- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
canım inan halen ne düşüneceğimi bilmiyorumm telaşlıyım sevinçliyim içim bir garip biri içime bi ateş attı yanıyorum elim ayagıum dolaşık acayipim yani ne hissettiğimi bilmiyorum ama alışıcam herhalde saglıklı büyüdükçe alısırım tek derdim sağlıkları
elleri ayakları düzgun olsun saglıkla dogsunlarda ve hayırlı evlat olsunlarda bakarım herhalde
ay canım cok sevindim ve saygı ile önünde eğiliyorum.. Allah yardımcın olsun... Sağlıkla doğdukları günleri de görücez inşallah
ay maşallah maşallah maşallahgunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde
tatlım huzursuzluk hali 9 haftaya kadar devam edıyormus az kaldı tatlımgünaydin arkadaslar ben hamilelikten zevk alacagima herseyi kendime dert ediyorum bulantim olmadigi icin birsey olmus gibi kendimi yiyip bitiriyorum bu huyumdan nasil vaazgecerim sizce doktora gidip kalp atislarini duysaydim icim huzurla dolucakti daha bir hafta var randevuma
merhaba arkadaşlar
ben tüp bebekyaptırdım 5.denemem 3.ve4.dememde bebek var fakat kalp atışı yoktu kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kaldım ve çooook korkuyorum bugün kese için dr gidecem bende allah izin ver,rse kasım annesi olacam ve umarım bu yolda hep sizinle olurum
BUARADA DAVETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER:)))
hosgeldin sende tebrık ederım.. sağlıkla kucagına da alıcaksın ınsallahMerhaba kızlar,
cumadan beri yazılanları okudum. doktordan yüzü gülerek çıkanları tebrik ediyorum. boş kese çıkan arkadaş da hiiiç üzülmesin. nasılsa kökü bizde :)
bugün olmaz da yarın olur. geç olsun güç olmasın.
ben de cuma korka korka gittim doktora. benim 3,5 ay önce kalbi duran bebeğimi almışladı. bunda da beta hcg ikiye katlanmıyordu ama yükseliyordu. neyse. gittik. keseyi ve içindeki bebişi gördük. daha miniminnacık. 0.9 mm. 1 mm bile değil :)
e haliyle kalp atışı falan da yok daha. ama içime su serğildi. internetten falan okmuştum dış gebelik vs olabilir diye. allahtan yokmuş öyle bir şey.
5-5,5 haftalık dedi. bu cuma tekrar gideceğim bakalım büyüyor mu ne yapıyor orada. bilmiyorumkismile
progynex kullandığım için karın bölgem büyümeye başladı sanki. sanıyorum ilaç su toplattığı için oluyor. bir de coraspin yazdı bana günde bir tane alacaksın dedi.
ay kusum ne olduuuuuKızlar tekrar merhaba bu aralar zaten alınganlıgım ustumde kaç sayfa oncede yazdım ama kımse cevap vermıyorrr kırıldım valla
hadi tatlım ınsallahBen de Cuma gününe randevu aldım bakalım duyacak mıyız bebeğimizi?
ay maşallah darısı başımıza inşallah:Saruboceq:Ben marttayım, 18 gün önce kızıma kavuştum...
Darısı sizin başınıza...
aminnnn canımm inşallah görücez hep birlikte inşallahh herhalde ben böle giderse kasım annesi olamam gibi geliyo ama bellide olmas
kızlar nerelerdesiniz yaw .. hepiniz geziyonuz sanırım valla sıkıntıdan ekim annelerinin topigini okuyorum hatunlar 1000 li sayfaları bitiriyorlar valla.. biz cok sus pusuz hadi muhabbetleri koyulastıralım yahuu... ...
birsey sorucam icinizde benim gibi hamilelik depresyonu yasayan var mı.. psikologa gitmeye basladım... icim cok sıkılıyor ve zaman gecmek bitmiyor gibi geliyor.. sag salim bebislerimize kavusmaya daha cok var.. bi de calısıyor olmak ta insanın psikolojisini bozuyor ciddi mide problemleri de psikolojimi bozuyor.. yapılacak cok is var ama hic enerjim yok... benim gibi olan var mı paylasalım... birbirimize yardımcı olalım
gunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde
sağol canımay maşallah maşallah maşallah
tatlım huzursuzluk hali 9 haftaya kadar devam edıyormus az kaldı tatlım
hoş geldin tebrikler
hosgeldin sende tebrık ederım.. sağlıkla kucagına da alıcaksın ınsallah
ay kusum ne olduuuuu
hadi tatlım ınsallah
ay maşallah darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
canım inan şuan dah aneyin ne oldugunun farkında değilim . düşünemiyorum biraz toparlanayım inşallah hesaplarımı yaparım kısmetse ama şimdiden baslasam bi kaç parça bişey almaya iyi olucak gibivalla canım bende kendimi 7 aylık doğum yapacakmışım gibi hazırlıyorum..sağlıkla sıhatle kucağımıza alalımda gerisi önemli deil...badana boya alışverişi bilmem nesi herşeyi allah nasib ederse haziranda bitirmek istiyorum..
canim masallah sana rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir insallah:Saruboceq::Saruboceq:
çok saol canım girip bir türlü yazamadım oğluşumla ilgilendim.. yok canım yanlız kalmıyacağım kayınvalidemlere geçeceğim biraz onlarda biraz evde kalacağız öle böle geçecek canım hiç kurtuluşumuz yok uzun dönem gidior bu arada
ben cumartesi günü dr uma gittim. en son kürtaj olmak için gitmiştim muayenehanesine. o yüzden garip şeyler yaşadım arkadaşlar. girene kadar dua okudum hep. yanına geçince bilgilerimi tazeledi yeniden, sonra da ultrasona bakalım dedi. yattım sedyeye yine düşündüm en son bana orda yani geçen yıl bebegi alıcaz demişti.. yan tarafta kürtaj olduğum masa. çok acayipti. neyse bakar bakmaz hemen gözüktü bebişş. pıt pıt nokta yanıp sönüyodu.. kalp atışı çok güzel 160-180 arası olması gerek ve bizim değerlerimiz buna göre dedi. 1.7 cm olmuş yani bir fasulye kadar dedi. rahimde bir kanama veya kist yok, düşük tehliken de yok dedi. hayatına devam et sadece yorulma ve dikkatli ol dedi. mayıs başı ense kalınlıgı ve ikili test için randevu verdi.
doğum 7 kasım ama sezeryan olacağı için ekim sonu alırız dedi.. folbiol coraspin ve iğnelere devam dedi. progestanı 2 ye düşürdü ve ikisini de yatarken iç dedi..
Kızlar doĞum İznİ sÜresİnİ net olarak bİlen varmı? Özel sektÖrde ve kamuda deĞİŞİklİk gÖsterİyormu ?
süt izini diye bişey duydum bu 4 ayın dışında dimi?farketmiyor cnm 32. haftada dr undan geçici iş göremezlik raporu alacaksın ve 32. haftadan sonra yasal iznin başlamış olacak. doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay toplamda 4 ay .
günaydın arkadaşlar.
doktorumuzdan geldik şimdi.iki pıtpıtımızı da gördük elhamdülillah.herhangi sorun gözükmüyormuş şükürler olsun.ikiz olduğu için bizim kontrollerimiz iki haftada bir olacakmış.ayrıca bi dünya tahlil istedi.
ya siz bu tahlilleri nerde yaptırıyorsunuz.ben sadece fiyat aldım 450 tutuyor hepsi toplam(
süt izini diye bişey duydum bu 4 ayın dışında dimi?
kimi işletmeler işe döndükten sonra günde 2 saat emzirmek için izin veriyolar evi yakın bir arakadaşım gidip geliyor. aynı o şekilde.
slm kızlar.nasılsınız.ben hastaneden geldim şimdi.çok şükür bebeğim oluşmaya başlamış.gördüm küçük bişey.ama klalp atışları için erken 8 nisnda gel dedi.çok bulantm ve kusmam var.doktor normal hatta iyi dedi bulantının olması.ama ben mahfoldum.bulantı kusma.off.he bu arada kızlar yağlı, baharatlı ve susamlar şeyelr yemeyin.bulantıyı arttıyomş..Allahım bütün hamişlere yardım etsin.:Saruboceq:
gunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde
Üçüzmü???akannehir Hayırlı olsun canım ve allah kolaylık versin.
merhaba güzel anneler... nasılsınız?bebişle hayat nasıl gidiyor herşey yolunda mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?