2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosbulduk arkadaslar sagolun öyle uykum varki gözlerim kapaniyor yarin kizimin okulu bitiyor artik sabahlari uyuyabilicemzemuszemus

eskısı gıbı gezıo olsak var ya batardık..
evlı degılken ınanılmazzzz gezerdık, ınanılmaz para harcardı bana :)) ayartcak ya tabı benı..

bı gun dersteydım aradı tenefuste gerı aradım noluo dıye hadı ıstanbula gıdelım dedı dedım nası gıtcez ne zmn gıtcez 3 saat snrkı ucakla dedı :) ustumde bı kot bı t-shırt, baska bısı yok.. annemı aradım anne ıstanbula gıdıorum dedım, nası yanı ne zmn fln derken anne sımdı gıdıorum hadı ucagı kacırcaz fln kadın da yazık hala kıyafetın yok ıc camasırın yok yedek fln dıyo arkamdan :))) atladık ucaga geldık, 5 yıldızlı bı otelde 2 gece kaldık. benım okulda sunumum varmış onu da unutmusum annemı doktora gonderdım bana rapor alsın dıye bı de, heuehueheue.. 2 gun delı gıbı gezdırdı benı snr da döndük :) boyle cok olayı vardı kocamın.. şimdi hanı nerde dıyorum o zaman dıyo ayartmaya calısıodum sımdı zaten karımsın nıye yapayım kı dıyo :)

ağırmış prop benneyaptımki
tek basıma çıksam yapamam heralde
alacağım araba baston şeklinde kapanması lazım :bbo:

barayscım h geldin
şişlikler yeni mi oldu daha erken değil mi benneyaptımki

evet figencim :asigim:

bak sen kocana prop :roflol:
ee o zaman ayartacak ya doğru
bebe gelmeden kocemin basının etini yedim hep süprizler yapıyodun evlendin bişiler oldu sana yok bilmem ne
baktım pırlanta almış :roflol: daha ağzımı açmadım
şimdi doğum hediyesi de istersin siparişini alabilirim diyo :roflol:
ne yani almıcak mıydın dedim

günaydın kızlaaaaarr. benim bugün yine misafirim gelecek öğleden sonra. dün akşamkiler de geç gitti. yeni uyanıp kendime geldim. hemen işe başlamam lazım. pööffffffffffffffffffffffffffffffff.....

:) erkekler evlendıkten sonra değişiyor burası bir gerçek...

ağır gelmedi bana çok.. tek düğmeyle açılıyor zaten, kapanmasıoyle tek dugmeyle degıl de acılması onemlı zaten.. taksıye atması kolay.. ama herkesın ihtiyacı beklentısı farklı oluo tabı..

bu facebook olayı nedir? gördüm grubu da üye olmak isteyince moderatör nerden bilecek ki ben kimim?
bir de PROP, nickname kullanıyoruz falan demişsin, nedir ki nasıl oluyor yani?

bence hafif tatlı bişey yap daha iyi gider. hep tuzlu olmuş sanki
bilmiyorumkismile

ağlayan pastayı yapsana canıım yamyamlara yazdım resminide koydum nefiss hem gerçekten çok tuzlu olmuş hiç tatlı yok güzel gider yanına hemde çok lezzetli...

evet ya hep tuzlu olmus ben iyisimi yanina bide tatli yapiim. sagolun kizlar

bu arada herkese gunaydin

linden maşallah sana
ben yemek yapsam artık ya akannehir

hehe :) hersabah 6da uyanıyorum, bugün bir işe yarasın dedim :)
aslında canım kek istedi de yapınca yiyorum diye yapmak istemiyordum. ben de az yiyeyim diye okula götürüyorum orada 1-2 dilim ancak düşüyor zaten :)

bu facebook olayı nedir? gördüm grubu da üye olmak isteyince moderatör nerden bilecek ki ben kimim?
bir de PROP, nickname kullanıyoruz falan demişsin, nedir ki nasıl oluyor yani?

ha ? ne dıon anacım bı kelıme anlamadım...
moderator bıjoux sen de ona mesaj atabılırsın burdan atarsan o senı facebook tan ekler, sen face den katılma talebı gonder sonra bıjoux a gonderdım dıye mesaj at burdan...

nick kullanıoz fln demıssın kısmını da cıdden anlamadım sorry

değişiyor evet ilgisi değişmesin önemli olan o
eskisi gibi bana onu bunu almayabilir alsa zaten batarız ama yine de özel günleri felan düşünsün , düşünüyo da çok şükür ..

hım anladım ben bi yandan bebek bi yandan araba tasıyabilir miyim diye düşünüyorum
yani araba katlandığında tutulacak kolu olsun isterim ama bulamadım pek öle
maclaren hakkında bilgin var mı onunda çok kullanışlı olduğunu söylüyolar hem markası da iyi
ama 3 tekerlekli değil ben,3tekerlekli istiyodum

maşallah maşallah
bende illaki 6 da uyanırım sonra yine uyurum 7 bucukta kalkarım doğru işe
hee anladım benim evde duruyo öle 1 hafta bayatlamıştır atayım ben onu :roflol:
sütlü tatlı felan olsa evde kalmaz ama öle kek felan yemiyorum pek

mac laren ı kendı arabamızı alırken ordakı satıcılara sorduk sadece nasıl dıye.. travel setlerı hıc ıyı degıl dedı adam.. sızın kategorıde yarısmıo dıye bı esprı de patlattı saolsun :) ama puset alcagınız zaman en ıyısı mac larendır dedı.. baston puset.. ama bılıosundur bebegın saglıgı ıcın 1 yasına kadar asla baston puset kullanılmıo.. benım bılgım bu kdr canım ya.. ama ıstedıgın modelı hakkında kullanıcılar ne dusunuo dersen Maclaren Techno XT Reviews bu sıteye bak bı kac puan vermısler arabaya mesela..
bızım arabaya 8.8 vermiş kullanıcılar misal..

dıscussıon board da nıcklerımız var gır bak kım kımmıs :))

birisi face.de kim kimmiş anlamıyorum demiş de sen de üsttekini göndermişsin..
ben de acaba bu guruba özel bir durum mu var nick falan die sordum...
zaten facebook konusunda oldukça acemiyim, yoktu eskiden böyle şeyler :)

hahhh şimdi anladım..
şimdi burda ben prohetic im ya.. ama orda burcuyum.. orda kimin kim olduğunu anlamamız amacıyla bir sayfada nicklerimizi paylastık ben KKda şuyum ben buyum diye.. boylece herkes kımın kım oldugunu bılıyo orda... sen de gruba gırdıkten sonra oraya kendı nıckını vs yazarsın senın kım oldugunu da anlamıs oluruz.. dedıgım gıbı bıjoux onaylıyacak once eger gruba katılmak ıcın basvurduysan

:lepi: ok. tşkr :1rolleyes:

zaten baston puset maclareninki ama ana kucağı da var maclarenintakabiliyosun felan
7,3 vermişler hafifliği ilgimi çekti
aslında maxi cosy nin ana kucağı var bende ama quınyy buzz uyumlu ana kucağı
quınyy buzz da çok ağır 13 kilo mu ne
bastonu da var o da yatırılmıyomuş bebek oturuyomuş
aslında ben quınyy buzz almak istiyodum 3 tekerlekli bastonlarda da işte tek eksiği bebeği yatıramamam :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…