benim alim değilde sağ bacağım kopmle ayağıma kadar öyle oluyo.. hem şişiyo hemde karıncalışıyo.. hiç üzerine basamıyorum.. dr um normal dedi.. hamilelikten dedi.. fazla zorlamamaya çalış dedi.. hareketlerinede dikkat et yükü o ayağına verme dedi.. ilerde azalıcak dedi..
seni çok iyi anlıyorum canım.. bazen çok fena ağrıyo.. gözlerimden şimşekler çıkıyo sanki.. inşlh bian evvel geçer
selededımmm gülerimm canım benimmmm kızın olcakmışşşşş.. Allahın sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsinn çok özledimm görüşemiyoruzzzzzz hiççççççç :)
ben de cok uzuluyorum akrep olcak dıye.. cok zormuş başetmesi.. burclara ınanırım cunku ben aslan burcuyum ve butun ozellıklerını tasıyorum istisnasız
ben burdayımkaydirigubbakcemile3
hosgeldin prop nasilsin??
iyiyim.. çok yorgunum ayaklarımın altında alevler yanıyo :) sbh 9 da cıktım evden kadıkoye gıttım arkadaslarımla bulustum modaya gıttık kahvaltı yaptık yedık ıctık yuruduk gezdık fln snr da mutfak alısverısı ıcın kocamla bulusup mıgrosa gıttık eve gırdıgımızde de aksam 8 dı valla vucudum iflas :)))
sen nasılsın..
dündü :kedi: kutladık kaydirigubbakcemile3
nie guluonki??sempatiksalakcinni
kız evlilik yıldönümümüzü kutladık diye ağlayım mı tabi gülerim :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?