2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Malesef bende 3 gün önce çatlamaya başladım... bol bol kremlenip yağlanıyorum ama ne yapalım çatlıyorum işte...neyse yeterki bebeişlerimiz sağlıkla büyüsün ve dünyaya gelsinde biz anneler çatlarız patlarız :)

kızlar gece kaça kadar takılmışsınız öyle
maşallah uykunuz gelmedimi
ben 7 den 11 kadar temizlik yaptım pc hiç bakamadım bile
bugün dr kontrolüm var
bakalım bebişim ne kadar olmuş

ben şanslımıyım şanssızmıyım acaba?? sanırım hamilelikte pek çatlağım olmayacak çünküüüü.....
dizimle belim arasında çatlamamış yer pek yok 4 yıldır....bilmiyorumkismile

göbeğin çatlmazsa şanslısın kaydirigubbakcemile2

hahahahah canım benım ne kdr ıyımsersın :)

bana da başka planı varmış gibi geldi şahsen sempatiksalakcinni
dizime kadar bacaklarda da çatlak oluştu bende şimdiden. karnım çatlamasa bari akannehir

Arkadaşlar emzirme yastığı almadım...sizce çok gerekli mi? bir arkadaşım alıp hiç kullanmadığını söyledi ondan etkilendim galiba...herhangi bir yastık işini görüyor dedi...

Kızımın kapı süsünü yıldız şeklinde olanlardan aldım...şeker ikram sepeti beşik şeklinde ve şekerleri pembe süslü püslü biberonların içinde...

senin neren çatladı canım

11 Mİ
Ben saat 11de yatağa girmiştim akşam deniz kenarında gezdik kardeşim ve eşimle
onun yorgunluğu da eklenince erkenden yatağa girdim

hayırlı olsun hepsi şimdiden eklersin fotolarını ciciler topiğine. ablam kullanmadı hiç. normal yastık kullandı ben almıcam

canım çok şekerlerdir onlar şimdi pembiş pembiş
bende daha bakamadım onlara
bende oğluşuma arabalı bıulabilirsem arabalı alacam:))))

canım emzirme yastığını kullanmadığını söyleyen çok kişi var
çok gerek duyarsan doğum sonrası da alabilirsinaklinialirimsmile

he canım he sız benı teselli edin anca :)))

yok beeee tatlım
benim eşimde genelde öyle söyler
sonra akşama doğru arar
planını açıklar ya da planımı bekelr
bende biraz keyifsiz cevap verince karar tamamen değişir
dışarıda istediğim şekilde olur :)))

begüm ve barays hadı bakalım dedıgınız gıbı olcak mı bbekleyıp gorelım ama ben malımı bılırım ne yazık kı :) hedıyesını de verdım gıyındı gıttı :) bana hedıye de yok.. ohhhhh erkek olmak varmışş..

gunaydın asocumm

tatlım hiçkimse eşine özellikle hamile eşine eli boş plansız gelmez :))

tatlım hiçkimse eşine özellikle hamile eşine eli boş plansız gelmez :))

bak boyle duygu somurulerıne gerek yok :) sımdı kocam bısı yapmazsa bu aksam eleştirmeyın yanı kocamı aaaa hamıle ınsana da bu yapılır mı dıye :)) hala da onu savunuyorum ya pes hani bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

propcum evlilik yıl dönümün kutlu olsunnn dünde kutlamıştım ben çok sıcakkkk geberiyorummm bilgisatar gözümü sulandırıyorr arkadaşlar ama buralardayım okuyorum paylaşımlarııı

sakın dışarı çıkmayınnn çok sıcakk yarında böyle olcakmış pazartesi düzelcekmiş

eşimle tartışıyoruz kafanı buzdolabanın buzluğuna sokarsan sıcak diğe böyle hasta olursun diyor söylemediği laf kalmadııı cık cık hastayım zatiii

eyyyy aşk nelere kadirsinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…