evdeyim cnm ya işlerimi yavaş yavaş hallediyorum, kendimi baya alıştırdım yavaş ve temkinli hareket etmeye, dün taze fasulye konservelerimi hallettim, yemek yaptım, baya vaktimi aldı onlar benim, birazdanda ütülerimi yapcem, bu havada ütü yapmak tam bi eziyet yauw...sen napıyon tatlım, bende geçmişi okuya okuya geliorum...
tmm cnm, işlerimi hallettikce geliyorum zaten, son günlerde işimi bitirince uzanıp biraz pinekliyorum hem dinlenmiş oluyorum, ii geliyo, artık yoruluyorum iş yaptıktan sonra eskisi gibi rahat olmuyo yani, son 10 günde biraz ağırlaştım sanki, yada bana öle gelio çok yavaş hareket ettiğim için...
evdeyim cnm ya işlerimi yavaş yavaş hallediyorum, kendimi baya alıştırdım yavaş ve temkinli hareket etmeye, dün taze fasulye konservelerimi hallettim, yemek yaptım, baya vaktimi aldı onlar benim, birazdanda ütülerimi yapcem, bu havada ütü yapmak tam bi eziyet yauw...sen napıyon tatlım, bende geçmişi okuya okuya geliorum...
tmm cnm, işlerimi hallettikce geliyorum zaten, son günlerde işimi bitirince uzanıp biraz pinekliyorum hem dinlenmiş oluyorum, ii geliyo, artık yoruluyorum iş yaptıktan sonra eskisi gibi rahat olmuyo yani, son 10 günde biraz ağırlaştım sanki, yada bana öle gelio çok yavaş hareket ettiğim için...
tamam anlaştık acelesi yok biras sıkıntılı olduğunu biliyorum çıkınca bakarsınızz ne zaman müsahit olursann :)
ellerine ayağına sağlık figen baya bi ıvır zıvırını almışsın bebeğinin, erken erken halletmen ii olmuş, şimdide eksik kalan diğer eşyalarını alırsın doğuma kadar halledersin....
tesekkur ederim umarim gecer..
figen, benim disardan belli olan hic bisey yok ama.
sadece hafif bi sertlik geliyo ve cok canim aciyo elleyince. ne kizariklik var ne de siskinlik. internette bakindim en yuksek ihtimal kil donmesi herhalde.. evet gitmem lazim doktora.
canım iltihap da toplanmış olabilir çok ağrı yapar o biran önce bi doktora görün ilaç versin hemen geçer o acıyı çektiğine değmez..geçen sene düğünüme çok az kala stresten falan bendede en olmuyacak yerimde çıkmıştı kıl dönmesi sanmıştım ama değilmiş bi iltihap kurutucu merhem vermişti doktor geçmişti kısa sürede...
figen markasini neden soylemediler?
puseti bize da kvalidemler hediye etti ama ben sectim parasini onlar verdi..
ben de aynı bildiğin gibi.. ben de bugun hep yattım valla.. ağrım kalmadı ama yıne de bugun hareket etmıcem cok.. sıcaklar burda bıraz azaldı gıbı esıo hatta pıke alıorum ustume oyle düşün.. elıne saglık yıne konserve yemek fln derken ıyı ıs yapmışsın.. ağırlaştık tabı ya sadece kılo yuzunden de degıl rahmımızın buyuklu futbol topunu gecmıs kolay mı onu taşımak :) kolay gelsın cok
evet canım birçok şeyini hallettik kıyafetleri kaldıı onlarıda alıcazz görmeliydin nalan beni alışverişte eşim arkamda koşturuyor elinde poşetlerr ben sağa sola saldıran bir tip şunuda alalım bunuda alalım :):):):) zaten ikia ya bir girdik saat 2 de 7 de çıktık sadece bebek bölümüne bakmadım tabee evde aldım bişiler fırın eldiveni süzgeç elbezi kaşık çatalll :) indirim vardıı :)
tesekkur ederim umarim gecer..
figen, benim disardan belli olan hic bisey yok ama.
sadece hafif bi sertlik geliyo ve cok canim aciyo elleyince. ne kizariklik var ne de siskinlik. internette bakindim en yuksek ihtimal kil donmesi herhalde.. evet gitmem lazim doktora.
canım markası varda unuttum şimdi yazarım ama bir ara , benim kayınvalidem çok komikk :):) ben dedim ki güselce ama kırmadan tşk ederim dedim ama ben kendim beğenerek almak istiyorum arabası çok önemli dedim kullanışlı olması dedim kendim beğenerek almak istiyorum , dediki bana ben en iyisini alıcam ne alcaksınız dedim cihicco dedi geçmişte yazdım iyi dedim bende sonra tabi bizimki gitti mersine başka marka bakmışlar hani dedim nerde chicco:) tabi kayınvalidem fiyatlarını görünce vazgeçti heralde ses seda yok yani ben hiçbirşey demedim chicco falan zaten biliyorum çok pahalı olduğünu :):) gerek yok sadece markaaa çok komikler ben sevmiyorum böyle şeyleri anneside babasıda çalışıyor gücümüz var allaha şükür biz alırız herşeyini herkez gönlünden ne geçiyorsa alırr sevmiyorum böyle muhabbetleri ama naparsın iştee
benimde öyleydi dışardan hiç belli olmuyordu git doktora ateş yapar oo
dinlenmekle ii yapmışsın, salı günü bende öle yaptım yattım dinlendim çok ii geldi, dünde enerjik bi şekilde kalktım zaten, o azimle bitirdim dünkü işleri, konserve yapımlarını sana daha sonra yazcam siten için cnm...
ikea güzel oluyo hem ucuz hemde pratik kullanışlı ürünler oluyo bende çok seviyorum, ayda bir gidiyoruz genelde, hem isveç köftesi yiyiyoruz oraya gidince çok güzel oluyo....)
bazen anlamak zor oluyo, sen kullanicaksin kvaliden degil ya niye o seciyo ki? sen sec almak istiyosa o karsilasin ama! :umursamaz:
bu arada chicconun fiyatina bakip aldanmamak lazim ben baktim magazada, cok agir geldi bana hosuma gitmedi.
figencim mesaj gönderdim özelden geldi mi internet gidip geliyo bişey oldu o arada anlamadım...
figencim mesaj gönderdim özelden geldi mi internet gidip geliyo bişey oldu o arada anlamadım...
olmuyo malesef biz onların evinde oturuyoruz ya ondan laelaelaelaelaeaa neden çıkarcaklarmışşşklava: çocuğumun odası olcak dersin başka yatcak yer yok mu evde onlar için hiç alakadar etmez vallahiii hazırlarsın odasını yeni bir canlı gelyor yaniii evin müsahit değil mi çokk oda yokmu başkaaa takma canım hakından gelirsin
bizimki açık açık herşeyini bizde ananesi yapar dediii kızın annesi yaparmış ben böyle muhabbetleri sevmiyorummm iştee girmiyorumda çok hemen kapatıyorum konuyu bende çalışıyorum eşiminde işi var allaha şükür herşeyini alırız ananesi zaten uyku setini beşiğini hastane çıkışını nevresim takımı aldıı yani söylemene ne gerek var
ona bakarsan bizdede babane yapar çocuk odasını ananesde eksiklerini tamamlarr ben hiç girmiyorum o konularaa
ayy iyiki uzağım yaaa yoksa çok sinir olurdumm herkez gönlünden ne geçiyoırsa yapsın dimi ama yüzgöz olmayı sevmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?