2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geçmiş olsun canım. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Bebeğin ii olmasına sevindim. Sende kendine ve bebişine ii bak.

inşallah keseyi de görürsün içindeki yaramazı da :) :Saruboceq:

Kızlar tekrar merhaba bu aralar zaten alınganlıgım ustumde kaç sayfa oncede yazdım ama kımse cevap vermıyorrr kırıldım valla

Ben de Cuma gününe randevu aldım bakalım duyacak mıyız bebeğimizi?

Hayırlı olsun arkadaşım merak etme inşallah bi dahakine kalp atışlarınıda duyacaksın.

gunaydınn kıslarr benim pıtırcıklar göründü sanırım ilk üçüz kasım annesi ben olucam umarım sağlıkla kucagıma alırım zamanı geldiğinde

aaaaaay inanmıyorummmm....mşlh canımm.allah sağlıkla sıhatle kucağınada almayı nasib etsin bebişlerini
peki ilk duyduğunda nasıl oldun...neler hissettin..
ben ikiz lafını duyunca dondum kaldım...nasıl bakarım diye geçirdim ilk önce aklımdan..ama şimdi çook mutluyum..

mrb kızlar yaa. giriyorum iki yorum okuyamıyorum resmen. yoğun oldumu çok yoğun. iş olmadımı da olmuo. o yüzden aktif cvp veremiorum canlarım. kalp atışlarını duyanları çokk çokk tebrik ediorum.Allah hepimize tekmeleri hissedeceğimiz günleri de göstersin :CüvCüv:

canım inan halen ne düşüneceğimi bilmiyorumm telaşlıyım sevinçliyim içim bir garip biri içime bi ateş attı yanıyorum elim ayagıum dolaşık acayipim yani ne hissettiğimi bilmiyorum ama alışıcam herhalde saglıklı büyüdükçe alısırım tek derdim sağlıkları
elleri ayakları düzgun olsun saglıkla dogsunlarda ve hayırlı evlat olsunlarda bakarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…