2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bunun önü açık yelek gibi bişi sadece bi yerden düğmelleniyo.. o yuzden karnımdan tabı kı gecmez yoksa :) ama goguslerımde no problem valla cok cok mutlu oldum ..hatta ılk hedıyeyı verdı ay kıyafet mı aldın kac beden aldın fln dedım small tabı kı ya ne alcaktım dedı.. dedım ya kılo vermemezsem small olamazsam dogumdan snr öf sacmalama kesın verırsın fln dedı moral da yaptı bana:) goguslerım benım de cok buyudu yaaaa ama guzel bısı bence :))

başak şaka gıbısın :)) tam kamp modu dıosun ınsan yurur yuzer kosar fln tam tersıne hareket eder senın kamp anlayısın bu mudelikafadulden pessss...

bijo.. butun problem o zaten sadece 1 ay gıyebılceklerı seylere o kdr para verıo olmak :S yaşlarına gelmıs olsalar o zmn en aızndan bıkac ay gıyıyo olcaklar napcam bılmıom ben cıddı cıddı uzuluom almayınca da alınca da..

kız gittğimiz yeri kastettim.çadırlar ormanın içi.kendin pişir kendin ye :o anlamda kamp havası vardı ama ben sürekli hamakda uyuduğum için pek bişey anlamdım

kız gittğimiz yeri kastettim.çadırlar ormanın içi.kendin pişir kendin ye :o anlamda kamp havası vardı ama ben sürekli hamakda uyuduğum için pek bişey anlamdım

neyse canım.. bazısı cok yorgun oldugu ıcın tatılden yerınden kalkmamayı tercıh edıyo.. bezısı da benım gıbı kendını ordan oraya atıo enerjı fazlalıgı oluo :)) sen calıstıgın ıcın tabı ılk gruba gırıosun.. bu tatıl sana bı sene yeter artık :))

çalışmak iyi oluyomuş sabah erken kalıyosun.kendine vakit ayıryosun daha yoğun oluyosun.gerçi çalışıncada tam bi esaret altında oluyosun ama çalışmak iyi oluyo.gerçi son 2 ayım.sonra uzunnn bi tatil.tabi tatl denebilrse gaz çıkarmaktan alt değiştirmekden emzirmekden fırsat bulabilrsek.

ay ben hiç memnun diilim işe dönmüş olmaktan walla

fınfık bende göremiyorum resimleri :1ninca:
işyerinden ne ekleyebiliyom ne görebiliyom poh var engelliyolar mirmirmirmir
teşekür ederim faircimm :kedi:

begümcük evde kutlamayı seviyorum biz ilk yıldönumumuzu evde kutlamıştk hatta gelinliğimi giymiştim :kedi:

bende en gözel geceliğimü giyecem :kedi:
gelinlik olsa bende giyerdim kesin kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan

hımmm tamam o zaman önü açıksa. yok kızzzz ben sevmedim büyük göğüs şahsen. eski göğüslerim tam vicüduma göreydi şakkıdı

lady kız valla göbek var bi tek. ne güzel almamışın kilo. benim kol bacak popo göğüs -tatlicadiarzu- öle işteeee

bu arada hangi topicten kaynaştınız arkadaşlarla bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…