2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
begümcük evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn.
daha nice yıllara inşallahh ...

lady fotolar çok güsel ne güsel tanışmışsınız buluşmuşsunuz. hiçde kilo almamışsın alkisalkisalkis

ne güsel hiç kilo almamişsin..ben yürüyen dew gibiyim :)))

ben ilk 3 ay 4 kilo verdim ama iştahsızlıktan boshayallersmile
bide işe gidip gelirken epey yürüyorum yolum uzak
hareketliyimde çok ondan çok almadım heralde
İmageshack den yüklenince göremiyorum ben bi tekboshayallersmile
gidim bende bi göbeğimi çekimde ekleyeyim bari..
ben hepsinden yüklenince görmüyom iyi mi boshayallersmile
ekle bakalım ağşam bende bakim göbek şova :CüvCüv:
he fınfık olmayan gobegını ekle de bakalım :)
lady maşalla hıc kılo almamıssın brrrraavooo..
4 kilo aldım sadece :CüvCüv:
bakalım bundan sonra ne kadar alcam laelaelaelaelae
bende en gözel geceliğimü giyecem :kedi:
gelinlik olsa bende giyerdim kesin kaydirigubbakcemile5

iyisin :jeyyar:

lady kız valla göbek var bi tek. ne güzel almamışın kilo. benim kol bacak popo göğüs -tatlicadiarzu- öle işteeee

bu arada hangi topicten kaynaştınız arkadaşlarla bayanssulusmile

popo accık çıktı göbekten aldım evet :CüvCüv:
cesur ve güzellerdeki geyik topiğinden kaynaştık
hala dısarda görüşürüz biz

önümüzdeki hafta diyetisyene başliyorum..
doktorum muhakkak gitmen gerekiyor dedi..

tesekur ederim yarencim epeydir arkadasız sadece onlar yok bi çok arkadas var da kimisi tatilde kimisi mesguldu

selam herkese..sabahtan beri devlet dairelerinde koşturuyorum tayin istedim bugün dua edin bana olur mu benim pek umudum yok ama sıcaktan içim geçti ama yaaa milette öküz gibi ya sinir oldum otobüste bile biri inene kadar ayakta gittim...

slamlarrr kizlarrrrrrrr poffffffff cok sicak burasi oldugumyerde terliyorummm
hemsom (begumcukk) evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm opuyorumnanaktan
benimki 6 temmuzdu valla benim telefoinumu degistirmem gerekiodu kocisim yeni aldi onuda evlilik yildonumu hediesi die kakaladi bana bende hec bisey almadim ama doguma gozel bi hedie bekliytorumm zemuszemus

propp bana civabb versene kıss niye güldün :umursamaz:

miracle malesef insanlık kalmamış
bi adam indi bana yer vermek için diğer bi adam da kaptı kafamçokkarıştı
neyse dedim ya sabur

bu erkeklerin aradan çıkarma yetenekelerine hastayım canım :))ya benim alerjim var takı falan takamıyorum alyansı bile çok nadir takıyorum doğuma ne isticem ben bu adamdan ya...

propp bana civabb versene kıss niye güldün :umursamaz:

miracle malesef insanlık kalmamış
bi adam indi bana yer vermek için diğer bi adam da kaptı kafamçokkarıştı
neyse dedim ya sabur

hiiiiiç garip geldi :)
bi de daha yenı bı konusmamız geldı aklıma cmts gunu kocama işalla 10. yılımızda hala gelınlıgıme sıgabılıyo olurum dedım, benım tek demek ıstedıgım zayıflıktı yanı, nıye tekrar mı evlencen dedı :) o da aklıma gelınce güldüm.. bi de ben gelınlıgımın arkasına 40 tane dugme dıktırmıstım pisliğine :) gelınlımı tekrar gıymeye kalksam nolurdu bılemıom kaydirigubbakcemile3

bana sımdıye kdr hıc yer vermeyen cıkmadı cok ılgınc ya :S hem de ıstanbul gıbı okuz bır sehırde dolmusa otobuse bındıgım anda yer verıolar allah razı olsun..

bu erkeklerin aradan çıkarma yetenekelerine hastayım canım :))ya benim alerjim var takı falan takamıyorum alyansı bile çok nadir takıyorum doğuma ne isticem ben bu adamdan ya...

evet cnm yaa aradan cikardigini zannedio ama dogumdada almazsa durumu vahimm sempatiksalakcinni gecen sene hic bi ozel gunu bos gecmedi dogum gunumde alisveise cikardi ne istersem aldim (buda bi hedie sayilirsa tabii) ama baya bi almistim kaydirigubbakcemile3 sevgilliler gunundede taki seti almisti ama ben kolyesini kaybetmistim sonra :kedi: evlilik yoldonumumuzde cep telefonum oldugu halde telefon almisti istedigim telefonu. ee simdide gecen seneyi dusunerek hic bisey almadi neymis en guzel hediyem oymus gerci oda dogru ama hediede alsin cnm dogmda ne alirsa kabulum valla dusunsun ve alsin yerimseniben

bakalım artık hele bi gelsin tosuncuklar ne hediye alacaklar bizlere oğlumun ağırlığınca altın mı istesem ne yapsam

yinemi kilo konuşuyonuz naaannndelikafadulden
zati çoh morelim bozuk dün tartıldım 66.500 olmuşum
2 haftada 1.5 kilo almışım-tatlicadiarzu-
yani toplam 8.5 kilo almış oldum çok finaaaaa çooookkkkakannehir

yinemi kilo konuşuyonuz naaannndelikafadulden
zati çoh morelim bozuk dün tartıldım 66.500 olmuşum
2 haftada 1.5 kilo almışım-tatlicadiarzu-
yani toplam 8.5 kilo almış oldum çok finaaaaa çooookkkkakannehir

geçmişte falan mı gördün yok valla biz şimdi doğum hediyesi ne istesek diye konuşuyoduk :))beyaz ekmeği ve tatlıyı azaltmaya bak canım ikisini ciddi aldırıyor ben azaltmanın faydasını gördüm gibi bu ay..

bende yer vermeyince sinir oluyorum tramwayda falan . yayılıp oturuyolar . görmüyolar heralde koca göbeiimii...
yaşlı amca bile yerini vermişti. ben oturuncada teyzeler başımda dikiliyor. diyolardır yer vermıyo dıye. hıcde kalkamam walla..

çarşıya gitçez bızde. annem kardeşimle. gezcez sıcakta . kardeşimin bu hafta nişanı var güsel elbise bulabılırsem alcam bakalım :CüvCüv: kocacımda ankaraya gitti boshayallersmile

bakalım artık hele bi gelsin tosuncuklar ne hediye alacaklar bizlere oğlumun ağırlığınca altın mı istesem ne yapsam

hahahahah o ne kizzz:)))) cocugun kilosuna gore altinmi istenir sansini fazla zorlama istersenn alacagi varsada almaz kim alirki o kadan altini hele simdiki fiatla

selam hanimlara.s.
bijocum hosgeldin canim nasilsin babanada cok gecmis olsun rabbim sifalar versin:Saruboceq:
begümcüm evlilikyildönümün kutlu olsun nice nice senelere:lepi:
yarencim patik harika olmus bayildim güle güle giysin kizinolumunekankayizsmile
finfikcim sende hosgeldin tatilin bitti heralde neler yaptin canimboshayallersmile
benimde bugün kocam geliyor türkiyeden iki haftadir malatyadaydi simdi istanbulda . 15.30 ucagiyla buraya gelicekhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…