2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocem bi rüya görmüş bebeğimiz kaybolmuş 4 gündür bulamıyormuş çok ağlıyomuş falan filan akannehir
dedim bi bakim rüya tabirlerine
yok bakma yanımda da kızkardeşim vardı ne rüya bozuktur dedi akannehir
sevmez de kızkardeşini

esincim bu kış bizi güzel günler bekliyo inşallah yatağa girip yorgana kocana sarılabilicen :jeyyar:
bebene kavusucan inşallah daha nolsun gel kış gel :)))

biz niye buluşma yapmıyoz karnımız çıktı gebeş gebeş gezelim la

insan artik bebegine kavuşacagi günü düşündükçe böyle rüyalar görüyor bende neler görmüştüm eşimde aynen öylee

allah hayırlara çıkarsin..

esincim bu kış bizi güzel günler bekliyo inşallah yatağa girip yorgana kocana sarılabilicen :jeyyar:
bebene kavusucan inşallah daha nolsun gel kış gel :)))

hehehe
ladycim bebek olunca kocana sarilamiyonki firsatvermi çünküüü..biz hala ayrı yatıyoz mesala kızım dogduundan beri:)))))

başka zamanlarda sariliyok bizdeyerimseniben

esincim ben niye görmüyom öle rüyalar akannehir
2 kere kız bebek görmüştüm birincisinde kayınvalideme vermişim çirkin bi kız bebek al sen bak ben gezmeye gidiyorum demiştim akannehir
ben kayınvalideme vericem hayatta yanii :1ninca:
2. sinde de çok güzel tombul tombul bi kız bebek erkek gibi işemiş yüzüme :roflol:
öyle uyandım sonra da cinsiyetini öğrendik erkek bebem olcak sempatiksalakcinni

oyyy geberdım...
esın yenı gordum yazdıgını, temızlık yapıom, oglen bı baktım evı bok goturuo bende işe kalkıstım ama gec basladıgımı ıcın bıtıremıcem yarısı bugun yarısı yarın..
bulusma ayarlayın da geleyım, ben gelırım :)

aa kızın fırsat vermiyo dimi :)) bizimki doğunca napcaz bakalım

hopppss
selamlar nassiniz bakem anaciklarrr:))))

hoşgeldin esin sen nasılsın canım bizler iyiyiz çok şükür

hehehe
ladycim bebek olunca kocana sarilamiyonki firsatvermi çünküüü..biz hala ayrı yatıyoz mesala kızım dogduundan beri:)))))

başka zamanlarda sariliyok bizdeyerimseniben

esine katılıyorum benimde kızım 7 yaşında oldu tam rahatlamıştık şimdide oğlumuz geliyor hayırlısıyla :))

hehe valla cok enterasan rüyaymiş canimm:))
bak rüyalar tersine çıkarmiş demekkii tosunun geliyor hayırlı gelsin hepsii

e ben hep sırtüstü yatıyorum,noluyomuşki öyle olunca? yan yatınca daha çok rahatsız oluyorum

ayy nardenem nurdenemm kıyamam sana bırak birazdaha pok götürsü
hamileyken egilmek bile bana agir gelior zaten zor geçiyor ufak defek bişiler yapıyorumancaaa

lan lady... ben bulusma ayarlıom gelmıonuz sonra tepemın tasını attırıonuz valla.. sız ayarlayın ben gelıyım :) gelmeyen olursa da benım tepemın tası atmamıs olur bu sefer :)

hoşgeldin esin sen nasılsın canım bizler iyiyiz çok şükür

esine katılıyorum benimde kızım 7 yaşında oldu tam rahatlamıştık şimdide oğlumuz geliyor hayırlısıyla :))

hosbuldum canimcim allah iyilikler versin
heyaa asli sen iyi anlarsin...ben bunlarida görecemm kocayı gözün görmüyorkiiikaydirigubbakcemile3

senin birde baya arasi var tam rahata ermişken haydaaa baastaann:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…