keşke seker ıcırceklerıne 50 mg glıkoz ıceren guzel bı yaşpasta fln ydırseler :))
yok çarşamba tetanoz aşım var aynı gun yaptıcam ıkı kere gıtmek zorunda kalmayım dıye..
propcumm sen ilk defamı vuruluyorsun tetonos aşısını bende vuralayim diyorum sen kaçıncı haftada vurulmuş oluyorsun çarşamba vurulunca
benim göbişimmm sola doğru yamulduuu bilmiyorumkismile
valla doğal olanı neyse o olsun ıstıyorum.. regl olurken de sancı cekıorum ben hastaneye gıdıorum ıgneler yapılıo fln ama napım ..tabı kı gereksız sezeryandan korkuyorum kesıcekler bosuna ız kalıcak ıkı gun ayaga kalkamıcam snr ıkı ay sızlama olcak kılo veremezsem gobek dıkısın ustunde sarkcak kılo vermek zorlaşcak spora baslama suresı uzıcak nasıl korkmıyım allah aşkına ...
benim göbişimmm sola doğru yamulduuu bilmiyorumkismile
oooo,ben o doğum acısını çekceğime bu sıkıntılara razıyım ya,ne bileyim beni çok korkutuyo normal doğum ama tabi kendine güvenen kişinin normal yapması çok daha iyi.
iiz melcan ogle yemegı yıorum ben yemek denebılırse sen napıosun
bebek o tarafa kıvrılmıştır annesi,benimde sabahları oluyo bazen çok şirin oluyo ya
ii canım bende koltuklarım yıkancakta arkadaşımı bekliyorum afiyet olsun acaba ben ne yapsam akşama
:)) hay allahım ne var dogumdan korkcak yaaa.. hepsı olup bıtıo ıste gelıp gecıo sonrasında ufacık bı agrı bıle bırakmıo mis misssss.. var mı normal dogum gıbısı.. katlanırım sancısına fln da ne var regl sancılarımdan antremanlıyım zaten dogum sancıları da ona benzıomuş işte :)) ben u kdr cok ıstıom dıye kesın bı aksılık cıkar sezeryan olur benımkı de.. oyledır ya bu hayat bısıyı cok ıstersen olmaz ya.. neyse hayırlısı olsun hakkımıza
facebook a koyda bakam gızzz yeni saç modelini sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?