2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ihihihihihi.. canım kocam benim.. bişi almasa da olur almasında değilim de özel günlere özel anlamlar yükleyip diğer herhangi bir günmüş gibi yaşamaktan vazgeçmesini istiyorum sadece.. bu dısarda yenılen bı yemekle de olur, hedıyeyle de, cıcekle de.. onemlı olan degısıklık olması cunku bugun benım ıcın degısık ozel bı gun yanı.. hakkaten kulaklarını mahvettık kocamın yeter gari aksamı bekleyp gorelım :)

e heralde o kadarda düşüncesiz değildir heralde. En azından bi çiçek alır gelir dimi ama.Hele bi dur sabret canım akşama kadar.

bak şimdi kapı çalcakkk çiçekci kapıda elinde br demet çiçekkkk :):)

poff kızlar sıze poffffff.. illa uzatcanız heeee.. yeter ulayyynnn rahat bırakın kocamı... alsa da almasa da kocacım benım kocacım işte hıhhhh :)

bu haftadan snr dogan bebeklerın ozel bakımla yaşama ımkanı varmış.. akcıgerlerı dısarda nefes alabılmelerı ıcın gereken yapıları olusturmus ve gelıstırmeye baslamıs ve de sacları cıkıomus bu haftadan ıtıbaren.. bu nedenle bızım saclarımız da cogalıp kalınlasabılırmişşşşş...

ya kızlar merak ettimde sizde benim gibi burçlara takıkmısınız? ben çocuğumun balık burcu olmaması için elimden geleni yaptım mesela. Kendim balığımda hiç sevmem bu burcu. Benimki şimdilik yay burcu görünüyo ama biraz erken doğarsa akrep olma ihtimali çok yüksek. Sizinkiler baktımda hep akrep görünüyo.

ben de cok uzuluyorum akrep olcak dıye.. cok zormuş başetmesi.. burclara ınanırım cunku ben aslan burcuyum ve butun ozellıklerını tasıyorum istisnasız

evet propcum,akreple başetmesi zor,heran arkadan iş çeviren,kazanmak için hileye bile başvuran ve sıkı disiplin isteyen bi burçmuş. Herkesi etkisi altına almak,dediğni yaptırmak istermiş.Yay çocuğu daha uysal,neşeli ama çok hareketli ve arkadaş canlısı olurmuş.Benimki inşallah yay dilimine girer ya.

benımkı 6 gun gecıkırse yay oluo :))) ay en buyuk korkum bebegın gecıkmesı bu aralar sonra da zorlan sezeryana sokulmak o nedenle zamanında gelsın de akrep olsun razıyım

ben hep yay,oğlak veya kova istemiştim.Hatta inanırmısınız hamile kalma dönemimi bile ona göre ayarlamaya çalıştım Çok komik dimi? ama gerçekten % 80-90 tutuyo. Örneğin benim çevremde tam 3 tane balık çocuğu var. İnanamazsınız bu kadarmı benzer huylar. Mızmız,herşeye ağlayan,inatçı,çok içine kapanık tipler.

merhaba kızlar

doktorum 50gr'lık yükleme yüksek çıkınca 100gr'lık verdi bir hafta yediklerine dikkat et yaptır dedi bakalım inşallah onun sonuçları güzel çıkar benim ve herkesin...:Saruboceq:

benımkı 6 gun gecıkırse yay oluo :))) ay en buyuk korkum bebegın gecıkmesı bu aralar sonra da zorlan sezeryana sokulmak o nedenle zamanında gelsın de akrep olsun razıyım

kız allah iyiliğini vermeye,ben normal doğumdan korkuyorum,ya birden gelirde bebek normal yapmak zorunda kalırsam diye,sen sezeryandanmı korkuyosun. İyi cesaretlisin valla,Ben normal doğurursam bi daha yapamam doğum kesineyvahedigeldismile

benim komşumun oğlu akrep o kadar akıllı ve tatlıki büyümüşte küçülmüş adam gibi yaa bayılıyoruz biz ona,biraz huyuna gitmek gerekiyormuş ne yapalım artık

merhaba kızlar

doktorum 50gr'lık yükleme yüksek çıkınca 100gr'lık verdi bir hafta yediklerine dikkat et yaptır dedi bakalım inşallah onun sonuçları güzel çıkar benim ve herkesin...:Saruboceq:

canım telaşlanacak bişey yok demekki.haftayada onu yaptırırsın o zaman netleşir. Geçmiş olsun

benim komşumun oğlu akrep o kadar akıllı ve tatlıki büyümüşte küçülmüş adam gibi yaa bayılıyoruz biz ona,biraz huyuna gitmek gerekiyormuş ne yapalım artık

evet canım genelde her dediğini yaptıran çocuklar oluyolarmış.Sürekli gizliden gizliye takip edicenki ne dolaplar çeviriyolar farkında olasınkaydirigubbakcemile3

valla doğal olanı neyse o olsun ıstıyorum.. regl olurken de sancı cekıorum ben hastaneye gıdıorum ıgneler yapılıo fln ama napım ..tabı kı gereksız sezeryandan korkuyorum kesıcekler bosuna ız kalıcak ıkı gun ayaga kalkamıcam snr ıkı ay sızlama olcak kılo veremezsem gobek dıkısın ustunde sarkcak kılo vermek zorlaşcak spora baslama suresı uzıcak nasıl korkmıyım allah aşkına ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…