cok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinnnn
bijo canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah..
günaydın canım ççok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
bijoux çok geçmiş olsun. Allah şifa versin cnm .
çok geçmiş olsun canım...Acil şifalar
geçmiş olsun canım Allah şifa versin...
çok geçmiş olsuni, acil şifalar diliyorum
bijoux gecmis olsun cnm ALLAH acil sifa versin cnm. 8
çokkk çokk geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin. çok şükür ki çok önemli bir müdahale söz konusu olmamış. tekrar geçmiş olsun canım
bijocum baban rahatsızlanmış.. geçmiş olsun diyorum..
geçmiş olsun cnm, Allahtan çok önemli bi durum yokmuş, umarım hızla düzelir ve en yakın zamanda ayağa kalkar, Allah acil şifalar versin...
bijocum acil şifalar babana canim öenmli bişii olmadigina gerçekten sevindim
canlarımm hepinize çok çok teşekkür ediyorumm..bitanesiniz.. opuyorumnanaktanbijocum acil şifalar babana.. allah korumuş..
yok canım dönmedim anne yuvamdayım :) babam hastanede hala, kızkardeşimi işe yolladım eşim de uyuyor ben de biraz geçmişi okudum. yarın akşama doğru çıkarız sanıyorum..Bijocum döndün mü yuvana.. istanbulda mısın hala?
günaydın ayrıca..
merhabaabijoux merhaba,
özelden msj atmıştım..
almadıysan tekrar göndereyim??
lindencim mesajına tekrar baktım ama ben seni onaylayalı çok olduu facebook da :)
ana burcu oğullarımız adaş mı oluyor?
ay bu hamarat karılar benı oldurecek... ulannnn ben düğmemi zor dıkıyorum sız neler yapıonuzzzzz..
eline sağlık yaren :S
özledim yaa ama temizlik işi aklıma gelince hiç gidesim gelmiyo :) bi de evim çok serindir benim rahat edicem gidince. hiç terlemeyen ben aşırı terliyorum 1 aydır..anladım bijo.. evını ozleemıssındır sen de valla.. baban ıyıleşti mi, ne zmn cıkcak?
evet biliyorum sen de toprak istiyodun. ya ben anneler bir isim isteyip de koyamadıklarında çok üzülüyorum nedense. sende de öyle olmuştum. bak demek babası da beğeniyor artık. ben toprak ismini çok seviyorum bana çok anlamlı ve bir erkekte çok karizma geliyorr :)evet bebişim galiba :) hatırlıosan ben de toprak ıstıyorum ama kocam begenmıo halbukı ne guzel ısım demıstım sonrasında kocam aslında toprak olabılır cıdden dedı, sımdılık toprak gorunuo yanı ismi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?