2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ee ağırlaştık artık nalancım banada çok zor geliyor artık herşey hemencicik yoruluyorum bir iş yapim soluk soluğa kalıyorum arkadaşlarda daha iyi günlerin bunlsar bol bol uyu ileride iyice ağırlaşcaksın diyorr

ohh ellerine sağlık konservelerde yapılmış bu kasım anneleri pek hamarattt bende yok öyle becerilerr bu sene ilk defa reçel yaptım bende çilek ve vişne reçeli ama turşuyuda hep annem yapardı benim bu sene ben kendim yapcam bakalımm :)

bu arada kabızlık konusunu konuşmuşsunuz kızlar, doğadan kayısılı çay çıkartmış isterseniz onuda bi deneyin, sabah akşam içince ii geliomuş, kardeşim sölemişti baya etkili oluyormuş...

ben de aynı bildiğin gibi.. ben de bugun hep yattım valla.. ağrım kalmadı ama yıne de bugun hareket etmıcem cok.. sıcaklar burda bıraz azaldı gıbı esıo hatta pıke alıorum ustume oyle düşün.. elıne saglık yıne konserve yemek fln derken ıyı ıs yapmışsın.. ağırlaştık tabı ya sadece kılo yuzunden de degıl rahmımızın buyuklu futbol topunu gecmıs kolay mı onu taşımak :) kolay gelsın cok

tesekkur ederim umarim gecer..
figen, benim disardan belli olan hic bisey yok ama.
sadece hafif bi sertlik geliyo ve cok canim aciyo elleyince. ne kizariklik var ne de siskinlik. internette bakindim en yuksek ihtimal kil donmesi herhalde.. evet gitmem lazim doktora.

ellerine ayağına sağlık figen baya bi ıvır zıvırını almışsın bebeğinin, erken erken halletmen ii olmuş, şimdide eksik kalan diğer eşyalarını alırsın doğuma kadar halledersin....

evet canım birçok şeyini hallettik kıyafetleri kaldıı onlarıda alıcazz görmeliydin nalan beni alışverişte eşim arkamda koşturuyor elinde poşetlerr ben sağa sola saldıran bir tip şunuda alalım bunuda alalım :):):):) zaten ikia ya bir girdik saat 2 de 7 de çıktık sadece bebek bölümüne bakmadım tabee evde aldım bişiler fırın eldiveni süzgeç elbezi kaşık çatalll :) indirim vardıı :)

canım iltihap da toplanmış olabilir çok ağrı yapar o biran önce bi doktora görün ilaç versin hemen geçer o acıyı çektiğine değmez..geçen sene düğünüme çok az kala stresten falan bendede en olmuyacak yerimde çıkmıştı kıl dönmesi sanmıştım ama değilmiş bi iltihap kurutucu merhem vermişti doktor geçmişti kısa sürede...

insallah dedigin gibi sadece iltihaptir. kil donmesi, ameliyat falan cok zor..
insallah oyledir yaa.

figen markasini neden soylemediler?
puseti bize da kvalidemler hediye etti ama ben sectim parasini onlar verdi..

canım markası varda unuttum şimdi yazarım ama bir ara , benim kayınvalidem çok komikk :):) ben dedim ki güselce ama kırmadan tşk ederim dedim ama ben kendim beğenerek almak istiyorum arabası çok önemli dedim kullanışlı olması dedim kendim beğenerek almak istiyorum , dediki bana ben en iyisini alıcam ne alcaksınız dedim cihicco dedi geçmişte yazdım iyi dedim bende sonra tabi bizimki gitti mersine başka marka bakmışlar hani dedim nerde chicco:) tabi kayınvalidem fiyatlarını görünce vazgeçti heralde ses seda yok yani ben hiçbirşey demedim chicco falan zaten biliyorum çok pahalı olduğünu :):) gerek yok sadece markaaa çok komikler ben sevmiyorum böyle şeyleri anneside babasıda çalışıyor gücümüz var allaha şükür biz alırız herşeyini herkez gönlünden ne geçiyorsa alırr sevmiyorum böyle muhabbetleri ama naparsın iştee

dinlenmekle ii yapmışsın, salı günü bende öle yaptım yattım dinlendim çok ii geldi, dünde enerjik bi şekilde kalktım zaten, o azimle bitirdim dünkü işleri, konserve yapımlarını sana daha sonra yazcam siten için cnm...

ikea güzel oluyo hem ucuz hemde pratik kullanışlı ürünler oluyo bende çok seviyorum, ayda bir gidiyoruz genelde, hem isveç köftesi yiyiyoruz oraya gidince çok güzel oluyo....)

benimde öyleydi dışardan hiç belli olmuyordu git doktora ateş yapar oo

bazen anlamak zor oluyo, sen kullanicaksin kvaliden degil ya niye o seciyo ki? sen sec almak istiyosa o karsilasin ama! :umursamaz:
bu arada chicconun fiyatina bakip aldanmamak lazim ben baktim magazada, cok agir geldi bana hosuma gitmedi.

evet yemekte yedikk çok ucuzdu nalancım şaşırdık kaldık biz sınırsız içecek vardı biz köfte yemedikte mantar sote pilav çorpba iki kişi çok az ödedik şaşırdımm

bazen anlamak zor oluyo, sen kullanicaksin kvaliden degil ya niye o seciyo ki? sen sec almak istiyosa o karsilasin ama! :umursamaz:
bu arada chicconun fiyatina bakip aldanmamak lazim ben baktim magazada, cok agir geldi bana hosuma gitmedi.

aynen canım hep pahalı hemde ağırrr bende çok beğenmiyorummm sadece marka öyle zaten tatlım ben ok demeden alamazlar zati geldiği gün gönderirim biliyorar beni cadıyım ben birass aklinialirimsmilee

olmuyo malesef biz onların evinde oturuyoruz ya ondan laelaelaelaelae
onun odasındaki esyaları ne yapayım :bbo: kibarca sölemek birine vermek var valla yoksa baska türlü olmuyor
öle demese daha güzel olur ama cahillik işte benneyaptımki
benim annem dedi ben alıcam diye peki dedim işime de geldi yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…