2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız yok sana çok takildim yaaa birden kanim ısındıı..neydim seni delüü aslanlar gibi kocam varrr:roflol:
en güzeli temzilikci ama benim gibi birde pesinden yaparsan zor valla hehe:))

valla prop sorma yaa bebek uyuyunca anca işteesarilma konusunda hep sariliyorumda gerçek banada planlı oluo şekerim..seninde bizden kaliır yanın olmıcak bak görürüsünn..

ah esin ah dersinnnn şukadar zaman oldu diyee hehehe

kıskanma esin :roflol:
evde istediğim zaman oturuyom zaten
azcık buluşak kız :jeyyar:

iyi prop o zaman istanbuldan kim var de hele :roflol:
önceki buluşmalara katılan arkadaşları tanıyon onlara söyleyiversen -tatlicadiarzu-
fınfık ve iloşu biliyom istanbuldan olan başka bilmim :sinifsinif:

prop nan çok erken tüp bağlatma felan ne iş yaw akannehir
bi büyüsün başka türlü korunun siz

:)) öncekı bulusmaya bijo, aso, ve nalan dısında kımse gelmemişti malumun cağğğnım... ulan bak işte nerde oturduklarına herkesı ben nerden bılem.. bak aslı buralardan , esın burdan ama gelmez aslında eylulu alıp gelse de mıncıklasak azcık super olurdu..

annem hep der procum dünyanin bin bri türlü hali var..allah vermesinn yarabbim düşünmek bile istemiyorm ama başına bir iş gelirse bişi olursa ozaman istersin ikinciyi bencede tüp müp bağlatma sabirsiz davutt
spiral taktir
ben bie bağlatmayı düşünüyorudum ama eşim hakkimi helal etmem eger öyle bişi yaparsan dedi
bende spiral taktiricam dogumdan sora

selam kasım annelerı nasılsınızzzz

aaaaaaaa kızlar buluşmamı ayarlıyorsunuz bende İst dayım

off kendımı tutamadım bebişime bugun yıne bişiiler aldım yaaa uyku tulumu bady filan

prop yaaa ben gelmeyiisterimde anacim şimdi çocuk kucagimda bir tane karnimda nasilgelem
inanin eylülde sizi görse deli olur çoksever böyle ortamlari..
ama işte benim için ulaşım falan sorun olur biraz çocukla zor gelrim

ben okmeydanı tarafındayım esincim
bakırköyde felan buluşsak
mesela kadir has çocuk dünyasına hiç gitmedim
orda buluşsak gezsek bişiler yiyip içcek kaydirigubbakcemile
prop 5 kişi toplansak da yeter olmadı 3 kişi olsun sempatiksalakcinni

selam kasım annelerı nasılsınızzzz

aaaaaaaa kızlar buluşmamı ayarlıyorsunuz bende İst dayım

off kendımı tutamadım bebişime bugun yıne bişiiler aldım yaaa uyku tulumu bady filan

hosgeldin canim
hee ayarlamaya çalişiyolar olabildkice işte:))

amannn gülegüle giysin yavrun yaaa
daha neler alirsin durda bakk birde bakıyonki dünya olmus hatta giydirmeye fırsatın kalmadan büyümüş

hosbuldum canimcim allah iyilikler versin
heyaa asli sen iyi anlarsin...ben bunlarida görecemm kocayı gözün görmüyorkiiikaydirigubbakcemile3

senin birde baya arasi var tam rahata ermişken haydaaa baastaann:)))

evet cnm 7 yıl kadar düşündüm anca karar verebildim :))

esin ve aslı..
bu karnınızdaki veletleri ne ara yaptınız o zaman siz onu soyleyiverin bi...
yok kocalarına sarılmıolarmıs da yokkk bılmemneymıs de.. hadı lan ordan..

heheheeheh ayyne güldüm haaa
gız zaten yazdimm başka zamanlarda sariliyom diye delü bir okusanaaa....
ayarlamasini yapıyok hiraldeee

esin cevaplamış zaten :)) kocandan çok çocuğuna sarılıyorsun

amin en güzeli şimdiki aklım olsa bende bu kadar ara vermezdim tam rahata alışmışken sil baştan herşeye başlamak zor gelio

ben veledıme kardes dusunmuyorum.. hatta doktorla tüp baglatma amelıyatını bıle konustum... bilemiom..

burcucuğum öyle bişey yapma sakın başka şekilde korunun canım ilerde fikrin değişebilir

ben masal iyi yapmışın al alabildiğin kadar ben alabildiğim kadar alıcam son aylarda sadece bebek odası dekorasyonuyla ilgilenicem inşallah

kadir has çocuk dünyasi benim hastane yolumda
medical parkcin orda zaten
ben gittim canim okadarmi güzel şeylerolur süper bir yer okadar orjinal şeyler vakrki

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu konuda seni kınadim anacimm
kız ilerde siz göçüp gidince o yavurcak napacak tek başınaa

prop nan çok erken tüp bağlatma felan ne iş yaw akannehir
bi büyüsün başka türlü korunun siz

ya herkes kardeş kardeş demeye başladı sımdıden ben de yok deyınce zaten herkes kınıo merak etme esin sen de eksık kalma :))

ben cocugumun yalnızlıgından cok yaşam standartlarını, eğitim duzeyını, maddı ımkanlarını dusunurum.. yalnız kalmasın dıye kardeş yapmak mantıklı gelmıo bana.. bu cocugumun gelecegı cok şükür hazır sımdıden bıze bısı olsa da ona bırakıcak şeylerımız var.. bı cocuk daha demek gelecegı belırsız bı hayat demek ıkı cocugum ıcın de.. ben oğlumu su an gerektıgınde ozel okulda da okuturum yurtdısına okumaya da gonderırım.. bılmıorum 4x4 lük tek bır cocuk yetıstırmek ıstıyorum, bölünmek ıstemıorum, iş hayatına atılmak ve tekrar ara vermemek ıstıyorum, bı cocuk daha demek bölünmek demek cünkü... istemedıgımı eşime de soyledım o da olabılır dogru dusunuosun dedı..

bağlatmak konusu da artık kesın bı daha cocuk olmıcak demek degılmıs tup bebekle yıne hamıle kalınabılıomus ama ben zaten b ıdaha kalmayı dusunmedıgım ıcın baglatmayı konustum hamıle kalmayı ıstıo olsam dogalı varken nıye tup bebek yapayım...

amannn daha cok erken bunlar ıcın bakmayın sız bana sallayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…