2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben resmen suda yaşıyorum,girip girip çıkıyorum duşa saçlarımıda tepede topluyorum serinliyorum süper tavsiye ederim :))
Ben akşam üstü yazlığa gidiceğim bir hafta yokum sudan çıkmıcam vallahi,eşimde biraz önce arada canı cevizli üzümlü kek istemiş dalga geçer gibi benimle :))) adam benden çok aşeriyor herşeye

benim göbişimmm sola doğru yamulduuu bilmiyorumkismile

benimde bazen öyle oluyor yaa özellikle sabahları karnım füze gibi oluyor sonra yan tarafı yükseliyor falan bizimkilerin bu haftalarda yerleri bol ya ne yapacaklarını şaşırdılarmirmirmirmir

oooo,ben o doğum acısını çekceğime bu sıkıntılara razıyım ya,ne bileyim beni çok korkutuyo normal doğum ama tabi kendine güvenen kişinin normal yapması çok daha iyi.

oooo,ben o doğum acısını çekceğime bu sıkıntılara razıyım ya,ne bileyim beni çok korkutuyo normal doğum ama tabi kendine güvenen kişinin normal yapması çok daha iyi.

:)) hay allahım ne var dogumdan korkcak yaaa.. hepsı olup bıtıo ıste gelıp gecıo sonrasında ufacık bı agrı bıle bırakmıo mis misssss.. var mı normal dogum gıbısı.. katlanırım sancısına fln da ne var regl sancılarımdan antremanlıyım zaten dogum sancıları da ona benzıomuş işte :)) ben u kdr cok ıstıom dıye kesın bı aksılık cıkar sezeryan olur benımkı de.. oyledır ya bu hayat bısıyı cok ıstersen olmaz ya.. neyse hayırlısı olsun hakkımıza

ii canım bende koltuklarım yıkancakta arkadaşımı bekliyorum afiyet olsun acaba ben ne yapsam akşama

:) bı paket ton balıgı yanına ıkı dılım kepek ekmek yedım ogle yemegı nıyetıne :)
akşama da yemek yapmayı dusunmuyorum... hıhhhh... kocam benı yemege goturmezse eger eve yemek soylerız artık valla yapmıcam bısı...

senin reglin çok sancılı geçiyo demekki,benim hiç öyle değil o nedenle hiç alışık değilim sancıya falan. E sen 40 kere kesin sezeryan olur dersen olur merak etme.Bence ben kesin normal doğum yapıcam de dur kendineki vücudun alıştırsın şimdiden kendini

ya ben psıkolojık olarak dunden hazırım normal doguma. korkmuyorum hiç. korkcam bı nokta da gormuyorum..
nası sız sacınızı kestırmıonuz hurafelerınız var benımkı de oyle ıste bıseyı cok ıstıosam olmıcam gıbı gelıo bana..
istemıomus gıbı durayım azıcık :)

bu arada evet reglım ınanılmaz sancılı gecerdı 6 aydır ne buyuk rahatlık regl olmamak :) bazen 3 apranax fort ıcerdım artık baygınlık gecırırdım ılaclardan ama agrım gecmemıs olurdu hastaneye gıttım mı ıkı ıgne 3 saat de yatırırlardı acılde ohhh cok cektım regl sancısından dogumdan snr duzelırmıs oyle duydum bakalım..

ayrıcana sacımı cok begendı kocam cok guzel olmus dedı.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…