kötü olma bakimmmm aaa kötüyüm dersen günün kötü geçerr positif olll bak havada serin serin bugün çok sıcakta değil çok güsel bir gün olcak deee sen zati çok uyumuşun bugün saat 12 günün yarısı gitti :)
bende nisanda falan almayı düşünüyorum. kış günü karda buzda bebek arabasıyla gezmıcezya acelesi yok nasısa -tatlicadiarzu-
afiyet olsunn bu aradaaa yarasın organikler bebeğinee :CüvCüv:
ayy propcum aynen yaa hepsi aynı işte benimkide artık benimsin niye yapayim ki diyorr evlendik iştee diyor biz en fazla burdan eskşişehire giderdik ehuehuehuu o zamanlar eskişehirde hayal dünyası diğe bir yer vardı oraya giderdikkk
ana kucağı aldım nan daha doğrusu hedayeee geldiii zemuszemus
araba şuan için lazım değil
4-5 aydan önce öle arabaya koyupta dışarı çıkarmam bebeyi
kucakta çıkar anca onun içinde çok güzel tulum battaniye ayarı bişi aldım
çekip resimlerini koycem bi ara :CüvCüv:
ooooooo zemuszemuszemuszemus
ahh gençlik ahhh kaydirigubbakcemile3 bizde azmı gitmedik hayal kahvesi - 222 boshayallersmile
hayal dünyası :roflol: ismini bile unutmuşsun şekerim
ayy eski yazmayın bana ey gidi günler 222 de az mı eğlenmedimm
hayal dünyasıo mı hayal kahvesi mi benimde kafamı karıstırdınız loo akannehir
hayal kahvesiydi yaa
sıcak hayatım burası bi de gürültü var sinir oldum..evet bugün çok uyudum bütün gece gaz sancısı çektim sabaha karşı daldım desem doğrudur ama haklısın geçti gitti gün geç uyanınca öyle oluyo :)
benim bebek arabasını kayınvalidem alcakmış benim istediğim olcak dedim ben kullanıcamm biz en iyisini alıcaz dedi ne alcaksınız dedim chicco marka dedi iyi dedim arabaları güsel sonra fiyatları öğrenince kayınvalidemin sesi çıkmadı eşim izininde yanlarına gidince başka bakmşılar noldu dedim chicco .): çok komik yaa sanki ben cihicco markası olsun dedimm biliyorum çok pahalı olduğunu ve arabalarıda ağır bencee marka sadece komikkk :):) öyle işte paylaşayim dedimm ben beğenecem annenler almak istiyorsa parasını göndersinler dedim eşime alıp gelmesinler geri gönderirim dedimm ben kullanıcam sonuçta sen olmadığın günlerde taşıması katlaması kolay olsun dedimm böyle muhabbetler inanın bana göre değil hiç hoşuma gitmiyor ama malesef iştee annemler biz alcaz diğe tutturdu hamile kaldım ilk dediği şey o olduuu takdı kadınn dur dimi yardımcı olmak istiyorsan ona gelene kadar çokk ihtiyaçları var kış bebeği olcak zati biras daha beklenebilir almak için dedim ya ben hiç sevmiyorum böyle şeyleri konuşmuyoruzda kayınvlidemlee bu konularııı biz alalım herşeyini annesi ve babası olarak onlarda ne almak istiyorlarsa alsınlar gönüllrinden ne geçiyorsaa diyemessin ki sen şunu al bunu al
ayy eski yazmayın bana ey gidi günler 222 de az mı eğlenmedimm
hayal dünyasıo mı hayal kahvesi mi benimde kafamı karıstırdınız loo akannehir
hayal kahvesiydi yaa
evet hayal kahvesi :) ben hayal dünyası dedim oo oyuncakcımıydı hayal dünyasıı karıştııı :):) odamı yanlış yoksaa
figen kimse bişi demiyo valla biz bunu alalım şunu alalım diye
bide eşimin tarafında hiç erkek bebe yok ilk benim bebe olcak ilk torun kadar heyecanlıyız diyo
ama ona bişi alınmıyo aman da almasın oğlum sağlıklı gelsin gerisi önemli değil
bebe odasını annem alıcak tabi eşimin tarafı problem çıkarmazlarsa
kıştan kışa bize geliyolar birlikte yasıyoruz da
onların kaldığı odaya koymak istiyoruz bebe odasını bakalım hayırlısı
ooo herkes hayal kahveciymişşş olumunekankayizsmile
hayal kahvesi a.s
kaydirigubbakcemile3hayal dünyası da güselmişş :roflol:
bılmem öle bişi varmıki hatırlıyamadım :)))
ohhh valla evde hiçbbişi yapmadan ayakları uzatıp yatmak da güzel oluomuş :) ben evde bıle olsam yapamıodum onu bı turlu...
şaka gıbı ama ben bıraz once usudum ve ustume pike aldım, yaşasınnnn hava da serınlıo..
gıdıp kendıme öğle yemegı hazırlıyım canım zeytinli makarna istedi yapayım da tıkınayım..
sımdı herkes yemege cıkar bırazdan hepınıze de afiyet olsunnnn
saol figencim.. yedim afiyetle de şu tam buğdaylı makarnalardan almıştım heç sevmedim yani lezzeti tadı farklı :S ben yıne bildiğim anam babam usulü makarnalardan yiyecem valla.. ınsanın alıştığı damak tadını değiştirmesi zor.. sımdı de fılm ızlemeye gıdıorum hadı herkes hoşkalsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?