2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla aynen ole cnm benim artim sinirlerim bozuldu gece yatamiyorum sabahin korunde kalkiyorum hic bi is yapamiyorum ne zor bi sey yaww hersey oglum icin valla katlanacam mecburen..

sabahları özellikle daha da davul gibi oluyo.. hemde uyuşuyo
senin demenle hiç bişiy yapamıyorum.. balkonu yıkayım dedim. bi eğildim bidaha doğrulamadım.. arada belimede vuruyo..
inşlh geçer bian evvel de hamişliğimizin keyfini süreriz..
bu gidişle 3ay bize geçmez :CüvCüv:

günaydın gebeşler sempatiksalakcinni
uyuyonuz demi -tatlicadiarzu-
6 da uyandım kafamçokkarıştı
kahvaltımı yaptım evi toparladım çamasır topladım ütüledim
şimdi takılıyom feys ve kk da kaydirigubbakcemile
bugün foruma e bebeke gitsem kadır has çocuk dünyasına gitsem diyom :sinifsinif:

günaydın herkese,of ya fazla uyumuşum bugün.Günümün yarısı bitti işte:2: bugün çok sıcak olacakmış,yüzmeye gidicem büyük ihtimalle bende. Gideyimde kahvaltı hazırlayayım bari.

günaydın herkese..dün izmirden arkadaşlarımız geldi onlarla gezdik bütün gün dağlara vurduk kendimizi 2 aydır ilk defa bu kadar hareketli bi gün geçirdim bişey oalcak diye tırstım bütün gün ama Allahtan bişey olmadı sadece kaç aydır yatmanın üstüne bu kadar yürüyüş falan yapınca bacaklarım sızlıyor...bugünde kayınvalidemin yanına yaylaya gidecektik ama kocamın işi çıktı işe gitmek zorunda kaldı hiçte istemiyodum zaten gitmeyi iyi oldu..

selededımmm gülerimm canım benimmmm kızın olcakmışşşşş.. Allahın sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsinn çok özledimm görüşemiyoruzzzzzz hiççççççç :)

hoff ne kaa sıkıcı bi günn
çoh sıcak yaa
bide buluşma resimlerinde bulunim bakmak isteyen bakabilir sempatiksalakcinni
oğluşumla nasıl çıkmışız yorumunuzu alam -tatlicadiarzu-

selededımmm gülerimm canım benimmmm kızın olcakmışşşşş.. Allahın sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsinn çok özledimm görüşemiyoruzzzzzz hiççççççç :)

balıııım bende seni çoook özledim valla..
msjını görür görmez hemen özelden msj attım sana.. bi bak kuşuuumopuyorumnanaktan

slm kizlar cumartesi ve pazar gunleri hic kimse ugramiyor topige ayy oksuz kalio topik nerdesiniz kizlar? bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
hosgeldin prop nasilsin??

iyiyim.. çok yorgunum ayaklarımın altında alevler yanıyo :) sbh 9 da cıktım evden kadıkoye gıttım arkadaslarımla bulustum modaya gıttık kahvaltı yaptık yedık ıctık yuruduk gezdık fln snr da mutfak alısverısı ıcın kocamla bulusup mıgrosa gıttık eve gırdıgımızde de aksam 8 dı valla vucudum iflas :)))

sen nasılsın..

iyi dielim ii olalim hec sevmiom bu pazar gunlerini yawww yalniz yalniz oturuyorum.
poff benimde arkadaslarim burda olsada gezip tozsam ama seneye Turkiyeye gittigimde hec oturmucam hergun bi plan yapip uygulicam insaallah.. senin evlilik yoildonumun bugunmuydu? kutlamadinizmi esinle??

kız evlilik yıldönümümüzü kutladık diye ağlayım mı tabi gülerim :roflol::roflol:

hmm tabi gul gul hakkin cnm gulmek.benimkide ilk sene kutlardi dogum gunu sevgileiler gunu yoldonumu filan simdik umuru deil yaww sankim kac senelik evliyiz 2 senemizi dldurduk daha. hedie aldimi kiz esin sana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…