2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bız quinny buzz 3 tekerleklı aldık, maxı cosı pebble ana kucagı ve oto koltugu aldık.. bebegı yatıramamaktan kastın ne anacım? gayet de yatıo yanı bebek zaten yatması gerekıo dık koyamayız ya :) 13 kılo da degıl ıste boşu 7.5 koltuguyla da 11 oluo en fazla.. ben bebegı yatıramamaya takıldım ve de anlamadım

anladımmmm baston olanı yatırılmıomus ole mı.. travel set benımkı o yuzden yatıo bastonu yatmıo tamam dank ettı..

anladımmmm baston olanı yatırılmıomus ole mı.. travel set benımkı o yuzden yatıo bastonu yatmıo tamam dank ettı..

bastonu yatmıyo işte :bbo:
ben bastonunu beğenmiştim
ve kapanması da minnarcık bişi oluyo çok rahat ya
haşim işcana gidip tekrar soracağım quinny buzz ı
maxi cosi ana kucağım varken artı travel set almak istemiyorum
zaten maxi cosi en iyisi ana kucaklarından

yesssss.. maxi cosi 1 numara :) ben sırf maxi cosi ana kucagı alabılmek ıcın quinny aldım :) eşim concord olsun dıodu ama ona takılmıo maxi cosi heueheu ben de boyle bı delıyım.. anladım senı hadı bakalım hayırlı kararlar.. ben de bıran once arabama kavuşayım işalla..

yess maxi cosi 1 nömera :lepi:
he onun içinde karar veremiyorum
ama bende maxi cosy varken neden başka araba alayım ki quınyy buz almam lazım demi laelaelaelaelae

yess maxi cosi 1 nömera :lepi:
he onun içinde karar veremiyorum
ama bende maxi cosy varken neden başka araba alayım ki quınyy buz almam lazım demi laelaelaelaelae

yoo zorunda değilsin.. quinny alabilirsin, stokke, maxi cosi nin kendı arabası muro, Bugaboo Bee ya da Camelon alabilirsin.. bunlar benım bıldıklerım ama baska uyumlu da vardır belkı.. senın yapcagın en guzel sey haftasonu bi koşu forum istanbula e-bebek mağazasına gitmek, yerınde gorup karar vermek

pazar foruma gideyim o zaman
maslaktakini biliyorum da foruma gitmedim
bu ay araba almak istiyorum inşallah alırım

günaydınnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim son günlerde elim - ayağım uyuşuyor uyanınca.
burda da yazmıştı bikaç arkadaş. off çok kötü oluyor kafamçokkarıştı

günaydın şişkolar
2 gündür yohtum iyisiniz işallah zemuszemus
anamın köyüne gittim
en organiğinden hıyarlarımı tomateslerimi mısırlarımı fındıklarımı topladım yidim geldim
aceipp terapi oldu:CüvCüv:

siz halen araba peşindemisiniz yavkaydirigubbakcemile3

şişko diyene bak 4 kilo aldım iloş bebem şişko ben değil :umursamaz: :roflol:
oo maşallaa bize de getireydin hormonlu yemekten hormonlarım alt üst oldu -tatlicadiarzu-
ben hala araba peşindeyim alsam da kurtulsam yaw Çok üzgünüm çoook bu kararsızlık beni öldürii
sen ne etcen iloş danası araba için :CüvCüv:

ayy propcum aynen yaa hepsi aynı işte benimkide artık benimsin niye yapayim ki diyorr evlendik iştee diyor biz en fazla burdan eskşişehire giderdik ehuehuehuu o zamanlar eskişehirde hayal dünyası diğe bir yer vardı oraya giderdikkk

günaydın herkese..ay ne biçim rüyalar gördüm bugün çok gergin uyandım bi de apartmanda birinde tamir var sanıırm iğrenç bi gürültüde var yani kötü bi gün bugün ya da ben kötüyüm

heee ben 7 kilo aldım laa tebi geçen pazar tartılmadım bilmiyom ne oldum akannehir

ben araba şimdi almicim seneye mart nisan gibin alcem
kafamı yormuyom o yüzdenkine :CüvCüv:

heee ben 7 kilo aldım laa tebi geçen pazar tartılmadım bilmiyom ne oldum akannehir

maşalla maşalla şişko oldun yane guclubacismile
neden lazım olmucak mı sana ana kucağı da mı almıcen boshayallersmile

bende nisanda falan almayı düşünüyorum. kış günü karda buzda bebek arabasıyla gezmıcezya acelesi yok nasısa -tatlicadiarzu-
afiyet olsunn bu aradaaa yarasın organikler bebeğinee :CüvCüv:

hayall kahvesii

günaydın herkese..ay ne biçim rüyalar gördüm bugün çok gergin uyandım bi de apartmanda birinde tamir var sanıırm iğrenç bi gürültüde var yani kötü bi gün bugün ya da ben kötüyüm

kötü olma bakimmmm aaa kötüyüm dersen günün kötü geçerr positif olll bak havada serin serin bugün çok sıcakta değil çok güsel bir gün olcak deee sen zati çok uyumuşun bugün saat 12 günün yarısı gitti :)

maşalla maşalla şişko oldun yane guclubacismile
neden lazım olmucak mı sana ana kucağı da mı almıcen boshayallersmile

ana kucağı aldım nan daha doğrusu hedayeee geldiii zemuszemus
araba şuan için lazım değil
4-5 aydan önce öle arabaya koyupta dışarı çıkarmam bebeyi
kucakta çıkar anca onun içinde çok güzel tulum battaniye ayarı bişi aldım
çekip resimlerini koycem bi ara :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…