bende yarın 100 lük yükleticem. gripin inşallah hiçbirimizde şeker cıkmaz stres oldum valla. bide saat bası parmaktan kan alıcaklar benim parmagım cok acıyo yaaaa... sen neden her ay kan testi yaptıracan ki..
ay canım inşallah çıkmaz, ya aslında ben tatlı matlı yemem,şekeri kestim.Çıkmaması lazım.Stres yapma daha çok çıkar yoksa,gönlümüzü ferah tutalım.
Ne bileyim hemşire sağlık ocağında öyle dedi,kan sayımı yapılcakmış her ay.Kansızlık olup olmadığına bakacaklarmış.
Neyse napalım bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi kolay
şeker yüklemesi yaptırcak arkadaşlar umarım sonuçlar ii çıkar...
bu arada prop haklı banada dr.um 24 - 28 haftalar arasında yapılıyo demişti şeker yüklemesi için....
ayrıca bısı daha .. şeker yuklemesının 24. hafta dolduktan snr yapılması gerekıo sızınkıler neden boyle erken oldu. ben mı gec kaldım dıye bı arastırayım dedım de 24 ten snr yapılır dıo butun yerlı ve yabancı kaynaklar
canım bende öyle sanıyordum ama doktorum 22.-23. haftalarda yaptır dedi.Bakalım eğer doğru sonuç vermezse veya doktorum 28.haftalarda tekrar isterse yeniden yaptırırım mecburen
günaydın millet.. kahvaltımı yaptım sporuma gıdıyorum sonra da kuafor kadınsal işleryrn evlilik yıldönümümüz alkisalkisalkis
günaydın millet.. kahvaltımı yaptım sporuma gıdıyorum sonra da kuafor kadınsal işleryrn evlilik yıldönümümüz alkisalkisalkis
PROPCUM bir planınız varmı yarın için evdemisiniz senin evde durcanı hiç sanmıyorum güsel bir yerde çok güsel bir akşam yemeğine falan çıkarsınız heraldeee şimdiden eşinle ve oğluşunla bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım kaç yılı devirdiniz :)
ben de düşünüyorum ne yapsam diye. pazartesi iş günü malum. işten eve gidipte ne yapabilirim acaba yıldönümü için bilmiyorumkismile
ben aşı olmaya gidiyorum...
tetanoz aşıları pek çok sağlık ocağında karmaymış (difteri+tetanoz) biliyormuydunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?