evet cnm 7 yıl kadar düşündüm anca karar verebildim :))
esin cevaplamış zaten :)) kocandan çok çocuğuna sarılıyorsun
amin en güzeli şimdiki aklım olsa bende bu kadar ara vermezdim tam rahata alışmışken sil baştan herşeye başlamak zor gelio
burcucuğum öyle bişey yapma sakın başka şekilde korunun canım ilerde fikrin değişebilir
ben okmeydanı tarafındayım esincim
bakırköyde felan buluşsak
mesela kadir has çocuk dünyasına hiç gitmedim
orda buluşsak gezsek bişiler yiyip içcek kaydirigubbakcemile
prop 5 kişi toplansak da yeter olmadı 3 kişi olsun sempatiksalakcinni
ben masal iyi yapmışın al alabildiğin kadar ben alabildiğim kadar alıcam son aylarda sadece bebek odası dekorasyonuyla ilgilenicem inşallah
benmasal nerde oturuyon gelirsin demi buluşmaya :lepi:
hosgeldin canim
hee ayarlamaya çalişiyolar olabildkice işte:))
amannn gülegüle giysin yavrun yaaa
daha neler alirsin durda bakk birde bakıyonki dünya olmus hatta giydirmeye fırsatın kalmadan büyümüş
ya herkes kardeş kardeş demeye başladı sımdıden ben de yok deyınce zaten herkes kınıo merak etme esin sen de eksık kalma :))
ben cocugumun yalnızlıgından cok yaşam standartlarını, eğitim duzeyını, maddı ımkanlarını dusunurum.. yalnız kalmasın dıye kardeş yapmak mantıklı gelmıo bana.. bu cocugumun gelecegı cok şükür hazır sımdıden bıze bısı olsa da ona bırakıcak şeylerımız var.. bı cocuk daha demek gelecegı belırsız bı hayat demek ıkı cocugum ıcın de.. ben oğlumu su an gerektıgınde ozel okulda da okuturum yurtdısına okumaya da gonderırım.. bılmıorum 4x4 lük tek bır cocuk yetıstırmek ıstıyorum, bölünmek ıstemıorum, iş hayatına atılmak ve tekrar ara vermemek ıstıyorum, bı cocuk daha demek bölünmek demek cünkü... istemedıgımı eşime de soyledım o da olabılır dogru dusunuosun dedı..
bağlatmak konusu da artık kesın bı daha cocuk olmıcak demek degılmıs tup bebekle yıne hamıle kalınabılıomus ama ben zaten b ıdaha kalmayı dusunmedıgım ıcın baglatmayı konustum hamıle kalmayı ıstıo olsam dogalı varken nıye tup bebek yapayım...
amannn daha cok erken bunlar ıcın bakmayın sız bana sallayın..
tşk ederız esin ıns allahım gıydırmeyı nasıp eder
lady ,esin dedıgım gıbı bakalım bellı olmaz ben sımdı konusuom işte car car...
esin kılo almamışsın derken ? 9 kılo aldım anacım bennnn...
lady orta yer derken mısal kadıkoy ya da beşiktaş işte...
benmasalcım orta yer nasıl bi yer mesela ben bilmiyorum
kk dan çok buluşmalara katıldım hiç biri de orta bi yer değildi
:1shok::1shok::1shok:
hadi lennn gerçekmi 9 kiloo
nerenden belli canikom yaa
işte zayıf hamile kalmanin faydalari bu olsa gerek..
anacım gördün resımlerımı facebook ta ne kdr zayıftım işte :) bu 9 kılo almıs halım işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?