zaten baston puset maclareninki ama ana kucağı da var maclarenintakabiliyosun felan
7,3 vermişler hafifliği ilgimi çekti
aslında maxi cosy nin ana kucağı var bende ama quınyy buzz uyumlu ana kucağı
quınyy buzz da çok ağır 13 kilo mu ne
bastonu da var o da yatırılmıyomuş bebek oturuyomuş
aslında ben quınyy buzz almak istiyodum 3 tekerlekli bastonlarda da işte tek eksiği bebeği yatıramamam :bbo:
bız quinny buzz 3 tekerleklı aldık, maxı cosı pebble ana kucagı ve oto koltugu aldık.. bebegı yatıramamaktan kastın ne anacım? gayet de yatıo yanı bebek zaten yatması gerekıo dık koyamayız ya :) 13 kılo da degıl ıste boşu 7.5 koltuguyla da 11 oluo en fazla.. ben bebegı yatıramamaya takıldım ve de anlamadım
anladımmmm baston olanı yatırılmıomus ole mı.. travel set benımkı o yuzden yatıo bastonu yatmıo tamam dank ettı..
bastonu yatmıyo işte :bbo:
ben bastonunu beğenmiştim
ve kapanması da minnarcık bişi oluyo çok rahat ya
haşim işcana gidip tekrar soracağım quinny buzz ı
maxi cosi ana kucağım varken artı travel set almak istemiyorum
zaten maxi cosi en iyisi ana kucaklarından
yess maxi cosi 1 nömera :lepi:
he onun içinde karar veremiyorum
ama bende maxi cosy varken neden başka araba alayım ki quınyy buz almam lazım demi laelaelaelaelae
eskısı gıbı gezıo olsak var ya batardık..
evlı degılken ınanılmazzzz gezerdık, ınanılmaz para harcardı bana :)) ayartcak ya tabı benı..
bı gun dersteydım aradı tenefuste gerı aradım noluo dıye hadı ıstanbula gıdelım dedı dedım nası gıtcez ne zmn gıtcez 3 saat snrkı ucakla dedı :) ustumde bı kot bı t-shırt, baska bısı yok.. annemı aradım anne ıstanbula gıdıorum dedım, nası yanı ne zmn fln derken anne sımdı gıdıorum hadı ucagı kacırcaz fln kadın da yazık hala kıyafetın yok ıc camasırın yok yedek fln dıyo arkamdan :))) atladık ucaga geldık, 5 yıldızlı bı otelde 2 gece kaldık. benım okulda sunumum varmış onu da unutmusum annemı doktora gonderdım bana rapor alsın dıye bı de, heuehueheue.. 2 gun delı gıbı gezdırdı benı snr da döndük :) boyle cok olayı vardı kocamın.. şimdi hanı nerde dıyorum o zaman dıyo ayartmaya calısıodum sımdı zaten karımsın nıye yapayım kı dıyo :)
şişko diyene bak 4 kilo aldım iloş bebem şişko ben değil :umursamaz: :roflol:
oo maşallaa bize de getireydin hormonlu yemekten hormonlarım alt üst oldu-tatlicadiarzu-
ben hala araba peşindeyim alsam da kurtulsam yaw Çok üzgünüm çoook bu kararsızlık beni öldürii
sen ne etcen iloş danası araba için :CüvCüv:
heee ben 7 kilo aldım laa tebi geçen pazar tartılmadım bilmiyom ne oldum akannehir
ben araba şimdi almicim seneye mart nisan gibin alcem
kafamı yormuyom o yüzdenkine :CüvCüv:
heee ben 7 kilo aldım laa tebi geçen pazar tartılmadım bilmiyom ne oldum akannehir
ben araba şimdi almicim seneye mart nisan gibin alcem
kafamı yormuyom o yüzdenkine :CüvCüv:
ayy propcum aynen yaa hepsi aynı işte benimkide artık benimsin niye yapayim ki diyorr evlendik iştee diyor biz en fazla burdan eskşişehire giderdik ehuehuehuu o zamanlar eskişehirde hayal dünyası diğe bir yer vardı oraya giderdikkk
günaydın herkese..ay ne biçim rüyalar gördüm bugün çok gergin uyandım bi de apartmanda birinde tamir var sanıırm iğrenç bi gürültüde var yani kötü bi gün bugün ya da ben kötüyüm
hayall kahvesii
maşalla maşalla şişko oldun yane guclubacismile
neden lazım olmucak mı sana ana kucağı da mı almıcen boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?