2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın millet.. ay ben dökülüyorum vala ayakta zor duruyorum çoooooook ağrıyo ayaklarımmmmm, dun o kdr yurumeseydım keşke soguk sulara tutup tutup gelıyorum ama nafile.. poffffff...

günaydınnnn
benmdesabah kalktığımda ayağım uyuşmuştu :bbo: son zamanda bu uyuşukluklar arttı (

kızıma patik ördüm ilk denemeye göre güsel oldu gibi :)))
resmini koyaym sizde bakın dedim teyzeleri -tatlicadiarzu-
[/URL][/IMG]

cok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinnnn
bijo canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah..
günaydın canım ççok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
bijoux çok geçmiş olsun. Allah şifa versin cnm .
çok geçmiş olsun canım...Acil şifalar
geçmiş olsun canım Allah şifa versin...
çok geçmiş olsuni, acil şifalar diliyorum
bijoux gecmis olsun cnm ALLAH acil sifa versin cnm. 8
çokkk çokk geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin. çok şükür ki çok önemli bir müdahale söz konusu olmamış. tekrar geçmiş olsun canım
bijocum baban rahatsızlanmış.. geçmiş olsun diyorum..
geçmiş olsun cnm, Allahtan çok önemli bi durum yokmuş, umarım hızla düzelir ve en yakın zamanda ayağa kalkar, Allah acil şifalar versin...
bijocum acil şifalar babana canim öenmli bişii olmadigina gerçekten sevindim
bijocum acil şifalar babana.. allah korumuş..
canlarımm hepinize çok çok teşekkür ediyorumm..bitanesiniz.. opuyorumnanaktan

Bijocum döndün mü yuvana.. istanbulda mısın hala?
günaydın ayrıca..
yok canım dönmedim anne yuvamdayım :) babam hastanede hala, kızkardeşimi işe yolladım eşim de uyuyor ben de biraz geçmişi okudum. yarın akşama doğru çıkarız sanıyorum..

bijoux merhaba,
özelden msj atmıştım..
almadıysan tekrar göndereyim??
merhabaa
bakayım bir tekrar hayatım..

ay bu hamarat karılar benı oldurecek... ulannnn ben düğmemi zor dıkıyorum sız neler yapıonuzzzzz..
eline sağlık yaren :S

lindencim mesajına tekrar baktım ama ben seni onaylayalı çok olduu facebook da :)

ay bu hamarat karılar benı oldurecek... ulannnn ben düğmemi zor dıkıyorum sız neler yapıonuzzzzz..
eline sağlık yaren :S

yaa sorma çok hamaratımdır kaydirigubbakcemile3
bende çok bilmemde kolay bişiler bulunca yaparım.
bunuda internetten buldum. çok güsel anlatmışlar bakarak yaptım böle bişi oldu işte -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

anladım bijo.. evını ozleemıssındır sen de valla.. baban ıyıleşti mi, ne zmn cıkcak?
özledim yaa ama temizlik işi aklıma gelince hiç gidesim gelmiyo :) bi de evim çok serindir benim rahat edicem gidince. hiç terlemeyen ben aşırı terliyorum 1 aydır..
babam daha iyi işte az önce annemle konuştum dr bekliyolardı ugün çıkar tahmin ediyoruz.. sağol canım benim ilgin için..
senin de geçmiş evlilik yıldönümüsün kutlu olsunnn :) benimkine de 18 gün kalmışş..

evet biliyorum sen de toprak istiyodun. ya ben anneler bir isim isteyip de koyamadıklarında çok üzülüyorum nedense. sende de öyle olmuştum. bak demek babası da beğeniyor artık. ben toprak ismini çok seviyorum bana çok anlamlı ve bir erkekte çok karizma geliyorr :)
ama biz artık ona topyak diyoruz :) r leri söyleyemezse böyle dicek adını çünküü :)

günaydin kizlar..inşallah herkes çok iidir..

ben iyi olmaya çalişiyorum..sicaktan hiç uyuyamiorum allak bullak oldum..

cuma günü doktora gittim..sağliğimiz yerinde maşallah..

doktorum hastaneyi birakti..artik muaynanesine gidioruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…