- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
günaydınnnn
bence sen bişiy yapma bu halinle kocacın yemeğe çıkarsınnn
günaydın arkadaşlar
babam çok hasta oldu çok su kaybetmiş ve kan sayımı cok düşük çıktı. dün akşam apar topar istanbula geldik hastaneye yatırdık.. allahtan çok önemli birşeyi yok ama biraz yatacakmış. 1 hafta da burdayım yani..
günaydın arkadaşlar
babam çok hasta oldu çok su kaybetmiş ve kan sayımı cok düşük çıktı. dün akşam apar topar istanbula geldik hastaneye yatırdık.. allahtan çok önemli birşeyi yok ama biraz yatacakmış. 1 hafta da burdayım yani..
ben de düşünüyorum ne yapsam diye. pazartesi iş günü malum. işten eve gidipte ne yapabilirim acaba yıldönümü için bilmiyorumkismile
günaydın bu arada nasılsınız kızlar ??
ben aşı olmaya gidiyorum...
tetanoz aşıları pek çok sağlık ocağında karmaymış (difteri+tetanoz) biliyormuydunuz??
günaydın arkadaşlar
Bu arada kızlar sabah şeker yüklemesi için sağlık ocağına gittim kendi aile hekimimiz izine ayrılmıştı başka bir doktora yönlerdirdiler kadın beni sinir ettii...direk içiceksin glukozu bir saat sonra ölçüm yapacağız diyor bende diyorum ki doktorum içmeden önce açlık şekerinin alınmasını istiyor diyorum kadın inat etti,üç yıldır buradayım kimse öyle şeker yüklemesi yaptırtmadı diyor..Nasıl yapalım şimdi dedim üzgünüm dedi sadece içtikten sonra yapabiliriz dedi nasıl sinirlerim bozuldu zaten hormonlarım ayakta ağlıcaktım,mecburen başka bir tıp merkezine gittim orada yaptırdım..Birbirimizin işini kolaylaştıracağımıza zorlaştırıyoruz malesef yapsan ne olur ne gerek var eziyete,neyse yaptırdım şükür akşam üstü alıcağım sonuçları...
Herkese Güzel bir gün diliyoruma.s.
günaydın arkadaşlar
enteresan insanlar yaa zaten birinin dediğine öbürü hayır demese olmaz doktorların. Umarım sonuçların iyi çıkar canım
günaydın arkadaşlar
evet bana doktorum söylemişti bende eczaneden difterisiz almıştım 7 liraya onu vurdurmuştum sağlık ocağında,bende ikincisini olucağım ağustosun ilk haftası...
Bu arada kızlar sabah şeker yüklemesi için sağlık ocağına gittim kendi aile hekimimiz izine ayrılmıştı başka bir doktora yönlerdirdiler kadın beni sinir ettii...direk içiceksin glukozu bir saat sonra ölçüm yapacağız diyor bende diyorum ki doktorum içmeden önce açlık şekerinin alınmasını istiyor diyorum kadın inat etti,üç yıldır buradayım kimse öyle şeker yüklemesi yaptırtmadı diyor..Nasıl yapalım şimdi dedim üzgünüm dedi sadece içtikten sonra yapabiliriz dedi nasıl sinirlerim bozuldu zaten hormonlarım ayakta ağlıcaktım,mecburen başka bir tıp merkezine gittim orada yaptırdım..Birbirimizin işini kolaylaştıracağımıza zorlaştırıyoruz malesef yapsan ne olur ne gerek var eziyete,neyse yaptırdım şükür akşam üstü alıcağım sonuçları...
günaydın herkeseeee
gripim bennn... boğazım çok acıyor. dün hiç bişeyim yoktu.
gece uyuyamadım hiç. zor yutkunuyorum. bi yandan burnum akıyor. bu havada hasta oldum. mafoldumben
sıcak sıcak süt içeyim ii gelir belki. :2:
herkese merhaba
canım tabikide içmeden önce alınıyo kan,iyiki diretmişsin.Hadi bakalım inşallah herşey iyi çıkar. Ben yaptırmadım.Oradaki bi doktor senin erken daha şimdi yaptırırsan 2 hafta sonra bi daha gerekebilir dedi.E dünde buradaki arkadaşlar 24-28 haftada yapılıyo falan deyince vazgeçtim. Geri geldim. 2 hafta sonra yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?