2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o zmn yazayım karman çorman
the shawshank redemption
the dark knight
the prestige
the notebook
city of god
good will hunting
usual suspects
seven
fight club
the game
american history x
the departed
butterfly effect 1
eternal sunshşne of the spottles mind
ıdentıty
the jacket
orphan

devamı gelıo..

prop tatlım ben ufaktan kaçıyorum, ii geceler, zaten yatak önümde duruyo atlıcam şimdi hemen içine, böle yatak salonda oluncada insanın hemen içine atlayası gelio...

tekrardan TEBRİKLER cnm, yıldönümünüz kutlu olsun...

ben balıkyağı hapı kullanıyorum 2 aydır her gün, ilk başlarda yiyiyordum sonra tiksindim maalesef....ama denicem bu aralar belki yiyebilirim...

hmmm anladım canım,bende ilk 3buçuk ay ne et ne balık hiçbirini yiyemedim.Sonra yavaşyavaş başladım.İlk zamanlar yiyince öğürüp duruyodum,şimdi geçti.Şuan sadece soğan ve sarımsak yiyemiyorum.Kokusunu bile duyunca kusuyorum ııyyyy:bbo:

district 9
million dolar baby
v for vendetta
gladiator
life is beautiful
the curios case of benjamin button
a beautiful mind
slumdog millionaire
yüzüklerin efendisi serisi
karayip korsanları serisi
american beauty

copy paste yaptım bile yazdıklarını...

vay şimdi hatırladımda kelebek etkisini yazmışsın o da süperdi ya....ikincisini beğenmedim ama...

eh o zamn sana bu kdr fılm yeter sımdılık emınım seyretmedıgın bı suru vardır ıcınde:) iyi gecelerrrr tekrar saol cnm

ya ben balık ve tavuktan iğrendim ama şu an tavuğu baharatlıyıp yiyiyorum ama balık konusuna cesaret edemedim daha, çıkartcam die korkuyorum kokusunu alınca....bbööööggggghhhhhh......-tatlicadiarzu-

district 9
million dolar baby
v for vendetta
gladiator
life is beautiful
the curios case of benjamin button
a beautiful mind
slumdog millionaire
yüzüklerin efendisi serisi
karayip korsanları serisi
american beauty

benjamin button da süper filmdi, yüzüklerin efendisini eşim hepsini izledi ben yarım yamalak izledim...gladiator filmini merak ediodum unutmuştum ama ii ki hatırlattın...

ya süpersin kız bize baya film çıktı sayende, yarın eşimle konularını okur beğendiklerimizi indirmeye başlarız hemen...

çok saol valla gecenin bu saatinde üşenmedin yazdın, ben hepsini kopyaladım cnm...

daha neler var da bende bunları lk etapta aklıma gelenler :) gule gule ızleyın valla, hızlı hızlı yazdım yanlış fln varsa karışmam :))

nalan sonra bıze donmeyın de haftada 4 fılm seyredıoruz.. haftasonu da sınemada bı tane :)
bazen seyrettıklerımız tekrar seyredıorz cok guzellerse ve yakın zamanda yenı ve ıyı fılm gelmemısse :))
bagımlı olduk

ay ne gelmesı sınemaya gıttık geldık dırek bılg basına gectık ıkımız de onu bılg basından kaldırmak bıraz zor ama :))

o zaman hiç bekleme hayatım aynı dert bende de var ama bugün sızdı benim kocam yoksa dediğin gibi şu an çocuk gibi oyun oynuyor olurdu bizm evin tipik kavgasıdır zaten direk benim kumam bilgisayar bende hiç beklemiyorum artık onu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…