hmm tabi gul gul hakkin cnm gulmek.benimkide ilk sene kutlardi dogum gunu sevgileiler gunu yoldonumu filan simdik umuru deil yaww sankim kac senelik evliyiz 2 senemizi dldurduk daha. hedie aldimi kiz esin sana??
almış canım ya.. utandırdı benı cok.. ben almaz dıodum.. ama yemegın sonuna kdr vermedı arabaya gıdene kdr almadım dedı bı de cok super suprız oldu :))
benımkı de yapmaz canım normalde.. 1 sefer yapar, 3 sefer yapmaz :) ozel gunler bıtmıo kı dıyo :) bak sımdı 9 gun snr dogum gunum var :))
heyoooooodelikafadulden
heyoooooodelikafadulden
keske benimkide beni utandirsa en kotu sekilde utanaya raziyim :kedi: kiz de sana ne aldi meraklandim sempatiksalakcinni ii bari cnm insallah hep bole guzel surprizler yapar. valla ben dogum yapacagimda hedie istiorum hem benim icin hem oglum icin bende bi nevi yeni dogmus olucam haksizmiyim?? alacak imkani yokk kaydirigubbakcemile2
24. yasinami giriosun cnm?
bluz almış network ten :) aslında sezon basında begendıgım bı trenç kot vardı onu almaya gıtmıs de kalmamış, kalmıcagı bellıydı zaten onun cok guzeldı o :)) bluzum de cok guzel. small almış hemı de ona ragmen hala gıyebılıyorum dogumdan snr kesın gıyınebılırım yanı sevındım :))
ben de dogumda ıstıyorum bısı cunku adettır bızde ama hedıye fln dııl altın bılezık fln alınır yanı ama ben zumrut yuzuk fln ıstıyorum bakalım belkı alır :)
yesss 23 bıtcek çok yaşlandım çokkkk :))kaydirigubbakcemile3
napıon cağnıımmm... ne işin var burda döndün mü tatilden bitti mi ...
hosgeldin finfik opuyorumnanaktan tatil bittimi ii bi dinlenmisindir
hazal aslında şöyle oldu.. akşam eve geldi.. oturdu.. çıt cıkartmıo hanı yemege gıdelım fln dıye.. snr funda arar konserıne gıdelım mı dedı. hayır nerden cıktı dedım.. hedıye olarak tarkan konserıne bılet alcaktım kalmamıs dedı :) funda arar var ama ıstersen dedı :) dedım ıstemem funda tarkan olsa gıderdım :) eh napalım o zmn dedı... snr bı sure sonra yemege cıkcak mıyız evde mı yıcez dedı.. dedım kı yemek yapmadım cıkalım.. pekı tmm dedı.. cıktık tarabyaya yemege gıttık yedık yemegımızı oturduk guzelce bıttı kalktık tam arabaya bınerken bagaja gıdıp kocaman kutu cıkardı ( kucucuk bluzu kocaman paketletmiş ki şekli olsun :))) şok oldum ben de cok mutlu oldum ama cok da şaşırdım işte :))
gule gule kullan cnm.
valla bizde ole adet yok ama ben cikaracam ole bi adet biz bilezigi yatirim amacli alioz cnm onu hedie olarak kabul edemem yanii. simdiden diorum ama hicc ilgilenmio bakalim hedie almazsa ii bi surundurecem onu.
dogum gunun simdiden kutlu olsun benden 1 yas buyuksun ya zaman nasil gecio yaa poff gurbet elde yaslanacam yaaaa boshayallersmile
yrn özet gecerız sana sen gıt dınlen cnm.. ıı geceler...ivet tatil bitti 2 saat önce döndüm evime duşumu aldım kremlendim ojelendim bir de buraya bakim dedim acayip yorgunum yarına görüşürüz artıkın..
Umarım herkesler iyidir geçmiş çok birikmiş okunacak gibi değilboshayallersmile
esinde hic belli etmemis cnm. funda ararin sesini severim ben sarkilarida guzel funda arari tarkani dinlemeye tercih edrim yanii. ama ne guzel yaaa surpriz yapmasi ya bide tam umidi kesiyosun nasil olsa bis ey almamis die aniden bi surpriz yapio. kiz sen o buyuk paketi gorunce buyuk bi hediyemi zannettin hii itiraf et bakiimm aklinialirimsmile
ay ilahi :) sizde nası adet olmaz yaaaaaa altın takılır adettir yauuu.. o da heıdye sayılır be bana yuzuk muzuk almasa da alsın yanı bışi yoksa bızımkıler topa tutarlar kocamı :) senınkı de alır kesın kolay mı lan erkek doguruozzzzz :))
87 doğumluyum canım işte.. 23 ü deviriyorum :))
ay bu fear factor ne iğrenç yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
ii gecelerr
eşim dizi izliyor bnde bi bakim dedimm . ama kimseler kalmamışş ....
bugun bızde çarşıya gittik. serinde gittik güya ama piştimm yine..
artık çok çabuk yoruluyorum ben yaww. dinlene dinlene gezdik. kızıma bikaç bişey aldık .
ayaklarım hala acıyoorrr...kafamçokkarıştı
prop ohh hediye almış eşin. bız sana demiştikk -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?