2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr kulaklarımda tıkantı grip oldum iyimi uff yaa o kadarda dikkat ediyorum başım çatlıyorr bilgi bakamıyorumm ağrıdan eve gitmek istiyorummmmmmm

yaz günü gribi geçirmek çok daha zor geçmiş olsun canım..aslında en iyi ilacı bi kaç gün dinlenmek haftasonu dinlen bi güzel bi iş yapma toparlanırsın canım...

günaydın millet.. kahvaltımı yaptım sporuma gıdıyorum sonra da kuafor kadınsal işler yrn evlilik yıldönümümüz alkisalkisalkis

ben de düşünüyorum ne yapsam diye. pazartesi iş günü malum. işten eve gidipte ne yapabilirim acaba yıldönümü için bilmiyorumkismile

kızlar evlilik yıldönümleriniz şimdiden kutlu olsun...bizim de 8 ağustos insan ne yapacağını bilemiyor neyse siz bişeyler ayarlayın sizden fikir alırım artık:)

aynen dediğin gibi birde kuaförlerİnşallah canım sağol...

çok doğru kuaförlerde çekemezler birbirlerini nedense

kızlarr kulaklarımda tıkantı grip oldum iyimi uff yaa o kadarda dikkat ediyorum başım çatlıyorr bilgi bakamıyorumm ağrıdan eve gitmek istiyorummmmmmm

Çok Geçmiş olsun canım. En iyi ilaç dinlenmek sana

[

varmış meğerse :)
benim sayfa yenile desem de yenilemiyoooorrr...
figenk24 geçmiş olsun, çalıştığın yerde klima varsa ondan olabilir...

ben adaçayı nanelimon ve kek karışımı biş içtim oda midemi yaktı offfff

geçmiş olsun canım sanada.
ben biraz yattım yok olmadı kalktım gene. boğazım çok yanıyor.. soğuk bişey falanda içmedim nerden çıktı bu anlamadım.
şimdi süt ısıttım nişasta koyup o yumuşatıyor biraz.. sıcak sıcak içmeye çalışıyorum bakalım . eve gidince sende benim yaptığım gibi iç ii gelir :teselli:

merhaba kizlaarrrr...

nerdeyse bir aydir giremiorum yaaa...inşallah herkes çok çok iiidiirrrr

çokkk çokk geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin. çok şükür ki çok önemli bir müdahale söz konusu olmamış. tekrar geçmiş olsun canım

teşkür ettim esraaa olumunekankayizsmile inşallah hepimiz nice mutlu mutlu yılları deviririz opuyorumnanaktan

ooo ne güzel sizin 9 sene olucakmış. evet canım bende pasta yapaım bi güzel süsleyim felan diye düşündüm :hulya:

geçmiş olsun yaren.. off grip çok nazlı bi hastalık. atlatırsın çabucak inşallah olumunekankayizsmile

o hiç aklıma gelmedi benim sağlık ocağındaki toplu aşıdansa iyidir dedim kendim aldım aşımı doktorumun dediği gibi..ama buzun üstünde getirdiler sağlık ocağınada buzla götürdüm yani...
evet canım aslında şikayet etmek lazım...biraz önce hemşire aradı neden öyle yaptı bende anlamadım kusura bakmayın diyor dedim önemli değil o benim kuzu kuzu yaptırcağımı düşündü sonuçta ben yaptırdım ama beni uğraştırdı dedim kadında anlam veremedi...neyse iyiki kadın doğum doktorumu erkek seçmişim onlar daha anlayışlı oluyor...

iyi yapmışsın canım çünkü banada doktorum 26.haftana girince yaptır demişti,inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar,güzelce atlatırız bunuda...

kızlarrr bir de bişey soracağım. kelepçeli kek kalıbı kullanan var mı aranızda. memnunmusunuz. kek kalıbı alacağımda. birde çok pahalılar yaa. ikeanınkiler ucuz. onlar iimidirki. netten alıcam iiyse ikeanınkini

benim kelepçelide var normal dilim dilim çıkaran kek kalıbımda ama ben kelepçeliyi hiç kullanmıyorum ötekindende çok memnunun hem kek süper gözüküyor üzerinede sos dökünce ayy canım istedi cokacimcoook

tekrar merhaba kızlar..
evlilik yıldonumumuzu kutlayan herkese tesekkurler..
fıgen dıger arkadaslar cvp vermıs ama ben de soyleyım 1. yıldonumumuz oluo bu :)
ben de kuafor ıslerımı halletım sacımı kestırdım ve de yaptırdım :) kocama hedıyesını aldım, şimdi burdan yazamam okur gırıp
yrn da nereye gıdelım bılmıorum kız kulesıne gıdelım dedım esım de tamam dedı snr dedı kı ama yemekler fln kotu tek olay manzara yanı dedı ben de o zmn gıtmeyelım dedım.. boyle ozel gunlerde 360 a gıdıyoruz ama oraya da cok gıttık bence en guzelı bebek'e ınıp mıdpoınte fln gıtmek olcak, hem manzara hem yemekler ıyı oyle bısı yaparız heralde bılmıorum hele bı yarın olsun da kocama sorayım ne ıstersın dıye :))

ben migrostan kelepçeli almıştım, paslandı hemen, attım..tabi kalitesine göre değişir..
sonra normal aldım çok memnunum :)

benımde ıkısınden de var ama cheescake dısında kelepcelıyı kullanmıorum valla.. chesscake zorunlu oldugu ıcın mecburen almıstım..

bijocum baban rahatsızlanmış.. geçmiş olsun diyorum..
gripin iyi olmuş yaptırmadığım çunku 24ten snr yapılması gerektıgıne emın oldum ben de bı suru yerden bakıp, senın doktor zaten neden yaptır dedı en bastan onu anlamadım o sonradan senı uyaran doktora aferın hıc karısmayadabılırdı..

herkes nerde uleeeeynnnnn.. yine bi bıkkınlık bezginlik sıkkınlık gelmiş sizeeee aaaaaa... hava da acayip serinledi valla istanbuldakılerın bahanesı sıcaklar da olamaz... bı silkelenin ve enerjinizi toplayın bakeemmm

ben migrostan kelepçeli almıştım, paslandı hemen, attım..tabi kalitesine göre değişir..
sonra normal aldım çok memnunum :)

benımde ıkısınden de var ama cheescake dısında kelepcelıyı kullanmıorum valla.. chesscake zorunlu oldugu ıcın mecburen almıstım..

yani diosunuz ki kelepçeli alma kullanışlı diil. normal alayım o zaman bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…