lazım sımdı de :) birazcık üşeniyorum ama napcaz artık...

haksız mıyım kızlar, kasın annesı olmak güzel bişi diil mi :))

ayyy keşke bende evde oturup film izleyebilsem kıymetini bilin valla, ama ev işi falan yapmak istemezdim yaa:))
koltukta oturmaktan bacaklarımda derman kalmıyor

bu arada sana katılıyorum canım Kasım annesi olmak güzel

bence de çok güzel kasım annesi olmak...kasım'da anne olmak başkadır:))ıyy ne kötü oldu ya kasımda aşk başkadır dan esinlendim ama pek bi kötü oldu:)

Acayip derecede uykum geliyor benim yaa
Ne olacak sonum bilmiyorum az aşağı inip hava alayım bari
Toplantıda var biraz açılıp uyanmam lazımm

burda hepiniz benim içim özelsiniz bizde özelizz:) bende yemeğimi yedim koca bir diim karpuzumuda götürdümm şimdide çayımı yudumluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…