hava çok sıcak ama
gökyüzü de o derece kapalı sanırım şiddetli bir yağmur yağacak
prop bende kurulanmadan çıkıyorum duştan sonra seriyorum kendimi yatağa offf süper oluyorum :)))
bu ne yaa hergün misafir,bu halde bu havada çok zor oluyo gerçekten,hazırlık yap,sonra onlar gittiğinde etrafı topla,temizleakannehir haftada 1-2 tane yeter iyi oluyo
sana şimdiden kolaylıklar canım
teşekkürler canım zor valla. ama bir cheese cake yapmışım. süper oldu.... işler bitince tarifini koyarım yamyamlara.. bye..
doğur muşşşşş doğurmuşşşşşşşşşşş... oleyyyyyyy..
annemın yanında calısan kız doğurmuş, helal olsun ınat ettı...
41+6 oldu doktorlar sezeryan yapcaz dedıler yok beslenemezse bılmemne dedıler kız da ben hastanede yatayım o zaman oyle bı sorun cıkarsa alırsınız amelıyata dedı, sorun cıkmadan cıkabılır dıye sezeryan ıstemıyorum dedı, ılk cocugu da normal dogum zaten. 4 gun hastanede yattı. 5. gun sunı sancı aldı dogurdu... ayyyyy cok mutlu oldum.. kızı kandıramadılar sezeryana helal olsunnnn...
gözünaydın ohh iyi olmuş o doktorlara bayılıyolar sezeryana...yazık ama ya çekmiş biraz 4 gün hastanede yatmak zor olmuştur Allah bizi tek sancıyla kurtarsın inş...
slm millet nasilsiniz?? geceleri artik kabus bana yaww uyuyamiyiorum elimin uyusmasi ile uyaniyorum aglayacak dereceye geliyorum off yaa hala parmaklarim ucu uyusuk kollarimda agriyo poff.. sabah sabah ii sikayet eettim kendimi bilmiyorumkismile
slm millet nasilsiniz?? Geceleri artik kabus bana yaww uyuyamiyiorum elimin uyusmasi ile uyaniyorum aglayacak dereceye geliyorum off yaa hala parmaklarim ucu uyusuk kollarimda agriyo poff.. Sabah sabah ii sikayet eettim kendimi bilmiyorumkismile
slm millet nasilsiniz?? geceleri artik kabus bana yaww uyuyamiyiorum elimin uyusmasi ile uyaniyorum aglayacak dereceye geliyorum off yaa hala parmaklarim ucu uyusuk kollarimda agriyo poff.. sabah sabah ii sikayet eettim kendimi bilmiyorumkismile
çekmedi bebeğeemmm.. Sancısı yoktu.. Adamlara ınat olsun dıye yattı.. Sancısı gelmedı, bebegın hareketlerı ıyıydı bı sproblem yoktu nısan gelmedı suyu gelmedı fılan adamlar tutturdular yok plesenta eskımıstır yok bebek beslenemeze nefes alamaz kız da dedı kı o zaman ben hastanede yatacam, benı saat bası kontrol edın, bebegım mutlu mesutsa amelıyat fln olmıcam hıc dedı. Bı problem de cıkmadı yanı, bebek gayet rahatttı fln, 4. Gun aksamı aıclması olmus 3 cm, sabah kdr beklemısler artmamıs, sbh sancı vermeye basladılar ogleden sonra da dogurdu işte :)
ya lanet olsun bu doktorlara cıdden.. Oyle olabılır boyle olabılır.. Ya olmadan neden olabılrı dıye benı kesıp bıcmeye meraklısın, o kdr guzel yaptı kı o doktorlara helal olsun.. Herkes bılıo bebegının saglıgını korumayı bebek rısk altında olsa herkes gırer sezeryana pasa pasa ama bısı olmadan olabılır dıye sezeryan yapmalarını aklım almıo .. O kdr mutlu oldum kı :)))) sezeryancı doktorların hepsıne atılmıs bı gol olarak goruyorum bu hamleyı :roflol:
çekmedi bebeğeemmm.. sancısı yoktu.. adamlara ınat olsun dıye yattı.. sancısı gelmedı, bebegın hareketlerı ıyıydı bı sproblem yoktu nısan gelmedı suyu gelmedı fılan adamlar tutturdular yok plesenta eskımıstır yok bebek beslenemeze nefes alamaz kız da dedı kı o zaman ben hastanede yatacam, benı saat bası kontrol edın, bebegım mutlu mesutsa amelıyat fln olmıcam hıc dedı. bı problem de cıkmadı yanı, bebek gayet rahatttı fln, 4. gun aksamı aıclması olmus 3 cm, sabah kdr beklemısler artmamıs, sbh sancı vermeye basladılar ogleden sonra da dogurdu işte :)
ya lanet olsun bu doktorlara cıdden.. oyle olabılır boyle olabılır.. ya olmadan neden olabılrı dıye benı kesıp bıcmeye meraklısın, o kdr guzel yaptı kı o doktorlara helal olsun.. herkes bılıo bebegının saglıgını korumayı bebek rısk altında olsa herkes gırer sezeryana pasa pasa ama bısı olmadan olabılır dıye sezeryan yapmalarını aklım almıo .. o kdr mutlu oldum kı :)))) sezeryancı doktorların hepsıne atılmıs bı gol olarak goruyorum bu hamleyı :roflol:
ben de sol yanıma yatıcam diye kasıyorum, sonra sol kolum, bacağım uyuşuyo...
doğumdan sonra yüzükoyon yatmayı iple çekiyorum...
AYY EVET BENDEE HEP SAĞA VE SOLA DİZLERİMİ KIRARAK UYUMAYA ÇALIŞIYORUM AMA SIRTIM VE BACAĞIM ARIYOR BENDE YÜZÜKOYUN YATMAYIBİRDE SIRT ÜSTÜ YATMAYI ÖSLEDİMMM :1rolleyes:
aferim kızaa ben olsaydım çoktaannn sezeryan olmuştum doktor diyecek bana plesenta eskimiştir diğecekk panik atağım ben zaten endişeli bir anne adayıyım tabi bunda önceki acı tecrübelerim sebep
ama bak paşalar gibi doğurmuş kısss tekrar aferimmm onaa:)
AYY EVET BENDEE HEP SAĞA VE SOLA DİZLERİMİ KIRARAK UYUMAYA ÇALIŞIYORUM AMA SIRTIM VE BACAĞIM ARIYOR BENDE YÜZÜKOYUN YATMAYIBİRDE SIRT ÜSTÜ YATMAYI ÖSLEDİMMM :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?