ya ben psıkolojık olarak dunden hazırım normal doguma. korkmuyorum hiç. korkcam bı nokta da gormuyorum..
nası sız sacınızı kestırmıonuz hurafelerınız var benımkı de oyle ıste bıseyı cok ıstıosam olmıcam gıbı gelıo bana..
istemıomus gıbı durayım azıcık :)
bu arada evet reglım ınanılmaz sancılı gecerdı 6 aydır ne buyuk rahatlık regl olmamak :) bazen 3 apranax fort ıcerdım artık baygınlık gecırırdım ılaclardan ama agrım gecmemıs olurdu hastaneye gıttım mı ıkı ıgne 3 saat de yatırırlardı acılde ohhh cok cektım regl sancısından dogumdan snr duzelırmıs oyle duydum bakalım..
ayrıcana sacımı cok begendı kocam cok guzel olmus dedı.. :))
kız allah iyiliğini vermeye,ben normal doğumdan korkuyorum,ya birden gelirde bebek normal yapmak zorunda kalırsam diye,sen sezeryandanmı korkuyosun. İyi cesaretlisin valla,Ben normal doğurursam bi daha yapamam doğum kesineyvahedigeldismile
al bi benden daha
bilmiyorumkismile
bende normal doğuramam gibi çok kötü kasılıyom çünkü
psikolojik bişey sanırım
o yüzden 24 kasımda sezeryan düşünüyom bi aksilik olmaz ise normalde 30 kasım gibi doğumum
ıkınız de hayal gorunuonuz sezeryan ıstıosanız doktor o kdr bekletmez mumkunatı yok en gec 10 gun once alıolar.. hıc normal doguma 4 gun kalaya kdr beklerler mi.. cık cık cık..
:) bı paket ton balıgı yanına ıkı dılım kepek ekmek yedım ogle yemegı nıyetıne :)
akşama da yemek yapmayı dusunmuyorum... hıhhhh... kocam benı yemege goturmezse eger eve yemek soylerız artık valla yapmıcam bısı...
selam kizlarbugün benim icin kötü basladi sabah kizimla cok güzel kahvalti yapmistim arkasindan hepsini cikardim hic halim yok bu aydan sonra niye mide bulanirki:bbo:
geçmiş olsun canım belki yediğin birşey dokunmuştur bir daha tekrarlamaz inşallah...
oyy kimsecikler kalmamis yaaa bende kocisimle alisverise gittim kendime bi ayakkabi ve cok guzel bi ust aldim bolca bisey tam uzerime oldu valla. elimin durumu gitgide kotu oluo sanki. dun agridan agladim esime sariliorum nie gecmio bu diye esim bugun bana masaj aleti aldi onunla biraz rahatlio elim ama gececek gibi degil yaa sizde el uyusmasi oluomu? benimki simdiden beni aglatio 3 ay nasil dayanacam bilmiorum yawww insaallah iyi bi hap verirlerde gecer yaa gerci hap icmeyede korkuyom ama neyse mecbur icecez mafoldumben
hazalcım gecmıs olsun ne oldu
oyy kimsecikler kalmamis yaaa bende kocisimle alisverise gittim kendime bi ayakkabi ve cok guzel bi ust aldim bolca bisey tam uzerime oldu valla. elimin durumu gitgide kotu oluo sanki. dun agridan agladim esime sariliorum nie gecmio bu diye esim bugun bana masaj aleti aldi onunla biraz rahatlio elim ama gececek gibi degil yaa sizde el uyusmasi oluomu? benimki simdiden beni aglatio 3 ay nasil dayanacam bilmiorum yawww insaallah iyi bi hap verirlerde gecer yaa gerci hap icmeyede korkuyom ama neyse mecbur icecez mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?