geldiiiiiiii, kocişim şu an yatakta beni bekliiii.....
daha neler var da bende bunları lk etapta aklıma gelenler :) gule gule ızleyın valla, hızlı hızlı yazdım yanlış fln varsa karışmam :))
nalan sonra bıze donmeyın de haftada 4 fılm seyredıoruz.. haftasonu da sınemada bı tane :)
bazen seyrettıklerımız tekrar seyredıorz cok guzellerse ve yakın zamanda yenı ve ıyı fılm gelmemısse :))
bagımlı olduk
yanlış olsada doğrusunu buluruz nasılsa ikimizde ing. bilioz nasılsa, sen saol tatlım, ii aklında kalmış ben unutuyorum filmlerin isimlerini...
valla biz severiz film izlemeyi, diziler başlayınca pek fırsat olmuyo hafta içi ama hafta sonu izlioz, bazen hafta sonu 4-5 film izlioz biri bitio diğeri başlıyo valla ama aralarında salak saçma filmlerde oluyo beğenmeyip sadece sonunu merak ettiğimiz için izlediğimiz...
zindan adası shutter island die bi film izledik o da çok ii di mesela....
bende çamaşırı çıkarttım sabaha kocam sersin artık ...benimkide uyudu bende yanında bilgisayar kucağımda şimdi uyanır tuş sesine:)
o zaman hiç bekleme hayatım aynı dert bende de var ama bugün sızdı benim kocam yoksa dediğin gibi şu an çocuk gibi oyun oynuyor olurdu bizm evin tipik kavgasıdır zaten direk benim kumam bilgisayar bende hiç beklemiyorum artık onu ...
ayy ben de ofılmde patladım mesela.. kıtabını da sevmemıstım zaten.. sırf leo oldugu ıcın seyrettım bıtırdım fılmı ama harket yoktu fılmde yaaa..
iyi geceler nalan
günaydın kızlar dün şiden izin aldım eve gitim çok kötü oldum hala iyileştim sayılmaz çok sıcak ve sıcakta hiç çekilmiyor grippp burnum şakır şakır akıyor boğazlarım acıyor sabah portakal suyu içtimmm nasıl üşüttüm anlamadımmm
şimdide terliyorummm evden iki üç tane atlet getirdimmm değiştirrim diğeee bilgisdayara bile bakarken gözlerim acıyor yanıyor hepinize güsel bir cumartesi diliyorummm kendinize dikkat edin hasta olmayın :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?