çok değişik soslu bir kek yapıyorum ben ismi Ağlayan PAsta (ama mutluluktan)birazdan yamyamlar topiğine yazıcağım oradan bak istersen resminide koyarım geçen gün yapıp çekmiştim acayip lezzetli herkes bana onu yaptırır...
bol çikolatalı ama yağsız olan di mi? :lepi:
saol cnm koyda aliim tarifi oradan.
kisir yapiim yanina acaba makarna salatasimi yapsam patates salatasimi bide bildigim bi pogaca varonu yapiim yetmezmiki?? ha tabi makarna salatasini yapmam icin tarif lazim varmi aranizda bilen?? prop sen biliosan sitene ekle sene..
bence de canım.. Geçmişe takılman ıcın bı neden yok...
Ben espri yaptım zaten ıkısınde de para alıolar tabı kı, sezeryanda az daha cok alıolar ama ben şaka yaptıydım :))
kızlar tarifi yazdım ama resim nasıl ekleniyor bulamadım yardımcı olur musunuz?
gelişmiş cevap seçeneğinde ataç işareti var ona tıkladığında bir sayfa açılıyor. gözat diye birsey var üstte ona tıkladığında bilgisayarından bulup seçiyorsun sonra yükle diyip mesaja devam edeilirsin :)
çekmedi bebeğeemmm.. sancısı yoktu.. adamlara ınat olsun dıye yattı.. sancısı gelmedı, bebegın hareketlerı ıyıydı bı sproblem yoktu nısan gelmedı suyu gelmedı fılan adamlar tutturdular yok plesenta eskımıstır yok bebek beslenemeze nefes alamaz kız da dedı kı o zaman ben hastanede yatacam, benı saat bası kontrol edın, bebegım mutlu mesutsa amelıyat fln olmıcam hıc dedı. bı problem de cıkmadı yanı, bebek gayet rahatttı fln, 4. gun aksamı aıclması olmus 3 cm, sabah kdr beklemısler artmamıs, sbh sancı vermeye basladılar ogleden sonra da dogurdu işte :)
ya lanet olsun bu doktorlara cıdden.. oyle olabılır boyle olabılır.. ya olmadan neden olabılrı dıye benı kesıp bıcmeye meraklısın, o kdr guzel yaptı kı o doktorlara helal olsun.. herkes bılıo bebegının saglıgını korumayı bebek rısk altında olsa herkes gırer sezeryana pasa pasa ama bısı olmadan olabılır dıye sezeryan yapmalarını aklım almıo .. o kdr mutlu oldum kı :)))) sezeryancı doktorların hepsıne atılmıs bı gol olarak goruyorum bu hamleyı :roflol:
slm millet nasilsiniz?? geceleri artik kabus bana yaww uyuyamiyiorum elimin uyusmasi ile uyaniyorum aglayacak dereceye geliyorum off yaa hala parmaklarim ucu uyusuk kollarimda agriyo poff.. sabah sabah ii sikayet eettim kendimi bilmiyorumkismile
prop ne güzel yazmışsın bugün yani kasım annesi olmakla ilgili yorum yazdım ona cuk oturmuş yazdıkların :))okuyun arkadaşlar çok güzel...burcuname 'de.....
:)))
dun yarıısnı seyrettıgım fılmımı bıtırdım :) ogle yemegımı de yedım :) valla temızlık yapmam lazım sımdı de :) birazcık üşeniyorum ama napcaz artık...
haksız mıyım kızlar, kasın annesı olmak güzel bişi diil mi :))
yaaağğğğmuuurrrrr başladıııııııııııı... hooooooooooooooleyyyyyyyy
:)))
dun yarıısnı seyrettıgım fılmımı bıtırdım :) ogle yemegımı de yedım :) valla temızlık yapmam lazım sımdı de :) birazcık üşeniyorum ama napcaz artık...
Haksız mıyım kızlar, kasın annesı olmak güzel bişi diil mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?