2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha neler var da bende bunları lk etapta aklıma gelenler :) gule gule ızleyın valla, hızlı hızlı yazdım yanlış fln varsa karışmam :))

yanlış olsada doğrusunu buluruz nasılsa ikimizde ing. bilioz nasılsa, sen saol tatlım, ii aklında kalmış ben unutuyorum filmlerin isimlerini...

valla biz severiz film izlemeyi, diziler başlayınca pek fırsat olmuyo hafta içi ama hafta sonu izlioz, bazen hafta sonu 4-5 film izlioz biri bitio diğeri başlıyo valla ama aralarında salak saçma filmlerde oluyo beğenmeyip sadece sonunu merak ettiğimiz için izlediğimiz...

zindan adası shutter island die bi film izledik o da çok ii di mesela....

ayy ben de ofılmde patladım mesela.. kıtabını da sevmemıstım zaten.. sırf leo oldugu ıcın seyrettım bıtırdım fılmı ama harket yoktu fılmde yaaa..

bende çamaşırı çıkarttım sabaha kocam sersin artık ...benimkide uyudu bende yanında bilgisayar kucağımda şimdi uyanır tuş sesine:)

kız uyandırma yazıktır boşver sende uyu nasılsa işin bitmiş...

bende gidiyom artık kocişimi bekletmiiim fazla....

hadi ii geceler kızlar öptüm sizi, ii uykular....:teytey:

ınat ettım bgn bekledım yoksa ben de kafama gore takılırım yanı :)

he hemen şunlarıda yazıp gidim,

schindlerin listesi
piyanist
wolfgang amadeus mozartın hayatı

süper filmlerdir herkese tavsiye ederim, hepsi klasik, herkesin arşivinde bulunmalı....

günaydınnnnnnnnnnnnnnn .zemuszemus
bugun kımsecıkler yok.
cumartesi ondan heralde... bende uyuyamadım kalktım . hergün geç kalkıyorum bugunde uyumayım dedim :))

günaydın kızlar dün şiden izin aldım eve gitim çok kötü oldum hala iyileştim sayılmaz çok sıcak ve sıcakta hiç çekilmiyor grippp burnum şakır şakır akıyor boğazlarım acıyor sabah portakal suyu içtimmm nasıl üşüttüm anlamadımmm

şimdide terliyorummm evden iki üç tane atlet getirdimmm değiştirrim diğeee bilgisdayara bile bakarken gözlerim acıyor yanıyor hepinize güsel bir cumartesi diliyorummm kendinize dikkat edin hasta olmayın :2:

ayy canım aynen bende öyleyimm. dün iyi yapmışsın izin almışsın .
sıcak bişiler iç boğazına ii gelir. ben dün sıcak süt içtim 3 bardak ii geldi biraz. bde çorba yapmıştım akşam sıcak sıcak acılı o da ii geldi. ama içerken ter bastı. sıcakta hiç çekilmiyor gerçekten.
akşam parol yuttum bitane o da ii geldi gibi. sabah yine kötüydüm. çorba içtim şimdi . inşallah ii oluruz..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…