ii geceler kızlar. ben uyuyayım artık. sıcaktan uyuyabilirsem tabi.
yıl fark etmez, eşim her tür izlio genelde çok saçma sapan sulu filmler olmadığı sürece ben korku ve gerilim hastasıyım, ama mesela tom hanks in geçen gün yayınlanan filmine bayılmıştım izlediğimde, yeşil yol a da yada will smith in filmlerinide severim, sıradışı ama saçma değil, elle tutulur bi konusu olmalı mutlaka, öle yani, avatar benim tarzım değil ama eşim seviyo mesela, aman ne bilim anlatamadımda tam....
sen beğendiklerini yaz biz hepsini indiririz...
kız prop şu an tam 1 senelik oldunuz kız....tebrikler cnm...
ben balıkyağı hapı kullanıyorum 2 aydır her gün, ilk başlarda yiyiyordum sonra tiksindim maalesef....ama denicem bu aralar belki yiyebilirim...
prop tatlım ben ufaktan kaçıyorum, ii geceler, zaten yatak önümde duruyo atlıcam şimdi hemen içine, böle yatak salonda oluncada insanın hemen içine atlayası gelio...
tekrardan TEBRİKLER cnm, yıldönümünüz kutlu olsun...
hmmm anladım canım,bende ilk 3buçuk ay ne et ne balık hiçbirini yiyemedim.Sonra yavaşyavaş başladım.İlk zamanlar yiyince öğürüp duruyodum,şimdi geçti.Şuan sadece soğan ve sarımsak yiyemiyorum.Kokusunu bile duyunca kusuyorum ııyyyy:bbo:
çamaşır makinesinin bitmesini beklerken bi bakim dedim bizim hatunlar coşmuş bu saatte film seçiyolar:))kız uykunuz gelmedi mi sizin daha:)
geldı de kocam yatmadan yatmıyım ıstıyom onu beklıombayag geldı aslında..
district 9
million dolar baby
v for vendetta
gladiator
life is beautiful
the curios case of benjamin button
a beautiful mind
slumdog millionaire
yüzüklerin efendisi serisi
karayip korsanları serisi
american beauty
benjamin button da süper filmdi, yüzüklerin efendisini eşim hepsini izledi ben yarım yamalak izledim...gladiator filmini merak ediodum unutmuştum ama ii ki hatırlattın...
ya süpersin kız bize baya film çıktı sayende, yarın eşimle konularını okur beğendiklerimizi indirmeye başlarız hemen...
çok saol valla gecenin bu saatinde üşenmedin yazdın, ben hepsini kopyaladım cnm...
oyy kıyamam sana geç gelecekse bekleme tatlım canına yazık valla ...
eh o zamn sana bu kdr fılm yeter sımdılık emınım seyretmedıgın bı suru vardır ıcınde:) iyi gecelerrrr tekrar saol cnm
çamaşır makinesinin bitmesini beklerken bi bakim dedim bizim hatunlar coşmuş bu saatte film seçiyolar:))kız uykunuz gelmedi mi sizin daha:)
ay ne gelmesı sınemaya gıttık geldık dırek bılg basına gectık ıkımız de onu bılg basından kaldırmak bıraz zor ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?