ben de bulasık makınesını doldurup bosaltmaktan sıkıldım :S
gorusuruz esin
aman boşver valla ben öyle 9 kilonun canini yiyimm
hiçde belli olmuyo süpersin genee
dogumdan sonra zaten yarisindan fazlasigidiyo
hele birde emziirirken bol su içersen birer brier gidiyo
taş gibisin hala anacim vallaaa
[
ben canım Ostimax kullanıyorum 2-3 aydır
merhaba anneler nasil gidiyo, benim bu gun kontrolum vardi. tam 6 kilo almisim yavv..
herseyin yolunda oldugunu soyledi insallah oyledir..
yuzunu goremedik ama bu gun...
kızlarr ayy sinir olum benim elevit ilacım bitmişti eşim sağlık ocağına gitti yazdırmaya yqazmamışlar eşiniz gelsin demişler ebe sırf benim gelmem için yazdırmadı doktora kadın tutturmuş tetonos aşısı yapıcam yok dedim ben istemiyorum vurulmıycam yok biz vuralım vallahi sırf onun için beni çağırttı sağlık ocağına doktorunla konuş tekrar dedi neyse gelmişken dedim tansiyonumu ölçün kiloma bakın tansiyon 10 /6 çıktı kilom 71 bir kilo almışım dedi kalp sesini dinleyelim mi e heralde dedim tabi önce duyamadım benimki sırtı dönüktü heralde kayıyordu sağa sola sonra denk getirdik dinledikkk :) kuzucum benim yaa dedim bugün sesi soluğu çıkmıyor dediki bana ebem iki gün kımıldamıyabilir endişe etme iki gün geçer kımıldamaz ise o zaman yolunda gitmeyen bişi vardır dedi her bebek öyle hareketli olmazmış birde ben sürekli oturuyorum ya uzanınca daha çok hissedersin dedi öyleee, vallahi sırf tetonos aşısı için beni sağlık ocağına kadar yordular gerçi yürüdüm yolar kapanmış bugün erdoğan burdaa kalabalıkk millet dışardaa ayyy sinir olyorum neyseee öyle iştee yürüyüş yapmış oldumm gittim geldimmm
ayy ne gıcıklar . işte para alıyolarmış ya aşı için o yuzden çağırmışlardır. neyse kalp atışını duymuşun sende oğluşunun opuyorumnanaktan
temızlık bıttı ben de bıttım :S spora gıtmıs kdr oldum gercekten hatta daha beter..
dusunmemlazım senınkı de mı gostermedı.. lady nınkıde gostermemıs bugun.. benımkı desen 3 aydır gostermıo.. gozun aydın
evet duydummm ama ultroson gibi olmuyorr :) görmem lazım sana ne dedi doktor geçmişi okumadım enfeksiyon varmnıymış ilacını değiştirdi mi
ayrintiliya 10 gun once girdim o zaman gorduk cok net bir sekilde. bu gun sadece kontrolum vardi doktor da ugrasmdi zaten.. bebegin kilosu, benim kilom klasik kontroller yapildi, tehlil sonuclarimi goturdum falan..
insallah sizinkiler de gosterir bi dahaki sefere.. benim oglum cooook yakisikli :) masallah kuzuma..
slm tekrar kızlar,gezdim geldim biraz.
Soruma kimse cevap vermemiş amaabilmiyorumkismile tekrarlayayım madem,neden sırtüsütü yatmamak lazım,ben hep sırtüstü yatıyom ama. Kötü bişeymi oluyomuş?
slm tekrar kızlar,gezdim geldim biraz.
Soruma kimse cevap vermemiş amaabilmiyorumkismile tekrarlayayım madem,neden sırtüsütü yatmamak lazım,ben hep sırtüstü yatıyom ama. Kötü bişeymi oluyomuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?