- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
diorum kı normal kek yapmak ıcın alcaksan slıkon tavsıye ederım slıkon kalıpta yapısma problemı de olmuyo misss gibi de kabarıyoo ohhhh
Pişirme - Tantitoni 012-01-Ay Çiçeği Şekilli Jumbo Silikon Kek Kalıbı 25 CM (MORR CXKP-2058G) - Tantitoni
bende bundan var çooooooooooook memnunum
saol cnm işalla...prop bende kutlarım canım daha uzun senelere oğlunuzla beraber :))
bizde bu akşam eşimle başbaşa yemek yiyeceğiz çeşmede bu sene daha hiç gidemedik eşim nereye gitmek istersin diyor ben canım çok kumru istiyorr kumrucuya gidelim diyorum ne kadar romantiksin diyor ne yapayım canım onu istedi diyorumbakalım o karar vericek nereye gideceğimize...
ayyyy propum baktım fiyatıda çok uygunmuş haaa. bakıyorum sürekli bi kalıba 25 - 30 milyon diolar. yok yani veremem bi kalıba o kadan para akannehir
bu güzelll bayaa. bide kalpli almam lazım varmı sende tavsiye ver bana bayanssulusmile
slm
kızlar
nasılsınız
bi kaçgündür giremiyorum iş yoğunluğundan
evede gidene kadar 7 oluyo
yeme filan derken yatağa zor atıyorum kendimi
prop evlilik yıldönünmüş sanrım
geçmişi biraz okuyabildim
kutlarım cn
sen bebişin ve eşinle nice yıllara
benimde 16 ağustosta
yakın zamanlarda evlenmişizzemuszemus
saol cnm işalla...
sen de hakkaten o ne oyle.. kumruyu hep yersın ızmırde de yersın.. cesmeye kumru mu yemeye gıdıp gelcen:))
valla ben once evde kendım hazırlıyım dedım valla hesaplayınca biftegini diger malzemelerını mezelerını fln yemın ederım 80 gıbı bısı tutuo sırf etı 45 tl .. yemege cıkınca da harcıcamız 100 yanı ugrastıma degmez diye yapmıcam :))
tatlım benim evimden çeşme kırk dakika normalde çok sık gideriz kumru yemeğe yer döneriz izmirdekinler şevki gibi yapamıyor ama tabi uzun zamandır gitmiyoruz adam heveslenmiş ben kumru diyorum ben yemeğimi yer kumruyuda paket yaptırırım :))
Haklısın gerçekten evde yemek daha pahalıya mal oluyor en iyisi dışarıda,e bu da özel bir gün değişiklik...
ayyy ınanamıyorum ya bı yıl once bugun kınam vardı :) ben saç yaptırıyodum su anda :) vay beeeaaaa...
saol cnm işalla...
sen de hakkaten o ne oyle.. kumruyu hep yersın ızmırde de yersın.. cesmeye kumru mu yemeye gıdıp gelcen:))
valla ben once evde kendım hazırlıyım dedım valla hesaplayınca biftegini diger malzemelerını mezelerını fln yemın ederım 80 gıbı bısı tutuo sırf etı 45 tl .. yemege cıkınca da harcıcamız 100 yanı ugrastıma degmez diye yapmıcam :))
tatlım benim evimden çeşme kırk dakika normalde çok sık gideriz kumru yemeğe yer döneriz izmirdekinler şevki gibi yapamıyor ama tabi uzun zamandır gitmiyoruz adam heveslenmiş ben kumru diyorum ben yemeğimi yer kumruyuda paket yaptırırım :))
Haklısın gerçekten evde yemek daha pahalıya mal oluyor en iyisi dışarıda,e bu da özel bir gün değişiklik...
valla oyle ya.. et fıyatları almıs basını gıdıo.. boyle bı gunde heralde tavuk kanat pişircek degılım evde yapsam soslu bonfıle fln yapılır anca. bunun aperatıflerı tatlısı derken pahalıya cıkıyo :) hayat pahalı anacım ne dıyım.. bız ozel gunler dısında boyle restorana gıdıp yemeyız bızım bellı fast food lar var ıste mantıcı var fln oralara gıderız sadece onun dısında oyle şık restoranlara cok az gıdıyoruz haliyle.. bence de degısıklık olmuş olsun :)
sen oyle yaptır cıdden kumruyu yanına al benım de cnaım ayvalık tostu ıstıo nerdeyse bı aydır bı gıdıp yemedım ama hala..
tarih tekerür mü ediyo diyosun:lepi:
bence takma ama her ihtimale karsı doktorundan bı dıyet al bence eger cıdden şekersen ne yemen ne kadar yemen gerekır dıye.. oyle bısı yoksa bı zararını gormezsın, ama eger varsa ve tatılde dıkkat etmezsen zararını gorursun cok.. işalla yoktur bişi..Offffffffffffffffffff canım çok sıkkın.. Dün şeker testimi yaptırmıştım şeker testinin yanında idrar testi de yaptırayım dedim.. Bugün sonuçlarını almaya gittim idrar testimde glukoz +++ çıktı yani bu yüksek derece şeker hastasıyım demekmiş. Ama kan testime göre OGTT 110 yani normal.. Doktor da anlamadı nasıl olur bu dedi.. Belki bi yanlışlık olmuştur dedi. Yarın da tatile çıkıyorum gelince artık tekrar yaptırıcam testleri ama 1 hafta boyunca sanırım ben bunu kafama takarım mafoldumben
tarih tekerür mü ediyo diyosun:lepi:
Offffffffffffffffffff canım çok sıkkın.. Dün şeker testimi yaptırmıştım şeker testinin yanında idrar testi de yaptırayım dedim.. Bugün sonuçlarını almaya gittim idrar testimde glukoz +++ çıktı yani bu yüksek derece şeker hastasıyım demekmiş. Ama kan testime göre OGTT 110 yani normal.. Doktor da anlamadı nasıl olur bu dedi.. Belki bi yanlışlık olmuştur dedi. Yarın da tatile çıkıyorum gelince artık tekrar yaptırıcam testleri ama 1 hafta boyunca sanırım ben bunu kafama takarım mafoldumben
bence takma ama her ihtimale karsı doktorundan bı dıyet al bence eger cıdden şekersen ne yemen ne kadar yemen gerekır dıye.. oyle bısı yoksa bı zararını gormezsın, ama eger varsa ve tatılde dıkkat etmezsen zararını gorursun cok.. işalla yoktur bişi..
heeeee aynen öyle topuz yaptırdım bugun deheueheuehueehu o gunku sacla bır olmaz tabı ama evet o gun de kuafordeydım bugun de..
kız bozulur topuzun yarına kadar yine mi yaptıracan yarın?faceten ekledim seni prop haberin olsun bu kim bea olma görünce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?