2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

afiyet olsun herkese ben bugün çok geç kahvaltı yaptım daha canım bişey istemiyor ama gidip gelip pişmaniye yiyorum sanki birer birer yiyince zararı yok dün akşam bi paketi alıp kucağıma tek başıma bitirdim şimdi parça parça yiyerek vicdanımı rahatlatıyorum sanırım:))of ya sinir oldum kocam öğle arasında arayıp haftasonu annesinin yanına yaylaya gidelim diye lafı sokşuturdu ya gitmek istemiyorum sevmiyorum ben artık kayınvalidemi daha gitmeden göğüs kafesim sıkışmaya başladı

canımmm kıyamamm sen gitme gitsin oo olmazmıı kalabilirmisin evdee yanlızz

sen mersindesin dimi geçmiş sayfalarda sana bişi yazmıştım okudun mu mersinde bizimki araba bakmış gidip bakabilirmisin demiştimm :) ciddiyim bu konudaa

selam kızlar.. moralim bozuk salı günü seker yüklemesi yaptılar yüksek çıktı yarında 100 lük yükliyecekler .. sizin sonuçlar nasıl daha doğrusu yaptırdınız mı

yok tatlım görmedim ne yazdığını tekrar yaz istersen hiç hatırlamıyorum çünkü

yok tatlım görmedim ne yazdığını tekrar yaz istersen hiç hatırlamıyorum çünkü

bak canım bizimkinin kızkardeşi mersinde benim kayınvalidem tuturdu çocuğun arabasını ben alıcam diğe mersinde bir mağazada beğenmişler bir tane tabi ben görmedim görmeden olmaz dedimm eşime eşimde resimlrini falan çekmiş amaa cık görmem lazım diyorum ki ben mağazanın ismini öğrensem arabanın markasını falan sen gidip bir bakarmısınnburda yok internette var ama eşimin baktığından yok bu konuda ciddiyim dışarı çıkabiliyorsun dimi hem sende fikir edinmiş olursun mersinde en çok o model tutuyormuşş falan filan

ii yim figen bi yaramazlık yok yani, işlerim vardı ondan giremedim, geçmişi okuyorum şimdi, ama baya yazılmış, birazdan kaçıcam yine, ütülerimi yapcem sonrada duş alıp dinlenirim, evde olunca işler bitmiyo maalesef, yavaş yavaş yaptığım içinde çok uzun sürüyo artık, neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil, sen nasılsın, neler yaptın görüşmeyeli...

selam kızlar.. moralim bozuk salı günü seker yüklemesi yaptılar yüksek çıktı yarında 100 lük yükliyecekler .. sizin sonuçlar nasıl daha doğrusu yaptırdınız mı

canim bende pazartesi yaptirdim ama daha sonucunu ögrenemedim 18agustosta randevum var ozaman ögrenirim heralde

figen klasık fılmlerden dıosan..
nothıng hıll, notebook, eternal sunshine of the spotless mınd, sweet november, lake house, atonement, city of angels, meet joe black, love story... aklıma bu kdr geldi..
yakın zamanlardan filan dersen... aklıma pek oyle guzel fılm gelmıo son zamanlardan..

Nalaaaaaannnnnnn.. nerelerdesın..
iyi yapıosun cnm yavas yapmakla dun o kdr yavas yapmama ragmen bu sabah kasık agrısıyla uyandım bugun de elımı hıc bısıye surmuorum agrı dvm etmeısn dıye..

Ben de şeker testimi bugün yaptırdım.. Hazır işyerimden izin almışken kan ve idrar tahliliyle birlikte tetanoz aşımı da oldum.. Ama kolum öyle ağrıyor ki.. Doktor iki gün devam edebilir bu ağrı dedi.. =( Testlerin sonuçlarını yarın alıcam umarım temiz çıkar..

tamam tatlım olur sen bana özelden mağazanın adını almak istedikelri modeli yaz ben biraz sorunluyum ya plesanta aşağıda öyle çarşı pazar tek başıma çıkamıyorum ama haftasonu eşimle gider bakarız zaten mersinde belirli mağazalar var hepsi yanyana sorun olmaz benim için dediğim gibi sen özelden yaz tatlım bu haftasonu yayla olayı çıktı öteki haftasonu mutlaka bakarım

iyiyim canım bende izne çıktım geldim bebişimin bir çok ihtiyacını aldık bursada ikia dan hepsini tamamladık sayılır deli gibi alışveriş ettik lambasından kirli sepetine kadar aldımm işler durgun pek iş olmuyor bu aralar bebişimizde iyi teyzesii çok usluu akşamları çok hareketleniyor gündüzleri annesi çalıştığı için rahatsız etmiyyim diyor heraldee çok ara verme gir arada görelim seni merak etmiştim seni prop sormuştrum hatta ,yamyam sitesinide boşlama güsel tariflerine devamm :) kolay gelsin sana çok kendini yorma :)

tamam anlaştık acelesi yok biras sıkıntılı olduğunu biliyorum çıkınca bakarsınızz ne zaman müsahit olursann :)

selam kizlar nasilsiniz? ben fenayim. galiba kuyruk sokumumda kil donmesi cikti. ne yapicam bilmiyorum. popomun ustune bile oturamiyorum duzgunce.. yatarken canim aciyo, donerken canim aciyoo.. hamileyken ameliyat falan da ayyhh.. doktora da gitmedim zaten..

figen markasini neden soylemediler?
puseti bize da kvalidemler hediye etti ama ben sectim parasini onlar verdi..

Nalaaaaaannnnnnn.. nerelerdesın..
iyi yapıosun cnm yavas yapmakla dun o kdr yavas yapmama ragmen bu sabah kasık agrısıyla uyandım bugun de elımı hıc bısıye surmuorum agrı dvm etmeısn dıye..

evdeyim cnm ya işlerimi yavaş yavaş hallediyorum, kendimi baya alıştırdım yavaş ve temkinli hareket etmeye, dün taze fasulye konservelerimi hallettim, yemek yaptım, baya vaktimi aldı onlar benim, birazdanda ütülerimi yapcem, bu havada ütü yapmak tam bi eziyet yauw...sen napıyon tatlım, bende geçmişi okuya okuya geliorum...

tmm cnm, işlerimi hallettikce geliyorum zaten, son günlerde işimi bitirince uzanıp biraz pinekliyorum hem dinlenmiş oluyorum, ii geliyo, artık yoruluyorum iş yaptıktan sonra eskisi gibi rahat olmuyo yani, son 10 günde biraz ağırlaştım sanki, yada bana öle gelio çok yavaş hareket ettiğim için...

ayy kıyamamm benimde olmuştu lisedeyken çok fenaydıı güselim ateş yapar o git heemn doktoraa lütfenn iltihapını çekerler benim öyle şırıngayla çekmişlerdi çok geçmiş olsun ihmal etmeee

ellerine ayağına sağlık figen baya bi ıvır zıvırını almışsın bebeğinin, erken erken halletmen ii olmuş, şimdide eksik kalan diğer eşyalarını alırsın doğuma kadar halledersin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…