2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn
bence sen bişiy yapma bu halinle kocacın yemeğe çıkarsınnn

yemeğe çıkma lüksü yok canım şu aralar. evde kendimizce bi hazırlık yapmayı düşünüyorum. artık pazar günü arkadaşları çağırayımda bişeler yapmama yardım etsinler aklinialirimsmilebayanssulusmile

günaydın arkadaşlar
babam çok hasta oldu çok su kaybetmiş ve kan sayımı cok düşük çıktı. dün akşam apar topar istanbula geldik hastaneye yatırdık.. allahtan çok önemli birşeyi yok ama biraz yatacakmış. 1 hafta da burdayım yani..

cok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinnnn

bijo canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah..

prop, begümcük ne güzel kızlar Allah bir yastıkta kocatsın inşallah, bizde aralık ayında 2. yılımızı deviricez.. zaman çabuk geçti beee..

günaydın canım ççok geçmiş olsun Allah acil şifa versin

ben de düşünüyorum ne yapsam diye. pazartesi iş günü malum. işten eve gidipte ne yapabilirim acaba yıldönümü için bilmiyorumkismile

senin ve prop'un 1. yılınızı kutluyorum bizimde 14 ekimde kısmetse 9. yılımız dolacak.
Sağlıklı bir şekilde çocuklarınızlada beraber nice seneler dilerim.
Ne yapacağına gelince kalp şeklinde güzel bir pasta alabilir ya da kendin yapabilirsin bi de güzel bir sofra kurarsın dışarı çıkamayacaksanız eğer.

günaydın bu arada nasılsınız kızlar ??

günaydın canım ben şişliklerim haricinde iyiyim sen nasılsın

günaydın herkeseeee

gripim bennn... boğazım çok acıyor. dün hiç bişeyim yoktu.
gece uyuyamadım hiç. zor yutkunuyorum. bi yandan burnum akıyor. bu havada hasta oldum. mafoldumben
sıcak sıcak süt içeyim ii gelir belki. :2:

ben aşı olmaya gidiyorum...
tetanoz aşıları pek çok sağlık ocağında karmaymış (difteri+tetanoz) biliyormuydunuz??

evet bana doktorum söylemişti bende eczaneden difterisiz almıştım 7 liraya onu vurdurmuştum sağlık ocağında,bende ikincisini olucağım ağustosun ilk haftası...

çok geçmiş olsun canım...Acil şifalar

Bu arada kızlar sabah şeker yüklemesi için sağlık ocağına gittim kendi aile hekimimiz izine ayrılmıştı başka bir doktora yönlerdirdiler kadın beni sinir ettii...direk içiceksin glukozu bir saat sonra ölçüm yapacağız diyor bende diyorum ki doktorum içmeden önce açlık şekerinin alınmasını istiyor diyorum kadın inat etti,üç yıldır buradayım kimse öyle şeker yüklemesi yaptırtmadı diyor..Nasıl yapalım şimdi dedim üzgünüm dedi sadece içtikten sonra yapabiliriz dedi nasıl sinirlerim bozuldu zaten hormonlarım ayakta ağlıcaktım,mecburen başka bir tıp merkezine gittim orada yaptırdım..Birbirimizin işini kolaylaştıracağımıza zorlaştırıyoruz malesef yapsan ne olur ne gerek var eziyete,neyse yaptırdım şükür akşam üstü alıcağım sonuçları...
Herkese Güzel bir gün diliyoruma.s.

enteresan insanlar yaa zaten birinin dediğine öbürü hayır demese olmaz doktorların. Umarım sonuçların iyi çıkar canım

kızlarr kulaklarımda tıkantı grip oldum iyimi uff yaa o kadarda dikkat ediyorum başım çatlıyorr bilgi bakamıyorumm ağrıdan eve gitmek istiyorummmmmmm

çok geçmiş olsuni, acil şifalar diliyorum

evet bana doktorum söylemişti bende eczaneden difterisiz almıştım 7 liraya onu vurdurmuştum sağlık ocağında,bende ikincisini olucağım ağustosun ilk haftası...

ben cesaret edemedim eczaneden almaya, bazen soğuk zincir kırılıyor, buralarda belli olmaz...

canım tahmin edebiliyorum sinir bozucu bir durum, bazen ben de kendimi tutamıyorum ama biz üzülünce/sinirlenince bebişler hissediyo hem bizim bağışıklığımız düşüyor.

sabah beni de deli etti sağlık ocağı. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gidip kayıt yaptırmam lazımmış, o yüzden aşı yapamazlarmış... daha geçen gün gittim demir, vit. falan yazdırdım da birşey demediler... neyse sonra başka semttekine gittim, çok ilgilendiler. diğer sağlık ocağını da şikayet ettik. bu kaçıncıymış zaten...

boşver iş sorumluluğu olmayan insanlar yüzünden kendimizi de bebişlerimizi de üzmeyelim, hem bir yolunu bulup çözüyoruz zaten :)

ben adaçayı nanelimon ve kek karışımı biş içtim oda midemi yaktı offfff

gunaydin kizlar
propcum ilk yili devirmisiniz bir omur devirirsiniz insallah oglunuzla. opuyorumnanaktan
bijoux gecmis olsun cnm ALLAH acil sifa versin cnm.

herkese merhaba
canım tabikide içmeden önce alınıyo kan,iyiki diretmişsin.Hadi bakalım inşallah herşey iyi çıkar. Ben yaptırmadım.Oradaki bi doktor senin erken daha şimdi yaptırırsan 2 hafta sonra bi daha gerekebilir dedi.E dünde buradaki arkadaşlar 24-28 haftada yapılıyo falan deyince vazgeçtim. Geri geldim. 2 hafta sonra yaptırıcam

benim de şimdi 22+4. dr 24-26 haftalar arsı demişti canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…