2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocam erken geldı dıye nıye sevınıosam oturdu direk işe :))
figen ben gormedın zannettim pardon..
asena takma dıcem oyle demek kolay dıceksın ne dıyım.. en kısa zamanda duzelır işalla herşey..

evet asenacımmm inşallah herşey düzelir hayatta halledilmiyecek bişi yoktur üstesinden gelirsiniz sen kendine dikkat et emii:)

kızlar merhaba yaa öğlende giden elektrik yeni geldi!!! dondurucudakiler çözülmüş offf
neyse ben bakayım neler yazmışsınız...

ben elevit alıyorum ostimaxı kullanabilir miyim acaba?a.s.

doktoruna sormadan kullanma bence
bana doktorum eleviti kesip, ostimax ı vermişti[/QUOTE]

tşkm ederim canım doğru söylüyosun,ama drm vermek istemiyor bende balık yiyemiyorum şaşırdım napıcağımı ne kullanıcağımı(((benneyaptımki

arkadaşlar resimler nerede,facebook adresi ne bilgilendirir misniz benideopuyorumnanaktan

2010 Kasım anneleri grubu canım hesabın varsa ekle grubu kuran arkadaşımız gelince seni kabul eder...

pofff ya 3 tepsi pogaca yaptim yarin icin yemek yaptim kocisimle yedik camasirlarida hallettim arada bide guzel bi dus aldim evi temizleicektim ama yoruldum esim ben yarin sana yardim ederim dedi ohh canim askim yaa opuyorumnanaktan temizlikte yarina kaldi. yarinki misafirlerime kisir pogaca makarna yapacam bide patates salatasimi yapsam acaba yaa iyi gidermi kizlarr?? bilmiyorumkismile

bence hafif tatlı bişey yap daha iyi gider. hep tuzlu olmuş sanki
bilmiyorumkismile

kizlar masallah ne cok yazmissiniz oku oku bitmedi yawwwwwwwww nasilsiniz ben anca bu saatlerde bos oluyorum gündüzleri geziyorum kizimla ilgileniyorum derken bu saat oluyor neyse yarin sabah görüsürüzopuyorumnanaktan

ağlayan pastayı yapsana canıım yamyamlara yazdım resminide koydum nefiss hem gerçekten çok tuzlu olmuş hiç tatlı yok güzel gider yanına hemde çok lezzetli...

arkadaşlar resimler nerede,facebook adresi ne bilgilendirir misniz benideopuyorumnanaktan

resımler facebookta degıl..

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/355064-2010-kasim-anneleri-gobek-sov-basliyor-42.html
bunlar göbek resimleri..

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/373737-2010-kasim-bebeklerinin-cicileri-22.html
bunlar bebek kıyafetlerimiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/376332-2010-kasim-bebeklerinin-guzel-odalari-3.html
bu da odalar olcak ama henüz bişi yok..

günaaayyyydıııııınnnnnnnnnn...
dun temızlık yaparken çok yormusum kendımı, kasıklarım agrıyo.. aslında dınlene dınlene yapmıstım ama demek kı artık yavaş yavaş alışmamız lazım bu 3. trimester olayına, eskısıne gore daha cabuk yoruluomusuz demek kı.. o nedenle bugun bacaklarımı uzatıp hiiiiiiiiiiçbişi yapmadan bı gun gecırcem... sefam olsun ihihihihih

günaydın herkeseeeopuyorumnanaktan
güzel bi gün olsun hepimize. Birazdan şeker yüklemesi için gidicem.Sonra mis gibi bir kahvaltı edicem. Sonra görüşürüz

günaydınn güsel bir gün olsun güsel kasım annelerii sabah açtım mağazayı çizim yok bugün işde yok :)

evet çok yormamak lazımm artık kendimizi bende dün akşam arkadaşlara gittim akşam gezmesine eve geç geldik uyumamda geç oldu tabi sabah sürüne sürüne kalktım bundan sonra akşam gezmelerini bırakıcam

çok olduuuu çocuk olunca iyice bağlancaz evee gerçi ben bebeğimle evde oturmaya hiç niyetim yok alacam bebeğimide gezecem yok öyle üşür hasta olur gerçi bizimkiler kış bebeği olacak olsunn sıkı sıkı giydirrim ben onu üşümezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…