ben şanslımıyım şanssızmıyım acaba?? sanırım hamilelikte pek çatlağım olmayacak çünküüüü.....
dizimle belim arasında çatlamamış yer pek yok 4 yıldır....bilmiyorumkismile
kahvaltı yaptık.. aksam nere gıdelım dedım kocama nıye bı yere gıdıoruz kı evde oturalım dedı :)) şaka gıbı dımı.. e dedım ıkı hafta once kız kulesı deıdm sen de tamam dedın sımdı ben oyle bısı de ıstemıom denız kenarı ıstıom sadece dedım ooo bı surat bı afra tafra sankı canını ıstedım.. hayretlerım şaştı. ne dıcemı bılemedım valla.. neyse.. :))
benım de dızımde ortaokuldan kalma tek bı catlak var, dustugumde şişmişti..
goguslerımdekı catlaklara bı ıkı tane daha eklendı ama ufak ufak bunlar oyle hıc boylu boyunca catlak yok olmadı da zaten..
kalcamı bı yere vurmustum kapı koluna galıba orda da boyle cızgı cızgı olmus en buyugu yarım cm seklınde 4-5 morluk var ama catlak mı vurdugum ıcın mı anlamadık..
onun dısında sımdılık catlak yok, hayırlısı..
hahahahah canım benım ne kdr ıyımsersın :)
Malesef bende 3 gün önce çatlamaya başladım... bol bol kremlenip yağlanıyorum ama ne yapalım çatlıyorum işte...neyse yeterki bebeişlerimiz sağlıkla büyüsün ve dünyaya gelsinde biz anneler çatlarız patlarız :)
dun gece cıldırdık kader :)
bız zaten 11den snr gelmıstık eve sınemadan baktım mıllet burda :)
göbeğin çatlmazsa şanslısın kaydirigubbakcemile2
bana da başka planı varmış gibi geldi şahsen sempatiksalakcinni
dizime kadar bacaklarda da çatlak oluştu bende şimdiden. karnım çatlamasa bari akannehir
Arkadaşlar emzirme yastığı almadım...sizce çok gerekli mi? bir arkadaşım alıp hiç kullanmadığını söyledi ondan etkilendim galiba...herhangi bir yastık işini görüyor dedi...
Kızımın kapı süsünü yıldız şeklinde olanlardan aldım...şeker ikram sepeti beşik şeklinde ve şekerleri pembe süslü püslü biberonların içinde...
Arkadaşlar emzirme yastığı almadım...sizce çok gerekli mi? bir arkadaşım alıp hiç kullanmadığını söyledi ondan etkilendim galiba...herhangi bir yastık işini görüyor dedi...
Kızımın kapı süsünü yıldız şeklinde olanlardan aldım...şeker ikram sepeti beşik şeklinde ve şekerleri pembe süslü püslü biberonların içinde...
günaydı kızlar :)
he canım he sız benı teselli edin anca :)))
he canım he sız benı teselli edin anca :)))
begüm ve barays hadı bakalım dedıgınız gıbı olcak mı bbekleyıp gorelım ama ben malımı bılırım ne yazık kı :) hedıyesını de verdım gıyındı gıttı :) bana hedıye de yok.. ohhhhh erkek olmak varmışş..
gunaydın asocumm
tatlım hiçkimse eşine özellikle hamile eşine eli boş plansız gelmez :))
bak boyle duygu somurulerıne gerek yok :) sımdı kocam bısı yapmazsa bu aksam eleştirmeyın yanı kocamı aaaa hamıle ınsana da bu yapılır mı dıye :)) hala da onu savunuyorum ya pes hani bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?