ayy nardenem nurdenemm kıyamam sana bırak birazdaha pok götürsü
hamileyken egilmek bile bana agir gelior zaten zor geçiyor ufak defek bişiler yapıyorumancaaa
lan lady... ben bulusma ayarlıom gelmıonuz sonra tepemın tasını attırıonuz valla.. sız ayarlayın ben gelıyım :) gelmeyen olursa da benım tepemın tası atmamıs olur bu sefer :)
ne sinir yapıon nan..temizlik yapıyoyaaa ondan zaar tepesi attiii gene aklinialirimsmile
facebook ta 2010 kasım annelrine girdim de kimin kim olduğu anlaşılmıo ama bi garip oldum:)
ayy oyle olmuo kı.. en son 5 gun once supurup toz almıstım ama vıleda yapmayalı tammmmmmmm 18 gun olmuş :))) e camlar butun gun acık ev cok toplanıo vıleda suyunu bı gorsen :)) daha da odaları ancak bıtırdım mutfakla ugrasamam bugun salonu da sadece supururum vıledası yarına kalsın ... ben de yoruluom hemen valla.. ama spora basladıgımdan berı daha az yorulur oldum eskıden hemen nefes nefese kalıodum sımdı daha ıyıyım.. zaten agustos başında kadın alcam 1 ay olmus olcak bu vıleda benı bı hafta goturur :)))
esin ve aslı..
bu karnınızdaki veletleri ne ara yaptınız o zaman siz onu soyleyiverin bi...
yok kocalarına sarılmıolarmıs da yokkk bılmemneymıs de.. hadı lan ordan..
hosbuldum canimcim allah iyilikler versin
heyaa asli sen iyi anlarsin...ben bunlarida görecemm kocayı gözün görmüyorkiiikaydirigubbakcemile3
senin birde baya arasi var tam rahata ermişken haydaaa baastaann:)))
ii o zaman pek bi şi kalmamış, dönünce yavaş yavaş halledersiniz kalanları, demek odaya çekyat koycan valla bizim odada tek kişilik koltuk için yer kalırmı o bile belli değil ya...
ben özellikle feysteki kasım annelerine katılmadım kk da olduğum anlaşılmasın diye
hoşlanmıyorum bilinmesinden
yok esin şimdi atmadı bulusma zamanı atmıstı ama.. gelcez dıolar gelmıolar cık cık cık...
dıscussıon board da nıcklerımız var gır bak kım kımmıs :))
evet cnm onlarda görcekler bebekler doğunca :))
hiç sorma arada kariyerimide yapayım dedim sonra baktım kardeşsiz olmayacak
yaptım bi delilik işte he he ... Ama bu kadar çabuk alışabileceğimi sanmıyordum 2. bebek fikrine çabuk ısındım oğluma. Hemde çalışmaktan çok yoruldum banada mola olur biraz
olur otururum tosun paşamla keyif yaparım gelmesseniz gelmeyin :dilcikar:
en azından sen gelirsin prop nan :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?