2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım.. zaten bu ara hepımızın evlılık yıldonumu :) hep bu aylarda evlenmısız :)) senınkını de zamanı gelınce kutlayalım heeee sımdıden kutlamak olmaz :)

ben kocamla ortak bısı bulmak ıstıodum ıkımızın de begenmesı onemlı o da begendıyse toprak ı ne mutlu bana.. cunku bence de guzel bı ısım, ve karızmatık bızım soyısmımıze de uyuyo, ulama oluşturuyo o yuzden guzel geldı kulagımıza, bakalım hayırlısı..

kutlarız inşallah
sen söyleyince dikkat ettim bizimkiyle de ulama oluyormuş kaydirigubbakcemile3

sağlıklı gelsinler güle güle kullansınlar isimlerini bütün bebekler inşallah..

şu zarababy den aldıklarına bayıldım tam erkek giysileri valla üşenmesem gidip bakıcam bende.güle güle kullansın harikalar
dün bir sürü şey aldım bi bebek mağazasından ben de. zamanım olursa bugün göbüşümle koyarım onları da..

günaydın kıslar nasılsınız.herşey yolundadır inş.geçmiş baya bi çokmuş.okuyamadım.bugün iş başı yaptım.tatilde giremedim.özlmişim yaaa.

saol cnm, gule gule gıysın senın oğlun da.. sorma daha nelr neler var zara babyde de cok pahalılar ya.. ben onları hep ındırımden aldım..alıyorum ıcım gıdıyo.. alamıyorum yıne ıcım gıdıyo.. nolcak bılmıorum dun de mothercare de yıne bır suru sey begendım ama agustos sonuna kdr bısı almıcam dıye soz verdım esıme almıom o yuzden nıye heersey bu kdr pahalı ya.. bı onluk begendım 25 TL :S alırım ama anca bı tane alırım oyle onluk onu da dısarda fln kullanırız ama onluk en az 5 tane lazım nolcak mecbur basıt seylerden alıcam neden bu kdr pahalı nedennnnnnnn.. çok sınır oluom bijo

sen de koy kendını bakalım gobegıne :)

günaydınlar kızlarr. hoşgeldin bijo. prop noldu o gün hediye olayı falan. haklı çıktık mı
bugünde benim evlilik yıldönümüm opuyorumnanaktan

günaydın gebeşler :lepi:

begümcük evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
var mı bi planınız :jeyyar:

h geldın barays
dün feci sıcaktı hiç esmedi ter içinde yattık:bbo:

gunaydın..
Karı/koca meseleleri | burcuname burda ayrıntılı anlattım :))
senın de evlılık yıldonumun kutlu olsunnnn... bı sene oldu amanınnnn :)))

ayyyyyyyy burcuuuu ne kadan ormantik olmuş opuyorumnanaktan
sana didik biz dimi ama yok kocasını tanırmışta falanmışş klava:
gönlünce geçmesine çokkk sevindim canım. ne almış bu arada merak ettim sempatiksalakcinni

Uzun lafın kısası cumartesi gecesi evime kucağımda hediyem, yüzümde kocaman bir mutluluk, ellerimde kocacığımın elleri ve göbeğimde minik bir tekmeciyle girdim. Nazar ihtimaline karşı şimdiden popomu kaşımaya başlıyorum

ooo süper olmuş prop
ben sana demiştimkaydirigubbakcemile2

günaydın gebeşler :lepi:

begümcük evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
var mı bi planınız :jeyyar:

iş çıkışı minik süslü bi pasta alıcam evde kutlucaz canım birlikte. bu sene böyle olsun seneye acısını çıkarırız didik opuyorumnanaktan

tamam demiştiniz siz.. ben döt oldum :))) ama her zaman kendınızı kotusune hazırlarsanız iyi bişi oldugunda daha cok sevınırsınız bende goruldugu gıbı :)) ben cıldırdım sevıncten yanı :))

darısı herkesın basına..

begumcuk bluz almış network ten.. hem de small :)) ham de su anda bıle gırebılıyorum ıcıne yaaaa ona da ayrıca mutlu oldum :))

naptın tatılde naptın

tatilin ilk 3 günü şileye gittik.tam bi kamp gibiydi Dbol bol yedim yattım yedim yattım sonunda 10 kiloya tamamlamayı başardım:):.sonra geldim doktor işlerimi hallettim.şeker yüklemesini yaptırdm (iğrenç bişeydi )bebeiğim 670 gm olmuş maşallah.gene ters duruyomuş sıpam.ayaklar aşağıda baş yukardymış.bebemin parkyatağını aldım.biraz alışveriş biraz gezme biraz dedikodu tatili taamladık işte.sizde ne var yok herşey yolunda mı.

evet aslında kötüsünü düşünüp karşına böle bişi çıknca insan uçar zemuszemus
kızzz karnı falan geçtimde small bedene herşeyden önce göğüslerin sığıyomu senin. benim onlar sığmıyor herşeyden önce

begümcük evde kutlamayı seviyorum biz ilk yıldönumumuzu evde kutlamıştk hatta gelinliğimi giymiştim :kedi:

babam çıkıyomuş hastaneden eşim onları almaya gitti, zamanım olursa koyucam hayatım..
valla aynen çok güzel şeyler var ama pahalılar. biilsem ki giyicek en azından 1 sene hadi alayım. yazık yaaa ama öbür taraftan da benim de içim gidiyor :S

günaydınlar kızlarr. hoşgeldin bijo. prop noldu o gün hediye olayı falan. haklı çıktık mı
bugünde benim evlilik yıldönümüm opuyorumnanaktan
hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan
evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn nice nice senelere inşallah mutlulukla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…