2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy nardenem nurdenemm kıyamam sana bırak birazdaha pok götürsü
hamileyken egilmek bile bana agir gelior zaten zor geçiyor ufak defek bişiler yapıyorumancaaa

ayy oyle olmuo kı.. en son 5 gun once supurup toz almıstım ama vıleda yapmayalı tammmmmmmm 18 gun olmuş :))) e camlar butun gun acık ev cok toplanıo vıleda suyunu bı gorsen :)) daha da odaları ancak bıtırdım mutfakla ugrasamam bugun salonu da sadece supururum vıledası yarına kalsın ... ben de yoruluom hemen valla.. ama spora basladıgımdan berı daha az yorulur oldum eskıden hemen nefes nefese kalıodum sımdı daha ıyıyım.. zaten agustos başında kadın alcam 1 ay olmus olcak bu vıleda benı bı hafta goturur :)))

lan lady... ben bulusma ayarlıom gelmıonuz sonra tepemın tasını attırıonuz valla.. sız ayarlayın ben gelıyım :) gelmeyen olursa da benım tepemın tası atmamıs olur bu sefer :)

ne sinir yapıon nan..temizlik yapıyoyaaa ondan zaar tepesi attiii gene aklinialirimsmile

esin ve aslı..
bu karnınızdaki veletleri ne ara yaptınız o zaman siz onu soyleyiverin bi...
yok kocalarına sarılmıolarmıs da yokkk bılmemneymıs de.. hadı lan ordan..

he esin ne enteresan rüya demi
ben kayınvalideme vericem yok dedim kesin bi yanlışlık var :roflol:

nan prop haklısın da annem ben beceremem öle ayarlamayı yaw kaydirigubbakcemile
burdan yazarım şu tarıhte bu saatte gelen gelir :1closedeyes: :roflol:

ya canim yorulmazmisin ne diyosunn...gerçekten diyorumya hamileyken egilmek bile yoruyor benii..zaten dr bana istrahat edecen dedii gerçiben gene durmuyorumda yapabildigimi yapıyorum iştee

anacim saolsun hafta sonrlaritemziligimi o yapıyor hemde öyle bölee degil 2 haftada bir cam siliyorr temizlik hastaassiii:))
yarinda bütünnn halilarimi veriyroum yıkatmayaaa doguma kadar ak pak olsun evimmm sonrasinda baştan aşagi temizlik olacak bende kadin tutacam kendim yapamamm zaten birde eylül varken hele hiçççç

ben özellikle feysteki kasım annelerine katılmadım kk da olduğum anlaşılmasın diye
hoşlanmıyorum bilinmesinden

esin ve aslı..
bu karnınızdaki veletleri ne ara yaptınız o zaman siz onu soyleyiverin bi...
yok kocalarına sarılmıolarmıs da yokkk bılmemneymıs de.. hadı lan ordan..

heheheeheh ayyne güldüm haaa
gız zaten yazdimm başka zamanlarda sariliyom diye delü bir okusanaaa....
ayarlamasini yapıyok hiraldeee

hosbuldum canimcim allah iyilikler versin
heyaa asli sen iyi anlarsin...ben bunlarida görecemm kocayı gözün görmüyorkiiikaydirigubbakcemile3

senin birde baya arasi var tam rahata ermişken haydaaa baastaann:)))

evet cnm onlarda görcekler bebekler doğunca :))
hiç sorma arada kariyerimide yapayım dedim sonra baktım kardeşsiz olmayacak
yaptım bi delilik işte he he ... Ama bu kadar çabuk alışabileceğimi sanmıyordum 2. bebek fikrine çabuk ısındım oğluma. Hemde çalışmaktan çok yoruldum banada mola olur biraz

ii o zaman pek bi şi kalmamış, dönünce yavaş yavaş halledersiniz kalanları, demek odaya çekyat koycan valla bizim odada tek kişilik koltuk için yer kalırmı o bile belli değil ya...

canım oda klasik cocuk odasından biraz büyük. rahat rahat sığacak inşallah bir çekyat :) benim için de iyi olacak valla..

herkese selamlar kocamann opuyorumnanaktan

haksllin canim..kardeşssin gerçekten olmaz allah eksikliklerini göstermesin..benimkinin arasi biliyonya 2 yaşş
yine senin kızın sana yardim eder..benimkide bana anladigi kadarııyla işte:))
ikisi beraber büyüsün çıksınn sonrada çaresine bakacam artik
evet sende buarada dinlenmişolursunn
oğlunlna bol bol vakit geçirirsin

olur otururum tosun paşamla keyif yaparım gelmesseniz gelmeyin :dilcikar:
en azından sen gelirsin prop nan :jeyyar:

esin kocana sarıldıgını anlattın ettın sonra da opesım geldı fln dıosun bak valla korkuom heeeee....:roflol:

annenın ellerıne saglık.. benım kımsem yok burda malum kımse yardım etmıo temızlıge fln, kadını da sımdılık ayda 1 almam yetıo ama yapamaz olunca ıkı haftada bıre cevırcem...

kocana da cocuga gore sarılıosun dımı.. ay ne sıkıcı ınsan ıstedıgı zaman sarılmak ıster oyle planlı fln zor olur.. bakalım bız nolcaz..

alıntı yapmadan yazıyorum kıl olmassınız dimi bana :roflol:
yoksa başka türlü gitmiyo yazım :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…