ben elevit alıyorum ostimaxı kullanabilir miyim acaba?a.s.
canım benim ço fgüsel göbüşün var elbisede daha küçük gösteriyor dedim ya kıyafetlerle ilgili birde spor yapıyorum demişsin oda bence etkili bebek yerini açtı genişletti yewtti ben böyle rahatım diyor heralde paşaa :)
ya arkadaşlar şimdi burda doğmadan paylaşımlarımız oluyor ya allah izin verirse hepimiz bebişlerimizin resimlerinide koyucaz facebook koyarızz ve bugünlerimiz bugünlerimizi anıcazz :)
en çok ne merak ediyorum biliyormusunuz ilk doğumu kim yapacakk listede ilk sırayı kim alacakk tarihe bakmıyor fazla eylül topiğinde ilk bebek geldi günü gelmemniş ama acele etmiş doğmuş bebekk allah gününde sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah :) hepimizee:smiley-cool:
pofff ya 3 tepsi pogaca yaptim yarin icin yemek yaptim kocisimle yedik camasirlarida hallettim arada bide guzel bi dus aldim evi temizleicektim ama yoruldum esim ben yarin sana yardim ederim dedi ohh canim askim yaa opuyorumnanaktan temizlikte yarina kaldi. yarinki misafirlerime kisir pogaca makarna yapacam bide patates salatasimi yapsam acaba yaa iyi gidermi kizlarr?? bilmiyorumkismile
pofff ya 3 tepsi pogaca yaptim yarin icin yemek yaptim kocisimle yedik camasirlarida hallettim arada bide guzel bi dus aldim evi temizleicektim ama yoruldum esim ben yarin sana yardim ederim dedi ohh canim askim yaa opuyorumnanaktan temizlikte yarina kaldi. yarinki misafirlerime kisir pogaca makarna yapacam bide patates salatasimi yapsam acaba yaa iyi gidermi kizlarr?? bilmiyorumkismile
arkadaşlar resimler nerede,facebook adresi ne bilgilendirir misniz benideopuyorumnanaktan
günaaayyyydıııııınnnnnnnnnn...
dun temızlık yaparken çok yormusum kendımı, kasıklarım agrıyo.. aslında dınlene dınlene yapmıstım ama demek kı artık yavaş yavaş alışmamız lazım bu 3. trimester olayına, eskısıne gore daha cabuk yoruluomusuz demek kı.. o nedenle bugun bacaklarımı uzatıp hiiiiiiiiiiçbişi yapmadan bı gun gecırcem... sefam olsun ihihihihih
figen hala gece hayatın mı var aaaaaa :)[/QUOTyaa evet canım bu bar senin bu bar benim geziyoruz kocişleee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?