2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım cok sevindim ve saygı ile önünde eğiliyorum.. Allah yardımcın olsun... Sağlıkla doğdukları günleri de görücez inşallah

ay canım cok sevindim ve saygı ile önünde eğiliyorum.. Allah yardımcın olsun... Sağlıkla doğdukları günleri de görücez inşallah

aminnnn canımm inşallah görücez hep birlikte inşallahh herhalde ben böle giderse kasım annesi olamam gibi geliyo ama bellide olmas

gunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde
ay maşallah maşallah maşallah

tatlım huzursuzluk hali 9 haftaya kadar devam edıyormus az kaldı tatlım

hoş geldin tebrikler

hosgeldin sende tebrık ederım.. sağlıkla kucagına da alıcaksın ınsallah

Kızlar tekrar merhaba bu aralar zaten alınganlıgım ustumde kaç sayfa oncede yazdım ama kımse cevap vermıyorrr kırıldım valla
ay kusum ne olduuuuu

Ben de Cuma gününe randevu aldım bakalım duyacak mıyız bebeğimizi?
hadi tatlım ınsallah

Ben marttayım, 18 gün önce kızıma kavuştum...
Darısı sizin başınıza...
ay maşallah darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

aminnnn canımm inşallah görücez hep birlikte inşallahh herhalde ben böle giderse kasım annesi olamam gibi geliyo ama bellide olmas

valla canım bende kendimi 7 aylık doğum yapacakmışım gibi hazırlıyorum..sağlıkla sıhatle kucağımıza alalımda gerisi önemli deil...badana boya alışverişi bilmem nesi herşeyi allah nasib ederse haziranda bitirmek istiyorum..

Bende çok halsizim valla ama kendimi zorlayıp kalkıyorum. Hiç olmazsa yemek ve ütüleri düzenli yapıyorum.

gunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde

canim masallah sana rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir insallah:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım
canım inan şuan dah aneyin ne oldugunun farkında değilim . düşünemiyorum biraz toparlanayım inşallah hesaplarımı yaparım kısmetse ama şimdiden baslasam bi kaç parça bişey almaya iyi olucak gibi
canim masallah sana rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir insallah:Saruboceq::Saruboceq:

aminnnn cnaım hepimizinkini inşallahhh

Allah kavuştursun canım valla işin zor senin. Oğluşun nasıl oldu?

merhaba güzel anneler... nasılsınız?bebişle hayat nasıl gidiyor herşey yolunda mı ??

Kızlar doĞum ıznı sÜresını net olarak bılen varmı? Özel sektÖrde ve kamuda deĞıŞıklık gÖsterıyormu ?

Gözün aydın canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. Bulantıların nasıl oldu?

Kızlar doĞum İznİ sÜresİnİ net olarak bİlen varmı? Özel sektÖrde ve kamuda deĞİŞİklİk gÖsterİyormu ?

farketmiyor cnm 32. haftada dr undan geçici iş göremezlik raporu alacaksın ve 32. haftadan sonra yasal iznin başlamış olacak. doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay toplamda 4 ay .

Hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin inş. Valla ben daha tahlil yaptırmaya başlamadım cumartesi başlıyorum kan şekerini ölçeceklermiş, bi de benim Tsh değerim yüksekti onun için hap vermişti onun için kan verecem. Testleri yaptırdıkca fiyatları yazarız olmazsa.

Amin canım allah tamamına erdirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…