2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sıcak hayatım burası bi de gürültü var sinir oldum..evet bugün çok uyudum bütün gece gaz sancısı çektim sabaha karşı daldım desem doğrudur ama haklısın geçti gitti gün geç uyanınca öyle oluyo :)

bende nisanda falan almayı düşünüyorum. kış günü karda buzda bebek arabasıyla gezmıcezya acelesi yok nasısa -tatlicadiarzu-
afiyet olsunn bu aradaaa yarasın organikler bebeğinee :CüvCüv:

evit bende öle düşünüyorum
sağol teyzesiii :CüvCüv:

ooooooo zemuszemuszemuszemus
ahh gençlik ahhh kaydirigubbakcemile3 bizde azmı gitmedik hayal kahvesi - 222 boshayallersmile
hayal dünyası :roflol: ismini bile unutmuşsun şekerim

çıkma vaktim geldi şeker yüklemesi yaptırmaya gidim :2:

güle güle kullanın inşallah Şeniz
ben iş şimdiden çıksın istiyorum bebe doğduktan sonra uğraşmak istemiyorum
hem kocemin çalışma saatleri bana hiç uymi annemle arkadasımla alışveriş yapıyom kocemle arada bakıyoruz bişile alıyoruz yerimseniben
ne hazırlıcaksam şimdi hazırlayayım sonra rahat edeyim istiyorum

benim bebek arabasını kayınvalidem alcakmış benim istediğim olcak dedim ben kullanıcamm biz en iyisini alıcaz dedi ne alcaksınız dedim chicco marka dedi iyi dedim arabaları güsel sonra fiyatları öğrenince kayınvalidemin sesi çıkmadı eşim izininde yanlarına gidince başka bakmşılar noldu dedim chicco .): çok komik yaa sanki ben cihicco markası olsun dedimm biliyorum çok pahalı olduğunu ve arabalarıda ağır bencee marka sadece komikkk :):) öyle işte paylaşayim dedimm ben beğenecem annenler almak istiyorsa parasını göndersinler dedim eşime alıp gelmesinler geri gönderirim dedimm ben kullanıcam sonuçta sen olmadığın günlerde taşıması katlaması kolay olsun dedimm böyle muhabbetler inanın bana göre değil hiç hoşuma gitmiyor ama malesef iştee annemler biz alcaz diğe tutturdu hamile kaldım ilk dediği şey o olduuu takdı kadınn dur dimi yardımcı olmak istiyorsan ona gelene kadar çokk ihtiyaçları var kış bebeği olcak zati biras daha beklenebilir almak için dedim ya ben hiç sevmiyorum böyle şeyleri konuşmuyoruzda kayınvlidemlee bu konularııı biz alalım herşeyini annesi ve babası olarak onlarda ne almak istiyorlarsa alsınlar gönüllrinden ne geçiyorsaa diyemessin ki sen şunu al bunu al

ayy eski yazmayın bana ey gidi günler 222 de az mı eğlenmedimm
hayal dünyasıo mı hayal kahvesi mi benimde kafamı karıstırdınız loo akannehir
hayal kahvesiydi yaa

ooooooo zemuszemuszemuszemus
ahh gençlik ahhh kaydirigubbakcemile3 bizde azmı gitmedik hayal kahvesi - 222 boshayallersmile
hayal dünyası :roflol: ismini bile unutmuşsun şekerim

evet unutmuşum vallahi hey gidi günler heyyy o zamanlar pek tutulurdu eskişehirde hayal kahvesiii:)

hayal kahvesiydi yaa

evet hayal kahvesi :) ben hayal dünyası dedim oo oyuncakcımıydı hayal dünyasıı karıştııı :):) odamı yanlış yoksaa

figen kimse bişi demiyo valla biz bunu alalım şunu alalım diye
bide eşimin tarafında hiç erkek bebe yok ilk benim bebe olcak ilk torun kadar heyecanlıyız diyo
ama ona bişi alınmıyo aman da almasın oğlum sağlıklı gelsin gerisi önemli değil
bebe odasını annem alıcak tabi eşimin tarafı problem çıkarmazlarsa
kıştan kışa bize geliyolar birlikte yasıyoruz da
onların kaldığı odaya koymak istiyoruz bebe odasını bakalım hayırlısı

aa kıss sen mersindemisin bizim görümcede mersindeee eşimde ordaydı izninde çok sıcak diyorrr gece hiç uyuyamamışlarrr

miracle arkadaşım bizimkiler eşimin ailesi mersinde beğenmişler arabayı gidip baksana sen nasıll senle haberleşelim ciddiyim kısss git gör bakalım arabayı eşim hergün anlatıyor şöyle araba böyle özellikli mersinde en çok o tutuyormuş ben nerde baktıklarını mağazanın ismini ve modelini öğreneyim olur muu :):):)

olsun yine düşünüyolar baksana. markayı bıle sölemiş waawww :)))
tabi parayı gönderip sen istediğini alırsan daha ii olur.
bizimkilerden hiç ses yok. napacaklar bilmem. beşiği benim babam alacak onlar bişey almazsa bile ben söylerim. onların almasına muhtaçlıktan değil ama gıcıklığına işte ... torun torun demeyi biliyolar alsınlarda görelim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayal kahvesiydi yaa

ooo herkes hayal kahveciymişşş olumunekankayizsmile
hayal kahvesi a.s

evet hayal kahvesi :) ben hayal dünyası dedim oo oyuncakcımıydı hayal dünyasıı karıştııı :):) odamı yanlış yoksaa

kaydirigubbakcemile3hayal dünyası da güselmişş :roflol:
bılmem öle bişi varmıki hatırlıyamadım :)))

aa neden çıkarcaklarmışşşklava: çocuğumun odası olcak dersin başka yatcak yer yok mu evde onlar için hiç alakadar etmez vallahiii hazırlarsın odasını yeni bir canlı gelyor yaniii evin müsahit değil mi çokk oda yokmu başkaaa takma canım hakından gelirsin

bizimki açık açık herşeyini bizde ananesi yapar dediii kızın annesi yaparmış ben böyle muhabbetleri sevmiyorummm iştee girmiyorumda çok hemen kapatıyorum konuyu bende çalışıyorum eşiminde işi var allaha şükür herşeyini alırız ananesi zaten uyku setini beşiğini hastane çıkışını nevresim takımı aldıı yani söylemene ne gerek var

ona bakarsan bizdede babane yapar çocuk odasını ananesde eksiklerini tamamlarr ben hiç girmiyorum o konularaa
ayy iyiki uzağım yaaa yoksa çok sinir olurdumm herkez gönlünden ne geçiyoırsa yapsın dimi ama yüzgöz olmayı sevmiyorummm

ohhh valla evde hiçbbişi yapmadan ayakları uzatıp yatmak da güzel oluomuş :) ben evde bıle olsam yapamıodum onu bı turlu...

şaka gıbı ama ben bıraz once usudum ve ustume pike aldım, yaşasınnnn hava da serınlıo..

gıdıp kendıme öğle yemegı hazırlıyım canım zeytinli makarna istedi yapayım da tıkınayım..

sımdı herkes yemege cıkar bırazdan hepınıze de afiyet olsunnnn

afiyet olsun canım zeytinli makarna hıı hımmm süperrr bende yemeğimi söyliycemmm menüyü öğreneyimmm baliiiiii

saol figencim.. yedim afiyetle de şu tam buğdaylı makarnalardan almıştım heç sevmedim yani lezzeti tadı farklı :S ben yıne bildiğim anam babam usulü makarnalardan yiyecem valla.. ınsanın alıştığı damak tadını değiştirmesi zor.. sımdı de fılm ızlemeye gıdıorum hadı herkes hoşkalsın bakalım

ohh karnımıda doyurdumm bugün menemen yedimmm kaşarlııı bir tanede ayran yarasın oğluşumaa :) değişiklik olsun dedimm hergün sulu yemek olmuyor canım istemiyor. aslında deli gibi pizza yemek istiyor canım ama sınır koydum kendimeee :)

canım bana tavsiye eebileceğim güsel bir film varmı romantik duygusal yada başka çok beğendiğin tavsiye edeceğin muhakkak vardırr :) bende izliyeyim bali diyceksin sen iş yerinde değilmisin iş yok napimmm durgunlaştııı piyasaa iyicee :)bende film izliyeyim bali :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…