2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hee göbek işte :)
ama aldıgım 9 kılonun 5 ı gobekte, 2sı popoda ve 1er paylasmak uzere 2sı de bacaklarımda ben onu bılıyorum :) baska bı yerım kılo almadı cunku :))

var :))
neden herşeyi biliyorsun :))

propcumm senin en son göbüşünü göremedim bennn büyümüyor demişsinde canım kıyafetlerden kaynaklanıyordur bende hr sabah karnım küçülmüş diyorum eşime gazda oluyor gün içinde mesela bugün üstümde elbise var biras daha göbeğimi küçük gösteriyorrr tşört giydiğimde altınada kot giyersem kocaman göbiş çıkıyorr

sabahlari bazen gobegimin bi tarafi dag gibi oluyo yani sekli acaip degisiyo ve tas gibi sert oluyo.. size de oluyodur herhalde..
biraz canim yaniyo ama oyle hosuma gidiyoki oglum yer bulamadin mi kendine diye seviyorum karnimi.. sonradan duzeliyo tabi

göbek şova eklemiştim bugun 39 ya da 40. sayfada...

kendimi tıp konferansında gibi hissettim bi ankaydirigubbakcemile3 teşekkürederim arkadaşlar cevap için.
Ama ben yan yatınca hiiç rahat etmiyorumki. Hep sırtüstü yatıyom. Benim bebek kıpırdayıp duruyo o pozisyonda. Demekki rahatsız oluyormuşta ondan.komik ama ben yan yatınca bebek altımda sıkışır kafası,ayağı ezilir flan diye çok korkuyorum ne bileyimeyvahedigeldismile

benım bu konuda hıc bı sıkıntım olmadı.. cunku hayatım boyunca sırtustu de yuzustu de uyumadım, uyuyamam da :) gece boyunca bı sağa bı sola dönüp mışıl mışıl uyuyorum.. bacamın arasına da kocaman bı yastık sıkıstırıyorum gobegımı de desteklıcek sekılde ohhhhhhhhhhh... ama mesela sızı anlıyorum yan yatmak yasak olsaydı napardım hiiiiiiiiiiiiç bilmiom

herseyı bılmıorum :) işime yarayacak gereklı seylerı bılıyorum :)
sen de bılıomuşsun bak, gercı copy paste yapmıssın ama çaktırma :roflol:

çaktırmaşakkıdı

bende hep sağıma yatmışımdır sola alışmak çok zor geldi açıkçası tam olarak sola yattığımda söylenemez
göbeğimin altına pikeyi koyuyorum ayaklarımın arasına yastık öyle yatıyorum
ama sabah kalktığımda ne yastık ne pike yanımda olmuyorkafamçokkarıştı

slm kızlar ben geldim...
nasılsınız..
ben çok yorgunum.. gunlerdır uykusuzum.. uyuyamıyorum ya...
sarhoş gıbı gezıyorum.. şu sorunları bır atlatsak inşallah bebegıme bır şyler alacagız..

ben sabah bir kalkıyorum bacağın biri bir yerde biri yatakdan aşağıya sarkmışş ben hamileğim diğe zıplıyorum yatakdan ama istem dışı gece uyumaya çalışırkenn bir sağa dön bir sola bende dizlerimi kıvırıp yastık koyuyorum çok rahat yatıyorum öyleee ama gece kimbilir kaç defa posizyon değiştiriyorumm bugün hava serin gibi bugün rahat bir uyku çekeriz belkii kaç gündür uykusuzum yaa uykumu alamıyorum ki yorgun kalkıyorum yatakdann

prop şu anda anlatamıyorum ama buyuk bır sorunumz var.. maddıyat la degil.. öyle olsaydı çok iyi olurdu..ama malesef degil.. aşmak için ugraşıyoruz... bakalım.. 1 haftaya kadar netleşecek.. ama inşallah düzelir... bu arada zayıflamaya başladım.. bu hoş degil.. bebegıme bır şey olur diye korkuyorum...

ben hep sırtüstü yatıyorum ama eşim yazık arada "hadi yan dön birazda" diye uyandırıyor sağolsun. Zaten oldum olası yattığım gibi kalkarım ve hep eşim çevirir beni yataktakaydirigubbakcemile3 hamilelik öncesindede böyleydi hala böyle. Canım ya kendine görev edindi o da naapsınŞeniz

canım herneyse inşallah atlatırsınız en kısa zamanda,sen kendine iyi bak.Bebeğin herşeyden önce geliyo artık unutma. Aşılamıcak hiç birşey yok şu dünyada,yeterki ölümkalım olmasın

göbek şova eklemiştim bugun 39 ya da 40. sayfada...

canım benim ço fgüsel göbüşün var elbisede daha küçük gösteriyor dedim ya kıyafetlerle ilgili birde spor yapıyorum demişsin oda bence etkili bebek yerini açtı genişletti yewtti ben böyle rahatım diyor heralde paşaa :)

ya arkadaşlar şimdi burda doğmadan paylaşımlarımız oluyor ya allah izin verirse hepimiz bebişlerimizin resimlerinide koyucaz facebook koyarızz ve bugünlerimiz bugünlerimizi anıcazz :)

en çok ne merak ediyorum biliyormusunuz ilk doğumu kim yapacakk listede ilk sırayı kim alacakk tarihe bakmıyor fazla eylül topiğinde ilk bebek geldi günü gelmemniş ama acele etmiş doğmuş bebekk allah gününde sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah :) hepimizee:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…