özledim yaa ama temizlik işi aklıma gelince hiç gidesim gelmiyo :) bi de evim çok serindir benim rahat edicem gidince. hiç terlemeyen ben aşırı terliyorum 1 aydır..
babam daha iyi işte az önce annemle konuştum dr bekliyolardı ugün çıkar tahmin ediyoruz.. sağol canım benim ilgin için..
senin de geçmiş evlilik yıldönümüsün kutlu olsunnn :) benimkine de 18 gün kalmışş..
evet biliyorum sen de toprak istiyodun. ya ben anneler bir isim isteyip de koyamadıklarında çok üzülüyorum nedense. sende de öyle olmuştum. bak demek babası da beğeniyor artık. ben toprak ismini çok seviyorum bana çok anlamlı ve bir erkekte çok karizma geliyorr :)
ama biz artık ona topyak diyoruz :) r leri söyleyemezse böyle dicek adını çünküü :)
saol canım.. zaten bu ara hepımızın evlılık yıldonumu :) hep bu aylarda evlenmısız :)) senınkını de zamanı gelınce kutlayalım heeee sımdıden kutlamak olmaz :)
ben kocamla ortak bısı bulmak ıstıodum ıkımızın de begenmesı onemlı o da begendıyse toprak ı ne mutlu bana.. cunku bence de guzel bı ısım, ve karızmatıkbızım soyısmımıze de uyuyo, ulama oluşturuyo o yuzden guzel geldı kulagımıza, bakalım hayırlısı..
kutlarız inşallah
sen söyleyince dikkat ettim bizimkiyle de ulama oluyormuş kaydirigubbakcemile3
sağlıklı gelsinler güle güle kullansınlar isimlerini bütün bebekler inşallah..
şu zarababy den aldıklarına bayıldım tam erkek giysileri valla üşenmesem gidip bakıcam bende.güle güle kullansın harikalar
dün bir sürü şey aldım bi bebek mağazasından ben de. zamanım olursa bugün göbüşümle koyarım onları da..
günaydın kıslar nasılsınız.herşey yolundadır inş.geçmiş baya bi çokmuş.okuyamadım.bugün iş başı yaptım.tatilde giremedim.özlmişim yaaa.
günaydınlar kızlarr. hoşgeldin bijo. prop noldu o gün hediye olayı falan. haklı çıktık mı
bugünde benim evlilik yıldönümüm opuyorumnanaktan
gunaydın..
Karı/koca meseleleri | burcuname burda ayrıntılı anlattım :))
senın de evlılık yıldonumun kutlu olsunnnn... bı sene oldu amanınnnn :)))
günaydın gebeşler :lepi:
begümcük evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
var mı bi planınız :jeyyar:
naptın tatılde naptın
tamam demiştiniz siz.. ben döt oldum :))) ama her zaman kendınızı kotusune hazırlarsanız iyi bişi oldugunda daha cok sevınırsınız bende goruldugu gıbı :)) ben cıldırdım sevıncten yanı :))
darısı herkesın basına..
begumcuk bluz almış network ten.. hem de small :)) ham de su anda bıle gırebılıyorum ıcıne yaaaa ona da ayrıca mutlu oldum :))
h geldın barays
dün feci sıcaktı hiç esmedi ter içinde yattık:bbo:
babam çıkıyomuş hastaneden eşim onları almaya gitti, zamanım olursa koyucam hayatım..saol cnm, gule gule gıysın senın oğlun da.. sorma daha nelr neler var zara babyde de cok pahalılar ya.. ben onları hep ındırımden aldım..alıyorum ıcım gıdıyo.. alamıyorum yıne ıcım gıdıyo.. nolcak bılmıorum dun de mothercare de yıne bır suru sey begendım ama agustos sonuna kdr bısı almıcam dıye soz verdım esıme almıom o yuzdennıye heersey bu kdr pahalı ya.. bı onluk begendım 25 TL :S alırım ama anca bı tane alırım oyle onluk onu da dısarda fln kullanırız ama onluk en az 5 tane lazım nolcak mecbur basıt seylerden alıcam neden bu kdr pahalı nedennnnnnnn.. çok sınır oluom bijo
sen de koy kendını bakalım gobegıne :)
hoşbulduk canımm opuyorumnanaktangünaydınlar kızlarr. hoşgeldin bijo. prop noldu o gün hediye olayı falan. haklı çıktık mı
bugünde benim evlilik yıldönümüm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?