2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çokk çokk geçmiş olsun canım. hasta hasta iş yeri hiç çekilmiyor Allah kolaylık versin sana olumunekankayizsmile

günaydın herkeSSSSSeeeeeee...
gecmıs olsun figen...
yaren bız de 24+6yı bıtırdık:) yakın gıdıoruz..

senle aynı gidiyoruz kaydirigubbakcemile5

yaaa bu arada dün akşam aynı doktora gittiğimiz bi tanıdık doktor başka şehre gidiomuş dedi. şokkk oldum yaaaa. çokkk sinirlendimmm beni doğurtmadan nereye giderrrrrr alsanaalsanasmile normal doğumcu bu doktor die gidiyodum sırf. 12 ağustosta kontrolüm artık sorarım o zaman ben ona kaydirigubbakcemile

ne güzel kocalarınızı beklemişşiniz akşam yatmaya. beklediniz kocanız var bekleyin tabi. ben çokkk özledim kocamı yaaa. en son pazar görmüştüm. yarın görücem inşallahhhhhhh abanıcam üstüne çok özledim çokkk bilmiyorumkismile

günaydın hatunlar
nasılsınız?
çatlaklardan konu açılmış
şükür şimdiye kadar çatlağım olmadı umarım olmaz
çok sıcak birgün akşam nasıl olacak hiç bilmiyorum

kahvaltı yaptık.. aksam nere gıdelım dedım kocama nıye bı yere gıdıoruz kı evde oturalım dedı :)) şaka gıbı dımı.. e dedım ıkı hafta once kız kulesı deıdm sen de tamam dedın sımdı ben oyle bısı de ıstemıom denız kenarı ıstıom sadece dedım ooo bı surat bı afra tafra sankı canını ıstedım.. hayretlerım şaştı. ne dıcemı bılemedım valla.. neyse.. :))

benım de dızımde ortaokuldan kalma tek bı catlak var, dustugumde şişmişti..
goguslerımdekı catlaklara bı ıkı tane daha eklendı ama ufak ufak bunlar oyle hıc boylu boyunca catlak yok olmadı da zaten..
kalcamı bı yere vurmustum kapı koluna galıba orda da boyle cızgı cızgı olmus en buyugu yarım cm seklınde 4-5 morluk var ama catlak mı vurdugum ıcın mı anlamadık..
onun dısında sımdılık catlak yok, hayırlısı..

ben şanslımıyım şanssızmıyım acaba?? sanırım hamilelikte pek çatlağım olmayacak çünküüüü.....
dizimle belim arasında çatlamamış yer pek yok 4 yıldır....bilmiyorumkismile

:) benım mde kalcamda var catlaklar.. lıseye gectıgım sene olmustu ben cok zayıftım bırden kılo alınca olmustu sımdı tabı bembeyaz oldular bellı bıle olmuolar artık. bı de popoda olduklarından bıkınıden fln cok az cıkıo dıye takmıoduk kafaya ama gobek olursa cok takarım

Zaten genel olarak çatlaklar 30.haftadn sonra daha çabuk oluşuyormuş
daha dikkatli bakımlı olmak lazım şekerler

prop bence eşinin başka planını var :))

teknosadan braun ateşölçer alıcaz da 3 model var 3020,4020,4520
arasındaki farkı bilen varmı yaw?
önemli bir fark yoksa en ucuzunu alıcaz...

Selam Kasım anneleri...Nsılsınız? inşallah sizler ve bebişleriniz çok çok iyisinizdir...

Rüya bitti dün Trabzona döndüm...nasıl geçti 17 gün hiiiiç anlamadım.Zaten çoğu zamanımız alış veriş yaparak geçti...kızımın ihtiyaç listesi neredeyse tamamlandı...Öyle güzel ciciler aldım ki anlatamam...eklerim bir ara cicişler kısmına:) Odası gelince yerleştireceğim özenle...ve sonra başlayacağız kızımızı beklemeye...

Benim kız erken doğacak gibi çok büyüdü karnım...bir tabak yemek yiyince bile nefes alacak yerim kalmıyor sank,...nasıl geçecek bu son 3 ay bilmem...

Birde ayak bileklerim çok şiş arkadaşlar bilek kemiklerim yok gibi görünüyor...

Biberon olarak dr.Brown diye bir marka aldım gaz yapmayan özel tasarımmış...gerçekten gaz yapmıyorsa harika...Lansinoh lanolin krem aldım 7. aydan itibaren başlanırsa meme ucu çatlakları minimuma iniyormuş diye duymuştum...

aynennn.. mayo hiç giymedim kapalı havuz dışında, yaa inşallah karnım çatlamaz da bikini giyerim hep..

Zaten genel olarak çatlaklar 30.haftadn sonra daha çabuk oluşuyormuş
daha dikkatli bakımlı olmak lazım şekerler

hamileliğimin başından beri hiç kilo almadım hatta vermiştim onları bile geri almadım, o yüzden çatlamadı galiba extradan ama 30. haftadan sonra 10 hafta var uzun zaman yaa kesin çatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…