2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

offf baya kötüymüş seninki,hastaneye düşecek kadar.inşallah kurtulursun doğumdan sonra bu ağrılardan. Bi komşunun migreni doğum sayesinde geçmişti

al bi benden daha
bilmiyorumkismile
bende normal doğuramam gibi çok kötü kasılıyom çünkü
psikolojik bişey sanırım
o yüzden 24 kasımda sezeryan düşünüyom bi aksilik olmaz ise normalde 30 kasım gibi doğumum

annemın de mıgrenı gecmıs benı dogurunca.. galıba damarların genleşmesıyle fln ılgılı bı durum bu.. ay işalla gecer.. ben ılkokul 4. sınıfta regl olmustum, 10 senden fazladır cekıorum o agrıları her ay, valla lısede fln herkes bılırdı benı kaaaac onemlı gunde bana eczaneler aradılar fln. ahh ahhhh.. aman hepsı gelıo gecıo bı gun işte o agrılar da .. dogum dedıgın de bı gun hem her ay da tekrarlanmıyo :))

:)) aa bende 24 kasım istiyorum,normalde 29 kasım görünüyor ama ben mümkünse 24 kasım öğretmenler gününde olsun istiyorum doğumum

ıkınız de hayal gorunuonuz sezeryan ıstıosanız doktor o kdr bekletmez mumkunatı yok en gec 10 gun once alıolar.. hıc normal doguma 4 gun kalaya kdr beklerler mi.. cık cık cık..

ıkınız de hayal gorunuonuz sezeryan ıstıosanız doktor o kdr bekletmez mumkunatı yok en gec 10 gun once alıolar.. hıc normal doguma 4 gun kalaya kdr beklerler mi.. cık cık cık..

yaa kırma hevesimizi şimdi,belki beklerler bellimi olur:umursamaz: ee daha erken alırlarsa sezeryana akrep burcu olacak ama yaaaaohaoldumsmile

grıpın allah ıyılıgını versın :) tmm kırmıom hevesını son gune kdr beklıceklermıs senınkınde ama sonra sancılanırsan normal dogurmak zorunda kalırsın bak heuehuee:roflol:

ben cıkıorum kızlar akşamkı gelısmelerı yrn ya da pzts anlatırım :)) hadı ıyı haftasonları...

selam kizlarbugün benim icin kötü basladi sabah kizimla cok güzel kahvalti yapmistim arkasindan hepsini cikardim hic halim yok bu aydan sonra niye mide bulanirki:bbo:

canım ben bayılırım ton balığına ama şuanda yemiyorum çünkü bu tür büyük balıklar daha fazla ağır metal depoluyorlar yapacak birşey yok bebeğe de geçiyor malesef. mümkün olduğunca büyük balık, konserve, hazır gıda tüketmemek gerkiyor tabi nadiren küçük kaçamakları tolere eder vücut....

selam kizlarbugün benim icin kötü basladi sabah kizimla cok güzel kahvalti yapmistim arkasindan hepsini cikardim hic halim yok bu aydan sonra niye mide bulanirki:bbo:

geçmiş olsun canım belki yediğin birşey dokunmuştur bir daha tekrarlamaz inşallah...

benden eşimi bekliyorum yazlığa gidicem bir hafta yokum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkese iyi hafta sonlarıa.s.

Son düzenleme:
oyy kimsecikler kalmamis yaaa bende kocisimle alisverise gittim kendime bi ayakkabi ve cok guzel bi ust aldim bolca bisey tam uzerime oldu valla. elimin durumu gitgide kotu oluo sanki. dun agridan agladim esime sariliorum nie gecmio bu diye esim bugun bana masaj aleti aldi onunla biraz rahatlio elim ama gececek gibi degil yaa sizde el uyusmasi oluomu? benimki simdiden beni aglatio 3 ay nasil dayanacam bilmiorum yawww insaallah iyi bi hap verirlerde gecer yaa gerci hap icmeyede korkuyom ama neyse mecbur icecez mafoldumben

hazalcım gecmıs olsun ne oldu

hazalcım gecmıs olsun ne oldu

sagol cnm ellerim basima dert oldu yaa parmak uclarini hissetmiorum artik gece yatamiyorum hic bi is yapamiyorum ne yemek ne ev isi sagolsun esim isleri yapio disardanda yemek getiro. hic zorlamiyorum elimi ama git gide kotu olu onceleri tek gece agri yapardi simdide gunduzleri uyusuyo bisey tutamiyorum tuttugumdada dusurcek gini oluorum. kan tahlili yaptirdi doktorum sonuclari dha almadim ayy insaallah ii bi ilac verirde gecer yoksa 3 ay bole cok zor yaa dun esime sarilip agladim cok kotu oldum yazik oda dayanamiyo eleime hep masaj yapio ama nafile elim duzelmio mafoldumben

kımse kalmamışş yahuu ..
bende bu sıcakta ütü yaptım çook terledim şakır şakır aktı resmen. duş aldım hemen.. ii oldu.
akşam düğüne gitçez. canım çook oynamak ıstıyoor :teytey:
hiç yemek yapmadım valla . bugun vakit çabuk geçti . patiği bitirdim :)
burçlardan konuşmuşsunuz benim eşimde akrep. kızımda akrep olacak .
1 hafta önce doğarsa babasıyla aynı gün olacak :asigim:

inşlh babasının doğum gününde gelir bebişin.. ne güzelllll...
tabi hayırlısıyla doğsunda..

benim kızçemde akrep olacak.. akrebim özelliklerini hiç bilmiyorum.. ben kovayım.. eşim boğa.. akreple anlaşabilecekmiyiz acaba

bu arada msjımı düzeltiyorum.. tekrar okudumda..ben 1gün var diye anladım.. babasıyla arasında 1hafta varmış..
varsın bebiş vaktinde gelsin.. sağlıcakla gelsin.. içerde geçirdi hergün çok değerli..

Son düzenleme:

benim alim değilde sağ bacağım kopmle ayağıma kadar öyle oluyo.. hem şişiyo hemde karıncalışıyo.. hiç üzerine basamıyorum.. dr um normal dedi.. hamilelikten dedi.. fazla zorlamamaya çalış dedi.. hareketlerinede dikkat et yükü o ayağına verme dedi.. ilerde azalıcak dedi..

seni çok iyi anlıyorum canım.. bazen çok fena ağrıyo.. gözlerimden şimşekler çıkıyo sanki.. inşlh bian evvel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…